25 Alat Pamasaran Eusi Heboh

pakakas pamasaran eusi

Urang nembé ngabagi 25 Alat Pamasaran Media Sosial Heboh ti KTT Strategi Media Sosial 2013. Ieu sanés daptar anu komprehensif, ngan sababaraha alat anu tiasa anjeun anggo pikeun nambihan strategi pamasaran kontén mérek anjeun, kalebet conto anu hadé tina lima alat dina lima kategori pamasaran kontén:

  • Kurasi - Pakakas ieu ngabantosan dina prosés mendakan sareng ngumpulkeun sauntuyan eusi wéb anu aya hubunganana sareng topik anu khusus, teras ningalikeun éta dina format anu bermakna sareng gampang dicerna. Pakakas: daptar.ly, Nyimpen, Curata, Magnify sareng Echo.
  • ciptaan - Alat ieu pang gunana pikeun ngabantosan anjeun ngabayangkeun kontén digital tanpa outsourcing ka désainer. Pakakas: PangetahuanVision, Lingospot, Visual.ly, Prezi.
    jeung Issuu.
  • Milarian panulis kontén - Dina raraga nyiptakeun kontén anu hadé pikeun mérek anjeun, anjeun kedah gaduh batur anu ngalaksanakeunnana. Alat-alat ieu ngabantosan anjeun mendakan panulis sareng kamungkinan désainer pikeun nyiptakeun sadaya eusi anu hébat anu aya dina émutan. Pakakas: Naskah, Contently, Langit, zerys jeung PanulisAkses.
  • Promosi eusi sareng distribusi - Gaduh kontén anu saé henteu cekap upami henteu disebarkeun ka pemirsa anu lega atanapi udagan. Alat-alat ieu ngabantosan dina mastikeun kontén anjeun ditingali sareng diklik. Pakakas: panyangga, Outbrain, Eusi BLVD, grapitasi jeung OneSpot.
  • Marketing analytics sareng nyukcruk - Sakali eusi parantos disebarkeun di platform, anggo alat ieu pikeun ngalacak Dursasana sareng nganalisis épéktipitas. Pakakas: Webtrend, Act-Dina, Marketo, pinter pisan, Pardot.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.