Ngarobih Sikep dina B2B Eusi Pamasaran (kalayan Statistik)

pamasaran eusi b2b

Grup Ékonomis parantos ngalakukeun survei anu lengkep sareng analisa sikap B2B sareng ngahasilkeun infographic ieu kalayan hasilna. Kalayan unggal patarosan, aya perbandingan veteran bisnis lawan generasi pembeli bisnis salajengna. Pikaresepeun ningali celah anu penting antara duaan.

Dina marios lolongkrang, aya sababaraha bédana anu matak

  • Samaun bisnis mendakan laporan panalungtikan langkung ngabantosan ku ageung 35%!
  • Samaun bisnis, ku 26%, nyéépkeun sahanteuna opat jam per minggu perusing eusi bisnis.
  • Samaun bisnis 25% langkung gampang mendakan whitepapers langkung ngabantosan.
  • Para veteran bisnis 23% langkung gampang dipareuman ku kontén anu disada a pitch jualan.
  • Samaun bisnis 22% langkung resep kana eusi dina bentuk artikel.

Sugan teu heran, jalma bisnis ngora langkung resep kana eusi pidéo (ku 9%) tibatan Samaun bisnis rata-rata. Ieu mangrupikeun langkung seueur buktos tina jajaran anu teu aya watesna tina perjalanan palanggan anu ngagaduhan kontén anu ditantang.

Parobihan Sikep Pamasaran Eusi B2B Pencét pikeun Buka Ukuran Pinuh

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.