Azuqua: Ngaleungitkeun Silos Anjeun sareng Sambungkeun Awan sareng SaaS Aplikasi

screenshot azuqua

Kate Legett, VP sareng analis poko di Forrester dina tulisan blog Séptémber 2015 nyerat dina postinganna, CRM nyaéta Fragmen. Éta Topik Kontroversial:

Tetep pangalaman palanggan payun sareng pusat perusahaan anjeun. Pastikeun yén anjeun ngadukung palanggan liwat tungtung pikeun ngeureunkeun perjalanan kalayan gampang, épéktip, pikaresepeun pikaresepeun, bahkan nalika perjalanan palanggan ngalangkungan platform téknologi.

Fragméntasi CRM nyiptakeun nyeri anu ripples kana pangalaman konsumén. A 2015 Awan Laporan ku Netskope nyebatkeun yén perusahaan rata-rata nganggo langkung ti 100 aplikasi dina pamasaran sareng CRM. Sedengkeun aplikasi SaaS ngajalankeun efisiensi anu penting, aranjeunna ogé nyiptakeun kompleksitas pikeun pangguna bisnis - sapertos ngahijikeun sareng nganalisis data nasabah. Salaku conto, eConsultancy kapanggih yén mindahkeun data antara sistem (74%) mangrupikeun tantangan pamasaran anu paling nyeri, sareng Bluewolf mendakan éta 70% pangguna Salesforce kedah ngalebetkeun data anu sami kana sababaraha sistem.

Azuqua ngabantosan bisnis ngarengsekeun 'nyeri dina aplikasi' na ku memberdayakeun pangguna bisnis pikeun nyambungkeun aplikasi awan sareng SaaS dina hiji menit, kalebet solusi anyar anu disebat Azuqua pikeun Kasuksesan Palanggan. Dirancang pikeun ngaleungitkeun silo anu diciptakeun ku CRM anu béda, otomatisasi pamasaran, aplikasi sareng aplikasi pangrojong, Azuqua for Sukses Palanggan ngamungkinkeun pangguna bisnis ngahijikeun data, ngajadikeun otomatis alur kerja kritis sareng nyandak kendali pangalaman pelanggan. Azuqua pikeun Kasuksesan Palanggan sayogi ti mimiti $ 250 per bulan.

Azuqua pikeun Kasuksesan Palanggan ngagaduhan CRM kami, dukungan sareng aplikasi manajemén proyék damel babarengan pikeun ngaleungitkeun entri data manual. Ku ngajadikeun otomatis aliran data, penjualan, dukungan sareng tim kasuksésan pelanggan tiasa damel babarengan pikeun nyiptakeun pangalaman pelanggan anu unggul. Thomas Enochs, VP tina Suksés Palanggan di Chef

Azuqua pikeun Kasuksesan Palanggan nampilkeun langkung ti 40 integrasi aplikasi, kalebet FullContact, Gainsight, Marketo, Salesforce, Workfront sareng Zendesk, sareng 15 alur kerja diwangun-tujuan. Dina unggal tahapan dina perjalanan pelanggan, Azuqua ngamungkinkeun pangguna bisnis nyambungkeun aplikasi SaaS na, ngajadikeun otomatis alur kerja kritis, sareng ngadalikeun pangalaman nasabah.

Mesin kasuksésan palanggan anu diminyakan nyayogikeun aplikasi anjeun dianggo sasarengan pikeun kéngingkeun data anu sami sacara instan disebarkeun dina sadaya kamungkinan touch-point pelanggan. Permasalahan sareng pas waktuna, janten nalika aplikasi anu dipegatkeun nyuntikkeun panundaan sareng kasalahan, éta bakal janten penghasilan anu leungit. Solusi kami ngagentoskeun nyeri anjeun ku mastikeun data tina akun sareng kontak anu saluyu dina unggal aplikasi, béwara sareng waspada pangguna tepat waktuna, sareng serah tangan akurat. Nikhil Hasija, CEO sareng co-founder di Azuqua

Azuqua pikeun alur kerja Suksés Palanggan kalebet:

  • Perjalanan konsumén: néwak sareng ngarékam tonggak kasuksesan palanggan sareng pengecualian tina palaksanaan, onboarding, latihan, sareng konsultasi.
  • Kontak agrégasi: museurkeun data akun sareng kontak dina sadaya sistem papacangan tina pangrojong ka pamasaran ka komunitas online.
  • Pengayaan: ngahijikeun sareng sumber data kasuksésan pelanggan éksternal sapertos FullContact pikeun otomatis nambihan data kana akun sareng rékaman kontak.
  • komunikasi: ngawaskeun acara atanapi tindakan kasuksésan palanggan anu penting sareng ngirim béjaan dina waktos langsung ngalangkungan email, téks, atanapi olahtalatah instan.
  • Orkés data: mastikeun yén data akun sareng kontak anu énggal atanapi anu diénggalan diénggalan dina dukungan, konsultasi, pelatihan, pamasaran, komunitas, sareng aplikasi sanés.
  • Orkestra prosés: jaga tugas sareng masalah up-to-date di aplikasi ieu.

Ngadaptarkeun Percobaan Gratis Azuqua

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka Azuqua.

One comment

  1. 1

    Ieu tulisan anu saé pisan. Saur anjeun parantos nempatkeun seueur usaha pikeun ngahasilkeun tulisan ieu sareng éta mangpaat pisan pikeun kuring sareng blogger sanésna ogé. Hatur nuhun pikeun ngabagi tulisan anu saé sapertos kitu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.