Sareng Ayeuna pikeun Sisi Gelap B2B Eusi Pamasaran

pamasaran eusi sisi poék

Salaku perusahaan nerapkeun sumberdaya anu diperyogikeun pikeun strategi kontén anu épéktip, éta sakapeung mangrupikeun biaya anu sesah pikeun ngelek kumargi peryogi ngagaduhan moméntum sareng otoritas di industri aranjeunna. Aranjeunna leres-leres henteu ngagaduhan pilihan di luar mésér kalungguhan mahal ngalangkungan iklan sareng program pamilarian anu mayar. Sareng antosan sanés hiji-hijina tantangan - infographic ieu ti Scripted nunjukkeun sababaraha tantangan deui tapi nyayogikeun sababaraha strategi optimis pikeun ngungkulanana.

Salaku pamasaran eusi terus ningkat dina popularitas di unggal industri, langkung seueur pemasar anu fokus kana nilai anu tiasa dicandak kana méja. Leres, pamasaran eusi mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahontal pemirsa anu énggal, ngahasilkeun kasadaran merek, ngadidik konsumén sareng seueur deui - tapi éta ogé tiasa ngarugikeun strategi pemasaran, utamina upami henteu dilakukeun ku cara anu leres. Nicole Karlis, Naskah

Satengah sadaya pemasar henteu ngagaduhan documented strategi marketing kontén sareng 62% mikir usaha aranjeunna teu epektip. Tangtosna, 21% henteu leres ukur naon pangasilan dina investasi sareng ngan dua per tilu tina eusi anu didamel leres-leres diterbitkeun. Scripted nyayogikeun 8 cara pikeun nyingkahan tantangan ieu - tina ngadokuméntasikeun strategi kontén anjeun, nyiptakeun kalénder kontén kalayan kaluaran anu tetep, netepkeun tujuan, nganalisis pemirsa, sareng ngémutan deui eusi anu tiasa dianggo.

Pariksa sadaya detil dina infographic ieu sareng klik-liwat pikeun ngalangkungan blog Scripted dimana aranjeunna gaduh seueur sumber pikeun anjeun ningkatkeun strategi marketing kontéks sareng palaksanaan!

sisi-poék-b2b-eusi-pamasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.