3 Unsur konci Top pikeun Émut pikeun B2B Blogging

b2b blogging

Dina nyiapkeun pikeun Marketing Profs Bisnis kana Konperénsi Bisnis di Chicago, kuring mutuskeun pikeun ngiringan slide presentasi kuring ka minimum anu bulistir. Presentasi kalayan ton poin pelor nyaéta sakumaha anu abdi terang, pikareueuseun sareng pangunjung jarang émut salah sahiji inpormasi anu ditepikeun.

Sabalikna, kuring hoyong milih tilu istilah anu kedah nempel dina sirah para pemasar nalika ngeunaan B2B blogging. Ogé, kuring hoyong nerapkeun visual anu kuat janten jalma bakal émut pesen na.

pamikiran Kapamingpinan

pamikiran Kapamingpinan

Kuring milih gambar tina Seth Godin. Jalma hormat ka Seth sabab anjeunna pamimpin pamikiran dina industri Pamasaran sareng Iklan. Seth ngojay ngalawan arus sareng ngagaduhan kado pikeun jelas nunjukkeun kagagalan status quo. Anjeunna ngajantenkeun urang mikir. Sarerea ngahargaan pamimpin pamikiran sareng diaku salaku salah sahiji anu luar biasa pikeun bisnis anjeun. Blog mangrupikeun médium anu sampurna pikeun diaku salaku pamimpin pamikiran.

sora

sora

Jalma-jalma henteu resep maca kecap dina hiji halaman, aranjeunna resep ngupingkeun sora jalma. Bisi dina, visual ieu saeutik tina Jonathan Schwartz, Blogger sareng CEO Sun Microsystems vs. Samuel J. Palmisano, Pupuhu Déwan, IBM - ningali jumlah halaman tautan ka situs masing-masing.

Sabenerna kuring henteu terang saha Ketua Déwan pikeun IBM nalika kuring nalungtik ieu.

sieun

sieun

Kecap pamungkas nyaéta sieun. Éta anu ngeureunkeun kaseueuran bisnis tina ngawangun blog sareng jalan. Sieun kaleungitan kendali merek, sieun koméntar goréng, sieun jalma nunjuk ramo na seuri, sieun nyarios leres. Sababaraha stats nunjukkeun kumaha sieun ngancurkeun kamampuan sababaraha merek pikeun narik perhatian pamiarsa sareng perhatian. Sababaraha stats anu sanés nunjuk ka perusahaan anu ngungkulan rasa sieun aranjeunna sareng nempatkeun éta sadayana di luar pikeun urang dicerna ... sareng aranjeunna unggul kusabab éta.

Sieun henteu pernah janten stratégi. Sasaurang kantos nyarios ka kuring yén anjeun moal pernah tiasa lumpat gancang nalika anjeun teras-terasan ningali ka tukang anjeun. Seueur teuing perusahaan anu teu aman sareng sieun kanyahoan. Anu ironisna nyaéta takwa anu paling ageung aranjeunna sigana bakal kaleresan sabab henteu ngungkulanana.

4 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Katiluna barang anu anjeun carioskeun parantos janten topik diskusi di perusahaan kuring. Anu lucu nyaéta titik 1 sareng 2 mangrupikeun diskusi anu gampang. Sadayana biasana dina halaman anu sami sareng nampi aranjeunna leres. Titik ka-3, kumaha ogé, parantos janten masalah reoccuring kanggo waktos anu lami. Jalma-jalma siga anu meunang atanapi henteu. Abdi teu tiasa ngawartosan anjeun sabaraha kali subyek koméntar goréng sumping salaku alesan pikeun henteu ngalakukeun sababaraha bentuk média sosial. Bahkan dugi ka sieun ku saingan anu ngabodasikeun urang ku ngeposkeun bohong * keukeuh *. Perjuangan teraskeun.

    Jeff

    • 2

      Jeff,

      Warta anu hadé nyaéta yén teu aya aturan anu tetep dina ngawaskeun koméntar dina blog bisnis b2b. Éta saderhana ngalaksanakeun 'aturan anu saé' dimana sadaya koméntar dimoderasi sareng hartosna koméntar henteu dipaliré atanapi dibales sacara pribadi. Kuring gaduh langkung ti 3,000 koméntar dina blog kuring sareng kedah nyerat 2 jalma deui sareng ngawartosan aranjeunna henteu bakal ngirim koméntar na.

      Ngan pastikeun ngantep jalma terang di payun - ieu mangrupikeun blog bisnis pikeun muka komunikasi ka konsumén anjeun sareng mendakan solusi - sanés forum kabuka pikeun ngaboboskeun perusahaan. Ogé, upami ieu konsumén kesel, kasempetan pikeun nyeratna deui sacara pribadi sareng ngabantosan aranjeunna curhat tiasa ngahurungkeun aranjeunna!

      Moderasi mangrupikeun ciri anu saé pikeun ampir unggal platform blogging. Kalayan blog B2B, Abdi keukeuh!

      Ironisna, masalah négatip dina bisnis nyaéta jalma-jalma henteu ningali usaha salaku 'jalma'. Jarang jalma nyarios sareng jalma sapertos aranjeunna nyerat bisnis. Kuring nyarios tina pangalaman ... Kuring bakal membanting usaha nalika kuring ngeusian formulir 'ngahubungi kami', tapi nalika kuring telepon dina telepon aranjeunna kuring terang éta biasana sanés jalma éta di tungtung anu sanés sareng kuring nada nada .

      Gaduh blog nyayogikeun palanggan sareng jalma pikeun ningali sareng kenal - ngaminimalkeun résiko aranjeunna ngamimitian perang online.

      Sing salamet!
      Doug

  2. 3

    Doug,
    Hatur nuhun kana réspon na. Anjeun nyebatkeun hiji hal anu saé. Kuring condong ngalanggan sakola "koméntar anu henteu moderat" dina média sosial. Kuring ngan ukur ngaraoskeun rasa pemberdayaan anu tangtu pikeun pamaca / konsumén tina potongan média. Ieu, henteu diragukeun, nyumbang kana sababaraha kasieunan di perusahaan kuring. Sugan kuring kedah ngalemeskeun pendekatan kuring sakedik.

    Jeff

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.