Bisnis pikeun Marketing Alternatip Usaha

b2b

Salah sahiji kasempetan pikeun pemasar Usaha kana Usaha (B2B) nyaéta néwak lalu lintas pikeun jalma anu milarian alternatif. Jalma-jalma nalungtik ngagaleuh aplikasi atanapi aranjeunna henteu senang sareng hoyong tinggaleun anu ngajual - nganggo istilah sapertos alternatif pikeun, atawa mirip, atawa aplikasi sapertos pikeun ngajelaskeun pamilarianana.

Ieu conto anu saé - milarian alternatif pikeun Wufoo:
Alternatipna pikeun Wufoo

Formstack ngamanpaatkeun kasempetan milarian ieu ku ngawangun an halaman pinunjul anu ngajelaskeun manfaat sirah pikeun sirah tina ngamangpaatkeunFormstack ngalangkungan Wufoo. Sareng, tangtosna, kumargi halaman na aya hubunganana aranjeunna pangkat na luhur pisan. Abdi ngadorong pamasar naon waé pikeun nyebarkeun halaman internal anu ngabandingkeun sareng ngabandingkeun aplikasi na kana persainganna. Ngan wajarkeun supaya anjeun henteu kéngingkeun butut anjeun! 🙂

Salaku tambahan, aya sababaraha sababaraha diréktori di luar sana pikeun mastikeun yén anjeun didaptarkeun:

  • alternatipTo - diréktori ageung parangkat lunak alternatip anu gaduh peringkat anu hadé sareng mesin pencari (sanaos kuring mendakan peringkat aplikasi sareng hasilna sering henteu akurat).
  • Serchen - mesin pencari pikeun milarian aplikasi awan ... kalebet ulasan.
  • GetApp - situs ulasan parangkat lunak bisnis pikeun milarian aplikasi.
  • langkung seueur - situs diréktori anu mendakan halaman wéb anu sami. Ieu ogé kalebet awan sareng Software salaku aplikasi Jasa.
  • SaruaSiteSearch - situs diréktori sanés anu mendakan halaman wéb anu sami. Ieu ogé kalebet awan sareng Software salaku aplikasi Jasa.

Pastikeun ngamangpaatkeun maluruh ieu nalika anjeun ngamajukeun bisnis anyar. Ngawangun halaman internal anu dioptimalkeun pisan anu ngamajukeun aplikasi anjeun tibatan pesaing anjeun. Abdi ngawangun halaman pikeun masing-masing pesaing anu luhur. Salaku tambahan, pastikeun pikeun ngajantenkeun aplikasi anjeun didaptarkeun dina mesin pencari sareng diréktori alternatif di luhur. Ngagaduhan diréktori sanés anu anjeun nyarankeun? Tambihkeun kana koméntar!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.