Saha Anu Mésér B2B Anjeun?

pembeli b2b

Kami ningali palanggan kami sering bajoang ku nada konténna ... aranjeunna prihatin yén kontén na teuing canggih atanapi henteu cekap canggih pikeun pemirsa. Kami yakin yén sauntuyan sophistication paling épéktip. Pamiarsa milarian skim kontén otoritas luhur ngalangkungan eusi anu henteu dipikaresep. Aranjeunna henteu nangtoskeun perusahaan atanapi publikasi, aranjeunna ngan saukur ngalih ngalangkungan éta. Eusi anu langkung dasar tetep bakal janten konci pikeun prospek anu kirang ngartos produk atanapi jasa anjeun. Sareng nyerat eusi high-end sepanjang waktos tiasa nempatkeun produk anjeun henteu perlu tina jangkauan kabutuhan aranjeunna.

Pembeli perusahaan nerapkeun preferensi mésér B2C kana transaksi B2B, hartosna panyadia kedah nyayogikeun pangalaman online anu gampang ditargét, gampang dianggo. Naha anjeun ngartos pembeli anjeun?

Saha-Naha-Anjeun-B2B-Mésér

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.