Tetep Eusi anjeun Seger! Kaasup Koméntar

Depositphotos 9775140 s

Kuring henteu kantos ngalakukeun perbandingan 'head to head' tina tulisan blog anu ditulis ku tanggal sareng hiji tanpa tanggal anu ditayangkeun. Langkung di DoshDosh, Kuring perhatoskeun yén aranjeunna gaduh tanggal dina koméntar, tapi tanggal éta henteu dimana-mana waé kanggo dipendakan dina postingan éta nyalira. Kuring yakin ieu pendekatan anu langkung saé tibatan blog kuring, dimana kuring ngagaduhan tanggal éta jelas pisan dina URL sareng grafik tanggal. Kuring ngan ukur henteu tiasa ngaktipkeun jam ayeuna deui tanpa ngalakukeun seueur padamelan!

Bisnis sareng téknologi ngalir kalayan gancang sapertos tulisan blog anu yuswa sataun moal tiasa dianggo deui ayeuna. Upami kuring ningali sababaraha tulisan blog dina topik, kuring bakal sering milih tanggal paling anyar dina bungkus sareng teu paduli ka anu sanés.

Kaca Seger sareng Mesin Milarian

Pasti aya seueur anu sanés anu ngalakukeun ieu ogé, anu kuring yakin dibuktikeun dina hasil teangan. Milarian Google Blogsearch sareng hasilna disusun dina urutan kronologis tibalik. Malah dina Google, kuring sering perhatoskeun yén tulisan anu langkung énggal langkung ageung dina puncak tina hasilna. Kuring ogé perhatoskeun blogger anu sanés anu sering 'nyebarkeun deui konténna - 2 tulisan ampir sami sami tapi anu diterbitkeun anyar-anyar ieu. Sanaos eusina ampir sami, tulisan anu langkung énggal nembongan caket luhur!

Kaca Kesegaran kusabab Ngoméntaran

Abdi henteu percanten éta kabeneran yén tulisan kuring anu paling populér di blog kuring nyaéta tulisan anu sanés ranté koméntar. Eusi anu dihasilkeun ku pangguna, sapertos koméntar, 'nyegerkeun' tulisan blog ku nyababkeun parobahan eusi anu mesin pencari teras reindex. Pondokna, koméntar ngajaga kontén anjeun 'seger' pikeun pamiarsa boh kana mesin pencari.

Jasa Koméntar maéhan Kesegaran anjeun

Aya lumayan a sora ngahiung on nu saeutik commenting ladenan kaluar on nu pasar anu nuju ngadamel rada an pangaruh. Ngartos téknologi ieu penting, sanajan!
commenting

Perhatoskeun yén nalika Pangguna ngadamel pamundut pikeun halaman anjeun (B), pangotéktak pangguna ngadamel paménta pikeun kontén halaman teras pamundut tambihan pikeun eusi koméntar. Éta geulis seamless. Nyatana, upami anjeun ngagaduhan paguneman anu ageung, rada saé kusabab koméntar dimuat saatos halaman ngalangkungan JavaScript (alias sisi klien). Browser nempatkeun potongan-potonganna!

Masalahna nyaéta Search Bot, mesin programmatic tina mesin pencari, nyaéta teu panyungsi! Bot Milarian bakal nyungkeun halaman (D) pikeun halaman anjeun sareng dimana éta lirénna. Paduli sabaraha seueur kontén ageung atanapi kontén seger anu ditambihan ngalangkungan koméntar, Search Engine henteu terang sabab henteu kantos nyungkeun inpormasi éta. Halaman anjeun basi sareng hilap.

Aya Harepan!

Jasa ieu luar biasa mantap sareng pikaresepeun kanggo dianggo, janten kuring henteu ngetrokan sadayana. Sacara pribadi, kuring ngan saukur henteu percanten yén fitur tina sistem ieu langkung ageung tibatan mangpaat eusi anu dihasilkeun ku pangguna sareng optimasi mesin pencari. Perbaikanna nyaéta ngembangkeun Interfaces Application Programming-server pikeun jasa ieu (F). Ku cara kieu, wéb kuring masih tiasa ningalikeun koméntar pikeun pangguna ATAWA mesin pencari na situs abdi bakal nguntungkeun tina éta.

Kalayan sababaraha layanan ieu dina pasaran, anjeun kedah naros ka diri sorangan:

kumaha anjeun ngatur sareng ngatur éta asup kaakal of Anjeun eusi éta maranehna milikna?

Upami aranjeunna kaluar tina bisnis, kumaha anjeun milari inpormasi éta? Upami anjeun mutuskeun ninggalkeun jasa aranjeunna kumaha anjeun milari deui kontén na? Éta tiasa janten awon!

Abdi Parangkat Lunak salaku propésional Pelayanan, janten kuring yakin kana manpaat aplikasi pihak katilu sapertos kieu pikeun ngatur prosés kalayan éfisién. Dina hal ieu, kuring hoyong mastikeun yén kuring kauntungan lengkep tina koméntar anu dilakukeun dina blog kuring, sanaos! Upami aranjeunna ngalangkungan sérver, kuring panginten tiasa ngalihkeun sababaraha pamikiran, tapi dugi ka éta kuring steering jelas.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Doug,

    anjeun parantos ningali SezWho?
    Kami nyayogikeun seueur fungsionalitas tambahan ngeunaan kontén anu dihasilkeun ku pangguna, tapi kami nambahan sistem koméntar anjeun anu aya - kami henteu ngagantikeunana. Hoyong kéngingkeun tanggapan anjeun…

    tedd at sezwho

    • 3

      Tedd,

      Kuring pastina bakal masihan jasa anjeun katingal kadua. Anjeun panginten hoyong langkung jelas ngabédakeun jasa anjeun ti anu sanés! Saur kuring seueur jalma mikir yén anjeun sadayana sami sareng anu sanés.

      Doug

  3. 4

    Enjing,

    Éta tulisan anu matak nimbulkeun pamikiran. Kuring pikir henteu gaduh tanggal dina postingan raos pisan, janten kuring ngan ukur ngalaksanakeun éta nyalira. Éta henteu sesah pikeun dilakukeun - anjeun ngan ukur kedah ngapdetkeun single.php anjeun sareng miceun rujukan php kana tanggal éta.

    Ngeunaan jasa mairan, kuring henteu pernah masihan pamikiran aranjeunna. Kuring ngan ukur gaduh vanili dasar polos lempeng anu mairan dina situs abdi. Kuring ogé kudu mikir kana éta ogé.

    Titik data,

    Barbara

  4. 5

    Naha anjeun leres-leres nyarios yén teu kunana-naha ngaleungitkeun tanggal (sareng anjeun hoyong gaduh) kusabab ngagaduhan tanggal ngungkabkeun umur tulisan anu langkung lami?

    Janten upami kuring ngaluarkeun tanggal kadaluarsana dina karton susu kuring henteu rusak?

    Punten kantun tanggalna nyalira (katingalina pikaresepeun waé di dieu) ... sareng hayu urang ngadorong batur pikeun ngadopsi prakték anu goréng ieu. Éta goréng pikeun pangguna sareng pamustunganana anu ngalakukeun éta bakal dialungkeun dina lampu anu goréng.

    Catetan pikeun blogger anu dugi ka ayeuna: Upami anjeun hoyong teras-terasan lalu lintas kana blog anjeun, teraskeun nyerat eusi anu saé. Entong ngandelkeun anjeun pangguna pikeun ngadukung lalu lintas anjeun ... ish.

    Sakuriling geteran anu pikasieuneun lumangsung di dieu, Doug. 🙁

    • 6

      Hai Matt!

      Anjeun nempatkeun spin jahat sapertos kitu. Teu aya maksad anu hartosna teu leres. Doshdosh mangrupikeun situs anu saé kalayan kontén anu hadé, anyar boh anu lami! Kuring yakin tulisan anu 'henteu nyatet' ngamungkinkeun aranjeunna lami deui, sanaos.

      Upami kuring nyerat tulisan dina rumus Excel sareng éta mangrupikeun tulisan anu saé, masalahna nyaéta Mesin pencari mendakan tulisan 'langkung énggal' teras nyorong tambang. Jalma didatangan situs abdi sareng ningali yuswa éta sataun sareng aranjeunna condong milari anu langkung énggal - sanaos kontén kuring panginten langkung saé.

      Ieu sababna, upami anjeun merhatoskeun sababaraha blogger anu paling luhur (nganggo tanggal), aranjeunna condong ngadugikeun deui konténna. Eusi seger ngajaga patalimarga mesin pencari datang - anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ningkatkeun maca anjeun.

      Kuring satuju pisan sareng anjeun, eusi anu hébat bakal teras-terasan unggul. Kuring ngan ukur nyatet yén anjeun panginten nempatkeun diri dina kerugian ku 'kadaluarsa' kontén anu masih pantes diperhatoskeun!

      Koméntar hébat, Matt!

      • 7

        hihihi @ puteran jahat. Éta hiji hal anu saé [goréng?] Pikeun: ningali anu paling parah tina sagala hal. (Dina perusahaan netepkeun katerampilan anu berharga, éta nyingkahan PR anu goréng ... punten ... kuring ngalatih diri ningali anu jahat sareng didorong sapopoe pikeun milarian sudut anu paling parah ... janten condong janten anu kuring pikahoyong.)

        Kuring henteu nganggap éta blogger anu ngahartikeun deui konténna salaku tulisan anyar pikeun nembongan seger. Kuring bakal, tangtosna, ningali aranjeunna matak dina lampu icky sami. (Meureun cahaya anu langkung parah, bahkan… sabab kalangkang prakték éta jelas-jelas jelas.)

        Salaku réspon tina conto Formula Excel ... Upami blogger éta parantos masang sistem koméntar pihak ka 3 sareng ngantepkeun tanggal-tanggalna sareng hoyong tulisan éta tetep "seger" kuring bakal nyarankeun sacara santai ngapdet awak pos unggal 3-6 bulan. Nambahkeun hal-hal sapertos "Pembaruan: * Joe Schmo * parantos ngagaduhan 2 * formula alternatif pikeun ngitung hipotik *." (Dimana téks dina tanda asterisk pakait sareng na.) Ieu bakal masihan halaman anjeun dorongan "diperbarui" dina mesin pencari ogé nyayogikeun tambahan link-out ka blogger sanés (anu condong dibales ngadamel jaringan anu langkung lega anu dina gilirannana ngarah kana eusi / ideu énggal ... sapertos win-win-win. Anjeun éléh, pamiarsa anjeun meunang, sareng sasama blogger anjeun meunang. Kuring ampir bakal nyarios yén pendekatan éta saé pisan kanggo sadayana anu NGADamel hal anu sanés prakték goréng. Aranjeunna prakték goréng sanés ku sabab dijalankeun ku niat goréng (sapertos kontén gaduh deui hashing), tapi kusabab aya pilihan anu ngagaduhan kauntungan anu langkung ageung pikeun sadayana.)

        Nuhun kana komentar susulan. Abdi badé langganan pakan anjeun ayeuna. 🙂

        (PS Sanés janten pikabitaeun ... tapi anu sanésna ogé kuring ngagaduhan sistem Koméntar anu ka-3: Koméntar kuring anu ayeuna ayeuna ngagaduhan téks-link-iklan di jerona. Salaku panulis koméntar kuring ngaganggu ningali koméntar kuring dirobah jadi iklan. Kusabab hal sapertos Disqus henteu dimuat kana eusi halaman nalika pamundut awal ka server éta henteu "dirobah" ku plug-in-link-ad téks éta. hehehe. Kuring moal kaluar. ieu henteu cilaka, kuring. Kuring bakal turun dina catetan douglasskarr.com salaku troll / wadul. lol.)

        • 8

          Ngan pikeun aman - éta iklan Kontera, sanés Iklan Tautan Téks. 🙂 Kontera nyaéta 'search engine safe'. Iklan Tautan Téks nyaéta topi hideung.

          Kuring henteu pernah mikir ngajaga koméntar na-wates pikeun iklan Kontera, tapi kuring resep ideu éta. Kuring bakal ngalakukeun éta di dieu dina menit!

          Nuhun Matt!

  5. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.