Sadayana Awe.sm Media Sosial Analytics

ngaoptimalkeun pangsa anjeun

Nalika ngeunaan pamasaran média sosial, analytics nyaéta buruan buruan. Tanpa analytics janten janten teu mungkin pikeun nangtukeun mana kampanye anu suksés, dimana ngarahkeun pendapatan iklanna, sareng naon anu nyambungkeun sareng palanggan. Nanging analytics demi analytics teu aya gunana. Ngan aranjeunna anu ngajelaskeun kumaha intervénsi média sosial nambihan nilai atanapi ngahasilkeun masalah konversi.

Awe.sm ngalakukeun pamasaran kinerja pikeun média sosial. Éta ningkatkeun média sosial analytics kalayan "wawasan anu tiasa ditindaklakeun," ngamungkinkeun usaha sareng pemasar pikeun kéngingkeun réspon anu jelas sareng terukur kana patarosan sapertos naha kampanye média sosial ngahasilkeun klik kana halaman wéb, sabaraha tina klik sapertos dikonversi, nilai konversi sapertos kitu, sareng seueur deui.

awe.sm mangrupikeun platform anu ngarah pikeun perusahaan pikeun ngagunakeun data sosial. Urang ngukur kumaha pamasaran sosial sapertos tulisan Facebook sareng apdet Twitter nyababkeun hasil anu bermakna, sapertos pendaptaran, pameseran, sareng tujuan bisnis anu sanés

Ieu mangrupikeun wawancara ku Scobleizer nunjukkeun Awe.sm sareng VIPLi.st, aplikasi anu dianggo anu nunjukkeun kamampuan Awe.sm:

Awe.sm nawiskeun alat penerbitan, atanapi anjeun tiasa ngahijikeun kana alur kerja anu aya. Éta ngalacak unggal tulisan média sosial masing-masing sareng nyayogikeun inpormasi lengkep sapertos saluran, waktos sadidinten, olahtalatah, eusi sareng seueur deui. Éta ngahijikeun sareng Google Analytics sareng nyayogikeun Pamulangan kana investasi média sosial dibandingkeun sareng saluran pamasaran sanés.

Metrik tingkat pos individu Awe.sm ngamungkinkeun gampang ngabandingkeun pikeun mendakan kombinasi anu diklik. Salaku conto, jalma-jalma tiasa ngadaptarkeun acara anu dipasang. Awe.sm ngebor sareng milarian terang ti mana tweet atanapi tweet deui, atanapi Facebook atanapi posting atanapi bagikeun anu didaptarkeun, asalna. Sareng, laporan ngalangkungan ngan ukur ngarékam suka atanapi saham, sareng nyayogikeun ukuran atanapi nilai dina istilah moneter.

Awe.sm nawiskeun tilu rencana anu béda: rencana pribadi pikeun hiji proyék, rencana pro anu ngamungkinkeun ngatur sapuluh proyék anu béda sacara sakaligus sareng rencana perusahaan anu ngamungkinkeun ngatur jumlah proyék anu teu terbatas sakaligus. Rencana perusahaan nawiskeun pilihan ngalacak kinerja média sosial pinuh mérek kalebet jasa tambah nilai sapertos URL custom, laporan anu dikonfigurasi khusus, kamampuan ngahijikeun data awe .sm ka laporan internal sareng seueur deui.

One comment

  1. 1

    Analisis pamasaran média sosial mangrupikeun cara anu saé pikeun nampilkeun kumaha saluran sosial maénkeun peran penting dina ngalacak situs anjeun…

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.