11 Kasalahan Pikeun Nyingkahan Kalayan Kampanye Email Marketing Anjeun

Kasalahan Email Biasa Pikeun Diparios

Kami sering ngabagi naon anu tiasa dianggo sareng pamasaran email, tapi kumaha upami hal-hal anu henteu tiasa dianggo? Nya, 

Upami anjeun hoyong suksés sareng pamasaran email, ieu mangrupikeun sababaraha faux-pas anu luhur anu anjeun kedah pastikeun dijauhkeun nalika ngeunaan hal anu henteu kedah anjeun kalebet dina kampanye email.

Aranjeunna leres-leres nyayogikeun 11! Naon anu kuring resep ngeunaan daptar ieu nyaéta yén éta henteu langkung seueur ngalakukeun ngeunaan algoritma anu Panyadia Layanan Internét (ISP) tiasa nganggo sareng langkung seueur perkawis réspon palanggan. Nalika anjeun mendesain email tina sudut pandang pangguna, ieu sadayana masuk akal!

  1. Teuing Kecap… - ngalangkungan palanggan anjeun tiasa nyababkeun aranjeunna ngalanggan tina email anjeun. Janten singget, janten target, sareng hindarkeun ngagunakeun verbiage anu teu perlu.
  2. Garis Subjék Anu Bakal Ningali Anjeun dina Folder sampah - aya kecap khusus anu naékna ngageterkeun panyadia layanan email anjeun (ESP). Conto kaasup bebas, % potongan harga, sarta panginget.
  3. Tandatangan Leuleus - numutkeun ka ulikan ku Boomerang, ungkapan rasa syukur nyababkeun kanaékan 36% tingkat rata-rata réspon
  4. Teuing perkawis Anjeun - calon nasabah henteu resep ka anjeun, aranjeunna resep kana naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun aranjeunna.
  5. Garis Subyek Tipu - kapercayaan mangrupikeun dasar pikeun sadaya strategi pamasaran digital, tong nempatkeun usaha anjeun dina résiko ngan pikeun nyobaan ningkatkeun tingkat kabuka anjeun.
  6. Alamat Pangirim Anu Henteu Dibales - konsumén sareng usaha hoyong terang yén aranjeunna tiasa ngaréspon surélék anjeun. Catetan samping ... alamat email balesan kami nyaéta teu aya waleran tapi urang leres-leres ngaréspon sareng ngabales éta!
  7. Hiji Gambar Ageung - kalayan henteu aya téks sawangan sareng ngan ukur gambar anu aya kakait, anjeun nyungkeun dilaporkeun salaku SPAM.
  8. Link Patah - teu aya anu nguciwakeun salaku muka email, ngaklik tautan, sareng teu aya kajadian. Éta cara anu paling gancang pikeun langganan!
  9. Typos - urang sadayana ngadamel aranjeunna, tapi éta waragad anjeun kapercayaan. Ngadaptarkeun Grammarly sareng anjeun bakal bagja anjeun!
  10. Eusi Tanpa Nilai - ngirim email ngan ukur ngirim email mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun kaleungitan palanggan. Nyayogikeun nilai sareng aranjeunna bakal ngarepkeun email anjeun salajengna.
  11. Seueur teuing Telepon kanggo Dipilampah - salawasna ngajual dina kontéks surélék henteu nyayogikeun palanggan anjeun. Nyayogikeun nilai sareng batesan tindakan anu anjeun pikahoyong pikeun palanggan anjeun laksanakeun.

Ieu infographic lengkep!

Naon Anu Henteu Masang dina Email Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.