Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Daptar Eusi B2B Pikeun Lalampahan Anu Mésér Bisnis

Éta pikahoyongeun pikeun kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial anu henteu aya tungtungna kalayan dasar anu paling dasar, diproduksi kalayan leres perpustakaan eusi yén unggal prospek milari nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia, atanapi jasa salajengna. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang anjeun perjalanan pembeli. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun netepkeun bisnis anjeun salaku solusi anu cocog.

Maca Deui Ngeunaan Tahap Lalampahan Pembeli B2B

Kalayan unggal palanggan B2B anu kuring bantosan, kuring teras ningali pangaruh anu tiasa dibuktikeun dina kinerja pamasaran inbound nalika urang jelas sareng singket nyayogikeun potongan-potongan konci ieu:

Idéntifikasi Masalah

Prospék hoyong langkung ngartos masalah anu aranjeunna milari jalan kaluarna sateuacan sanaos milarian solusina. Ngadegkeun diri salaku otoritas anu leres-leres ngartos masalah sareng pangaruhna ka konsumén mangrupikeun cara anu kuat pikeun ngawangun kasadaran pikeun mérek anjeun dina tahap pangheulana tina B2B Buying Journey.

  1. Nangtukeun masalah - Nyayogikeun gambaran dasar, analogi, diagram, sareng sajabana anu ngabantosan ngajelaskeun tangtangan sapinuhna.
  2. Ngadegkeun nilaina - Bantosan prospek ngartos harga tina masalah éta pikeun bisnisna ogé biaya kasempetan kana bisnisna pas masalahna dilereskeun.
  3. panalungtikan - Naha aya sumber panilitian sekundér anu parantos ngadokumentasikeun pinuh masalah ieu sareng nyayogikeun statistik sareng definisi standar pikeun masalah éta? Nambahkeun data ieu sareng sumber-sumber ieu mastikeun calon pembeli yén anjeun mangrupikeun sumber anu gaduh pengetahuan. Panilitian primér ogé saé ... éta sering dibagi sareng tiasa ngawangun kasadaran pikeun mérek anjeun nalika pembeli nalungtik masalah.

contona: Transformasi Digital mangrupikeun prosés numana perusahaan ngahijikeun solusi digital kana unggal aspék bisnisna pikeun néwak kauntungan tren digital sareng ngajantenkeun payuneun pesaing. Sacara internal, aya tabungan dina otomatisasi, ningkat akurasi data pikeun nyandak kaputusan anu langkung saé sareng langkung gancang, pamahaman anu lengkep ngeunaan konsumén, frustasi karyawan dikirangan, sareng ningkat ngalaporkeun kanggo ngartos kumaha masing-masing aspek bisnis mangaruhan kaséhatan bisnis sacara umum. Jaba, aya kasempetan pikeun nyetir ingetan, nilai pelanggan, sareng penjualan umum kalayan kamampuan pikeun nalungtik sareng ngaoptimalkeun pangalaman palanggan ku cara anu énggal sareng inovatif. McKinsey parantos nyayogikeun analisis anu lengkep anu nunjuk kana 21 prakték pangsaéna dina kapamingpinan, pangwangunan kamampuan, nguatkeun padamel, ningkatkeun alat, sareng komunikasi anu ngadorong transformasi digital anu suksés.

Éksplorasi Solusi

Prospék tiasa waé henteu sadar kana sadaya solusi anu sayogi pikeun aranjeunna sareng tiasa henteu pinuh ngartos naha nanem modal dina platform atanapi jasa luar bakal nguntungkeun aranjeunna. Daptar solusi anu jujur, detil penting pisan pikeun nginpokeun calon pembeli kalayan paham kana pilihan sareng pro, kontra, sareng investasi anu diperyogikeun pikeun masing-masing. Deui, ieu netepkeun anjeun mimiti dina prosés nyandak kaputusan sareng ngabantosan prospek sadar yén anjeun ngartos sadayana pilihan.

  1. Ngalakukeun-nyalira - Ngawincik kumaha klien tiasa ngalakukeun padamelan éta nyalira henteu ngadorong aranjeunna tina solusi anjeun, éta nyayogikeun aranjeunna gambaran anu jelas ngeunaan sumber daya sareng Kala waktos anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan padamelan éta nyalira. Éta tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun mendakan sela-sela bakat, ekspektasi, anggaran, garis waktos, sareng sajabana… sareng ngabantosan leres-leres ngadorong aranjeunna nuju produk atanapi jasa salaku alternatip. Kalebet sumberdaya pihak katilu anu dipercaya anu tiasa ngabantosan aranjeunna.
  2. produk - Teknologi anu tiasa ngabantosan organisasi sareng muji produk sareng jasa anjeun kedah lengkep lengkep dina titik ieu. Anjeun teu kedah nunjuk aranjeunna ka saingan, tapi anjeun tiasa nyarios umum kumaha unggal produk ngabantosan dina ngabenerkeun masalah anu anjeun tangtukeun dina kontén idéntifikasi masalah. Hiji anu mutlak di dieu nyaéta anjeun kedah lengkep ngahartikeun pro sareng kontra unggal produk, kalebet milik anjeun. Ieu bakal ngabantosan prospek anjeun dina tahap salajengna, ngawangun syarat.
  3. Services - Nyarios yén anjeun tiasa ngalakukeun padamelan éta henteu cekap. Nyayogikeun gambaran anu lengkep ngeunaan pendekatan sareng prosés anu anjeun pasihkeun anu parantos diuji waktos sareng lengkep lengkep nyaéta kedah.
  4. Bedana - Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngabédakeun bisnis anjeun sareng pesaing anjeun! Upami pesaing anjeun gaduh pembeda anu anjeun kaleungitan, ieu waktos anu saé pikeun ngirangan pangaruh tina kaunggulan anu mungkin dipibanda.
  5. Results - Nyayogikeun carita pangguna atanapi studi kasus pikeun pinuh ngagambarkeun prosés sareng tingkat kasuksesan solusi ieu penting. Panilitian primér sareng sékundér ngeunaan tingkat kasuksésan, hasil anu diarepkeun, sareng pangasilan dina investasi anu mangpaat di dieu.

contona: Perusahaan sering ngalaksanakeun solusi kalayan ngaharepkeun transformasi digital, tapi transformasi digital peryogi langkung seueur usaha dina organisasi. Kapamimpinan kedah gaduh pandangan anu jelas kumaha perusahaanna bakal beroperasi sareng kumaha konsuménna bakal tiasa berinteraksi pas perusahaan parantos ngahontal tingkat transformasi digital.

Hanjakal, McKinsey nyayogikeun data anu kirang ti 30% sadaya perusahaan suksés dina transformasi bisnis sacara digital. Perusahaan anjeun tiasa nyuntik bakat pikeun ngabantosan dina prosés, nyuntik konsultan pikeun ngabantosan, atanapi ngandelkeun platform anu anjeun ngembangkeun. Bakat nyuntik ngabutuhkeun tingkat kematangan anu diperjuangkeun ku seueur usaha kumargi aya résistansi alami pikeun robih internal. Konsultan anu teras-terasan ngabantosan bisnis dina transformasi digitalna ngartos pisan résiko, kumaha ngawangun buy-in, kumaha ngabayangkeun kapayunna, kumaha memotivasi sareng ngawangun kapuasan pagawé, sareng ngutamakeun transformasi digital pikeun kasuksesan. Platform kadang-kadang ngabantosan, tapi keahlian sareng fokusna henteu teras-terasan disinkronkeun sareng industri anjeun, tenaga kerja anjeun, atanapi tahap kematangan anjeun.

Kalayan puluhan taun pangalaman, urang transformasi digital prosés parantos disaring ku tahapan anu béda pikeun ngajalankeun transformasi digital anjeun - kalebet papanggihan, stratégi, pamekaran propésional, palaksanaan, migrasi, palaksanaan, sareng optimalisasi. Kami nembé ngarobih organisasi amal nasional, pinuh hijrah sareng ngalaksanakeun solusi perusahaan, ngembangkeun stafna, sareng aranjeunna tiasa maju dina anggaran sareng sateuacan jadwal, sapinuhna sadar yén balikna investasi aranjeunna.

Salaku perusahaan alit, perusahaan anjeun bakal salawasna janten prioritas pikeun mitra kami. Pamingpin anu anjeun bakal pendak dina siklus penjualan mangrupikeun jalma anu sami anu bakal nyetir transformasi digital anu suksés.

Wangunan Syarat

Upami anjeun tiasa ngabantosan prospek sareng konsumén nyerat saratna, anjeun tiasa maju tina persaingan anjeun ku nyorot kakuatan sareng manpaat tambahan pikeun damel sareng organisasi anjeun.

  • jelema - nyayogikeun pamahaman anu jelas ngeunaan bakat, pangalaman, sareng / atanapi kualifikasi anu diperyogikeun pikeun menerkeun masalah. Kumisan ti saha diperyogikeun, ogé kalebet usaha anu diperyogikeun pikeun ngalereskeun masalah. Perusahaan henteu sering overstaff pikeun nanganan palaksanaan, janten netepkeun ekspektasi kana tingkat usaha sareng kumaha produk atanapi jasa anjeun tiasa ngaleungitkeun yén paménta pikeun organisasi bakal ngabantosan.
  • rencana - Jalankeun prospek anjeun ngalangkungan prosés anu anjeun kembangkeun dina fase solusi pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa ngabayangkeun garis waktos sareng sumber daya manusa sareng téknologi anu diperyogikeun sapanjang waktos. Bantosan aranjeunna ngautamakeun palaksanaanna pikeun ngahontal pangasilan anu pangageungna dina munggaran investasi bari maju kana tujuan jangka panjang pikeun ngabenerkeun masalah.
  • risiko - Perjanjian Tingkat Layanan, pamatuhan pangaturan, lisénsi, kaamanan, cadangan, rencana kaleuleusanan ... perusahaan sering ngawangun syarat khusus pikeun masalah tapi gloss ngalangkungan masalah anu tiasa ngaganggu usaha aranjeunna dina ngalaksanakeun solusi.
  • Bedana - Upami anjeun ngagaduhan kaunggulan pasti ngalawan pesaing anjeun, éta leres-leres kedah dilebetkeun kana sarat ieu sahingga éta diprioritaskeun ku prospek anjeun. Perusahaan sering kaleungitan atanapi menang kasempetan dumasar kana hiji masalah.

contona: download whitepaper kumplit sareng daptar kami ngeunaan cara ngarobih bisnis anjeun. Di jerona, kami sacara lengkep ngahartikeun sumber daya manusa, rencana fase sacara umum, ogé kumaha carana nyéépkeun résiko kagagalan dina transformasi digital anjeun.

Pamilihan Pilihan

Dimana waé jalmi-jalmi milarian solusi, bisnis anjeun kedah aya. Upami éta hasil pamilarian kecap konci khusus, anjeun kedah pangkat. Upami éta publikasi industri, anjeun kedah gaduh ayana. Upami jalma nalungtik sareng mendakan solusi ngalangkungan influencer, influencer éta kedah sadar kana kamampuan anjeun. Sareng… upami jalma-jalma nalungtik reputasi anjeun online, kedah aya jejak rekomendasi, ulasan, sareng sumber daya anu nyayogikeun prospek-prospek yén anjeun mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun aranjeunna.

  • wibawa - Naha anjeun aya di sadaya média anu mayar, kéngingkeun, dibagi, sareng anu dipimilik? Naha éta milarian YouTube ngeunaan masalah, laporan analis ngeunaan industri anjeun, atanapi iklan anu dijalankeun dina publikasi industri ... anjeun aya?
  • pangakuan - Naha anjeun parantos dikenalkeun ku pihak katilu pikeun sertifikasi, panghargaan, tulisan artikel kapamimpinan, sareng sajabana. Sadaya pangakuan industri nyayogikeun pembeli poténsi kapercayaan sareng kapercayaan nalika aranjeunna ngaevaluasi panyadia.
  • alus namina - Naha anjeun aktip ngawas sareng ngaréspon sebutan sosial, peringkat, sareng ulasan produk sareng jasa anjeun online? Upami anjeun sanés sareng pesaing anjeun, katingalina organisasi na langkung responsif ... sanaos tinjauanna négatip!
  • Personalization - Studi kasus pribadi sareng ségmén sareng kasaksian konsumén penting pikeun pamilihan panyadia. Pembeli B2B hoyong yakin yén anjeun parantos ngabantosan konsumén sapertos aranjeunna - kalayan tantangan anu sami sareng aranjeunna. Eusi sasaran pikeun personas khusus bakal resonate sareng calon pembeli.

Maca Deui Ngeunaan Hubungan Personas kana Lalampahan Anu Mésér sareng Corong Penjualan

Henteu aya conto pikeun nunjukkeun ka dieu ... ieu mangrupikeun Inok komprehensif pikeun média sareng saluran pikeun mastikeun anjeun ditingali salaku perusahaan B2B anu ideal pikeun digarap.

Validasi Solusi sareng Nyiptakeun Konsensus

Pembeli B2B sering disetir panitia. Penting pisan anjeun ngabantosan komunikasi naha anjeun produk atanapi jasa anu leres di saluareun jalma anu nalungtik kana tim anu pamustunganana nyandak kaputusan pikeun mésér.

  • Nurturing - Perusahaan henteu salawasna ngagaduhan anggaran atanapi waktos kanggo langsung investasi dina produk atanapi jasa anjeun. Sareng aranjeunna sanés hoyong ngahubungi tim penjualan anjeun dimana aranjeunna muka nyalira. Nawiskeun whitepaper, unduhan, email, webinar, podcast, atanapi cara sanésna pikeun prospék anjeun teraskeun kéngingkeun keuna sareng dipangaruhan tanpa dijual nyaéta kritik sabab prospek tetep mandu nyalira perjalanan mésérna.
  • bantuan - Perusahaan henteu hoyong dijual, aranjeunna hoyong bantosan. Naha kontén anjeun ngadorong jalma-jalma ka jual, atanapi ka sumber anu tiasa ngabantosan aranjeunna? Formulir anjeun, chatbots, klik-to-call, ngajadwalkeun démo, jsté sadayana kedah diarahkeun pikeun nyayogikeun aranjeunna bantosan berharga ... sanés penjualan hardcore. Usaha anu paling masihan bantosan pikeun ngadidik prospek éta sering usaha anu meunang kasempetan.
  • leyuran - Naha anjeun tiasa ngadamel demonstrasi produk anu khusus pikeun organisasi anu anjeun badé jual? Ngarobih panganteur atanapi mérek solusi tiasa ngabantosan tim pikeun ngabayangkeun solusi anu anjeun bawa ka tabél. Malah langkung saé, nawiskeun sidang atanapi tawaran bubuka tiasa ngagancangkeun nyoko produk atanapi jasa anjeun.
  • Ngadegkeun Return on Investment - Ngabantosan prospek anjeun ngartos nilaina nalika nangtoskeun masalah, ngalangkungan solusina, sareng pamustunganana nyayogikeun produk atanapi jasa anjeun salaku solusi anu cocog ayeuna ngabutuhkeun anjeun ngabantosan aranjeunna ngartos investasi sareng wangsalna. Ieu bahkan mungkin kalebet kamampuan pikeun ngonpigurasikeun, harga, sareng ngadugikeun dina metodologi jasa mandiri online.

Dina titik ieu, eusi anjeun kedah mungkus sadayana sareng calon pembeli anjeun kedah pinuh ngartos naha atanapi henteu larutan anjeun cocog pikeun aranjeunna. Usaha sering kasieunan ngadiskualifikasi prospek naon waé ku ngaharepkeun juragan na bélok sareng anu ngagaleuh. Éta beban anu beurat pisan sareng kedah dihindari. Merk anjeun bakal ngawangun langkung kapercayaan ku nunjuk prospek ka bener solusi, sanés ku nyobian ngajual produk atanapi jasa anjeun ka sadayana!

Nalika anjeun ngabantosan pembeli sapertos kieu, anjeun ngahususkeun celah antara kalungguhan mumpuni pamasaran (MQLs) sareng kalungguhan mumpuni penjualan (SQL), masihan tim penjualan anjeun kasempetan pikeun kéngingkeun bener meuli peuntas garis finish gancang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.