Tetep Eusi anjeun Seger! Kaasup Koméntar

Depositphotos 9775140 s

Kuring henteu kantos ngalakukeun perbandingan 'head to head' tina tulisan blog anu ditulis ku tanggal sareng hiji tanpa tanggal anu ditayangkeun. Langkung di DoshDosh, Kuring perhatoskeun yén aranjeunna gaduh tanggal dina koméntar, tapi tanggal éta henteu dimana-mana waé kanggo dipendakan dina postingan éta nyalira. Kuring yakin ieu pendekatan anu langkung saé tibatan blog kuring, dimana kuring ngagaduhan tanggal éta jelas pisan dina URL sareng grafik tanggal. Kuring ngan ukur henteu tiasa ngaktipkeun jam ayeuna deui tanpa ngalakukeun seueur padamelan!

Bisnis sareng téknologi ngalir kalayan gancang sapertos tulisan blog anu yuswa sataun moal tiasa dianggo deui ayeuna. Upami kuring ningali sababaraha tulisan blog dina topik, kuring bakal sering milih tanggal paling anyar dina bungkus sareng teu paduli ka anu sanés.

Kaca Seger sareng Mesin Milarian

Pasti aya seueur anu sanés anu ngalakukeun ieu ogé, anu kuring yakin dibuktikeun dina hasil teangan. Milarian Google Blogsearch sareng hasilna disusun dina urutan kronologis tibalik. Malah dina Google, kuring sering perhatoskeun yén tulisan anu langkung énggal langkung ageung dina puncak tina hasilna. Kuring ogé perhatoskeun blogger anu sanés anu sering 'nyebarkeun deui konténna - 2 tulisan ampir sami sami tapi anu diterbitkeun anyar-anyar ieu. Sanaos eusina ampir sami, tulisan anu langkung énggal nembongan caket luhur!

Kaca Kesegaran kusabab Ngoméntaran

Abdi henteu percanten éta kabeneran yén tulisan kuring anu paling populér di blog kuring nyaéta tulisan anu sanés ranté koméntar. Eusi anu dihasilkeun ku pangguna, sapertos koméntar, 'nyegerkeun' tulisan blog ku nyababkeun parobahan eusi anu mesin pencari teras reindex. Pondokna, koméntar ngajaga kontén anjeun 'seger' pikeun pamiarsa boh kana mesin pencari.

Jasa Koméntar maéhan Kesegaran anjeun

Aya lumayan a sora ngahiung on nu saeutik commenting ladenan kaluar on nu pasar anu nuju ngadamel rada an pangaruh. Ngartos téknologi ieu penting, sanajan!
commenting

Perhatoskeun yén nalika Pangguna ngadamel pamundut pikeun halaman anjeun (B), pangotéktak pangguna ngadamel paménta pikeun kontén halaman teras pamundut tambihan pikeun eusi koméntar. Éta geulis seamless. Nyatana, upami anjeun ngagaduhan paguneman anu ageung, rada saé kusabab koméntar dimuat saatos halaman ngalangkungan JavaScript (alias sisi klien). Browser nempatkeun potongan-potonganna!

Masalahna nyaéta Search Bot, mesin programmatic tina mesin pencari, nyaéta teu panyungsi! Bot Milarian bakal nyungkeun halaman (D) pikeun halaman anjeun sareng dimana éta lirénna. Paduli sabaraha seueur kontén ageung atanapi kontén seger anu ditambihan ngalangkungan koméntar, Search Engine henteu terang sabab henteu kantos nyungkeun inpormasi éta. Halaman anjeun basi sareng hilap.

Aya Harepan!

Jasa ieu luar biasa mantap sareng pikaresepeun kanggo dianggo, janten kuring henteu ngetrokan sadayana. Sacara pribadi, kuring ngan saukur henteu percanten yén fitur tina sistem ieu langkung ageung tibatan mangpaat eusi anu dihasilkeun ku pangguna sareng optimasi mesin pencari. Perbaikanna nyaéta ngembangkeun Interfaces Application Programming-server pikeun jasa ieu (F). Ku cara kieu, wéb kuring masih tiasa ningalikeun koméntar pikeun pangguna ATAWA mesin pencari na situs abdi bakal nguntungkeun tina éta.

Kalayan sababaraha layanan ieu dina pasaran, anjeun kedah naros ka diri sorangan:

kumaha anjeun ngatur sareng ngatur éta asup kaakal of Anjeun eusi éta maranehna milikna?

Upami aranjeunna kaluar tina bisnis, kumaha anjeun milari inpormasi éta? Upami anjeun mutuskeun ninggalkeun jasa aranjeunna kumaha anjeun milari deui kontén na? Éta tiasa janten awon!

Abdi Parangkat Lunak salaku propésional Pelayanan, janten kuring yakin kana manpaat aplikasi pihak katilu sapertos kieu pikeun ngatur prosés kalayan éfisién. Dina hal ieu, kuring hoyong mastikeun yén kuring kauntungan lengkep tina koméntar anu dilakukeun dina blog kuring, sanaos! Upami aranjeunna ngalangkungan sérver, kuring panginten tiasa ngalihkeun sababaraha pamikiran, tapi dugi ka éta kuring steering jelas.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hi Doug,

    Dupi anjeun nyandak katingal di SezWho?
    Kami nyayogikeun seueur pungsionalitas tambahan ngeunaan eusi anu diciptakeun ku pangguna, tapi kami ningkatkeun sistem koméntar anjeun anu tos aya - kami henteu ngagentos éta. Abdi hoyong kéngingkeun tanggapan anjeun…

    tedd jeung sezwho

    • 3

      Tedd,

      Kuring pasti bakal masihan jasa anjeun katingal kadua. Anjeun panginten hoyong langkung jelas ngabédakeun jasa anjeun ti anu sanés! Jigana loba jalma mikir yén anjeun guys kawas batur.

      Doug

  3. 4

    enjing,

    Éta mangrupikeun tulisan anu pikaresepeun pisan. Jigana teu boga tanggal dina pos ngajadikeun loba akal, jadi kuring ngan dilaksanakeun éta sorangan. Éta henteu sesah dilakukeun - anjeun ngan ukur kedah ngapdet single.php anjeun sareng ngahapus rujukan php ka tanggal éta.

    Ngeunaan jasa commenting, abdi pernah masihan aranjeunna pamikiran. Kuring ngan boga vanili dasar polos lempeng commenting on situs abdi. Abdi ogé kedah mikir ngeunaan éta.

    Punten data,

    Barbara

  4. 5

    Naha anjeun leres-leres nyarios yén éta henteu kunanaon pikeun ngahapus tanggalna (sareng anjeun badé gaduh) sabab gaduh tanggal nunjukkeun umur tulisan anu langkung lami?

    Janten upami kuring nyéépkeun tanggal béakna dina karton susu kuring, naha éta henteu ngarusak?

    Punten tinggalkeun tanggalna waé (éta katingali saé di dieu)… sareng hayu urang ajak batur pikeun ngadopsi prakték anu saé ieu. Ieu goréng pikeun pamaké sarta ahirna jalma anu ngalakukeun eta bakal matak dina lampu goréng.

    Catetan ka blogger anu dugi ka ieu: Upami anjeun hoyong lalu lintas diteruskeun kana blog anjeun, tetep nyerat eusi anu saé. Entong ngandelkeun pangguna anjeun pikeun ngadukung lalu lintas anjeun… ish.

    Di sabudeureun vibes pikasieuneun lumangsung di dieu, Doug. 🙁

    • 6

      Hi Matt!

      Anjeun nempatkeun spin jahat sapertos kitu. Sanes hartosna abdi hartosna teu jujur. Doshdosh mangrupa situs hébat kalawan eusi hebat, duanana anyar jeung heubeul! Kuring yakin artikel 'teu tanggal' maranéhna ngidinan aranjeunna linger deui, sanajan.

      Upami kuring nyerat tulisan ngeunaan rumus Excel sareng éta tulisan anu saé, masalahna nyaéta Mesin Pencarian mendakan tulisan anu 'anyar' teras nyorong tambang. Jalma-jalma nganjang ka situs kuring sareng ningali éta umurna sataun sareng aranjeunna condong milarian anu langkung énggal - sanaos eusi kuring langkung saé.

      Ieu alesan naha, lamun nengetan sababaraha blogger luhur (ngagunakeun kaping), aranjeunna condong regurgitate eusi maranéhanana leuwih sarta leuwih. Eusi seger ngajaga lalulintas search engine datang - nu ngidinan Anjeun pikeun tumuwuh readership Anjeun.

      Kuring satuju pisan sareng anjeun, eusi hébat bakal salawasna lumaku. Kuring ngan dicatet yén anjeun bisa jadi nempatkeun diri dina disadvantage ku 'kadaluwarsa' eusi nu masih pantes perhatian!

      Koméntar anu saé, Matt!

      • 7

        hihihi @ spin jahat. Éta hiji hal kuring alus [goréng?] pikeun: ningali nu awon tina sagalana. (Dina setting perusahaan, éta mangrupikeun kaahlian anu berharga, éta ngajauhan PR anu goréng… punten… Kuring ngalatih diri ningali anu jahat sareng didorong unggal dinten milarian sudut anu paling awon…

        Kuring henteu acan nganggap blogger anu nga-hash eusi lamina salaku tulisan énggal supados katingalina seger. Abdi, tangtosna, ningali aranjeunna tuang dina lampu anu sami. (Panginten cahaya anu langkung parah, bahkan ... sakumaha kahariwang tina prakték éta terang-terang.)

        Salaku tanggepan kana conto Rumus Excel… Upami blogger parantos masang sistem koméntar pihak ka-3 sareng ngantepkeun tanggalna di tempatna sareng hoyong tulisanna tetep "seger" kuring bakal nyarankeun ngamutahirkeun badan pos unggal 3-6 bulan. Nambahkeun hal sapertos "Update: *Joe Schmo* parantos ngadamel 2 *rumus alternatif pikeun ngitung hipotek*." (Dimana téks dina tanda bintang sasuai numbu.) Ieu bakal masihan kaca anjeun nu "diropéa" dorongan dina mesin pencari ogé nyadiakeun sabagian tambahan link-beluk ka blogger séjén (anu condong meunang reciprocated nyieun jaringan lega anu dina gilirannana. ngarah kana eusi/gagasan anyar… win-win-win. Anjeun meunang, pamiarsa anjeun meunang, jeung sasama blogger anjeun meunang. Praktek anu goréng. Éta mangrupikeun prakték anu goréng sanés kusabab aranjeunna pinuh ku niat anu goréng (sapertos eusi ulang hashing), tapi kusabab aya pilihan anu ngagaduhan kauntungan anu langkung ageung pikeun sadayana.)

        Hatur nuhun pikeun nurutan comment. Abdi badé ngalanggan feed anjeun ayeuna. 🙂

        (PS Henteu janten nit-picky ... tapi uber-peeve sejen I mibanda éta pihak 3rd Comment Systems ngalereskeun: comment saméméhna kuring ayeuna boga téks-link-ad di dinya. Salaku panulis koméntar éta bothers kuring ningali komentar kuring. dirobih janten iklan. Kusabab hal-hal sapertos Disqus henteu dimuat kana eusi halaman salami pamundut awal ka server aranjeunna henteu "dikonversi" ku plug-in téks-link-iklan éta.hehehe. ieu unscathed, am I. Abdi gonna turun dina annals of douglasskarr.com salaku troll a / complainer. hihi.)

        • 8

          Janten aman - éta iklan Kontera, sanés Iklan Patalina Teks. 🙂 Kontera nyaéta 'mesin pencari aman'. Iklan Patalina téks téh topi hideung.

          Kuring henteu pernah mikir pikeun ngajaga koméntar pikeun iklan Kontera, tapi kuring resep ide éta. Abdi badé ngalakukeun éta di dieu sakedap!

          Hatur nuhun Matt!

  5. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.