Tren Tren Kandungan B2B

Tren Marketing Kandungan B2B 2021

Pandemi kasebut sacara substansial ngaganggu tren pamasaran konsumen nalika usaha disaluyukeun sareng tindakan pamaréntah anu dicandak pikeun usaha nyegah panyebaran COVID-19 gancang. Nalika konperénsi dipareuman, pembeli B2B ngalih online pikeun kontén sareng sumber daya maya pikeun ngabantosan aranjeunna dina tahapan perjalanan meuli B2B.

Tim di Digital Marketing Philippines parantos ngagabungkeun infographic ieu, Tren Marketing Kandungan B2B di 2021 anu ngadorong 7 tren di bumi pusat kumaha B2B pamasaran eusi parantos ngaréspon parobihan industri sareng paripolah:

  1. Eusi Janten Langkung Target - ségméntasi sareng personalisasi parantos janten pangpentingna nalika para pemasar katingali nyayogikeun pangalaman anu dituju. Manajemén kontén gandeng ku platform otomatisasi pamasaran sareng kecerdasan buatan anu nyayogikeun téknologi anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun sareng skala pangalaman anu dituju ieu.
  2. Eusi Janten Langkung Interaktif Sareng Pangalaman - audio, video, animasi, kalkulator, gamification, augmented reality, sareng virtual reality anu ningkatkeun pangalaman pembeli B2B ... ngabantosan ngarahkeun aranjeunna kana konversi.
  3. Konsumsi Eusi Ngalangkungan Mobile Mimiti - Éta henteu cekap ngawangun situs responsif anu tiasa ditingali dina alat sélulér saatos ngawangun tampilan desktop anjeun. Beuki loba cmopanies sacara dinamis ngarobah eusi sareng pangalaman anu aranjeunna bawa ka pangunjung mobile.
  4. Eusi Pamasaran Dina Sababaraha Saluran - Rapat tamu dimana aranjeunna janten kritis sabab pembeli B2B gaduh sumber daya anu teu aya watesna. Upami anu mésér anjeun dina saluran sosial, interaksi sareng aranjeunna aya anu penting. Upami aranjeunna dina audio (contona podcast), nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun. Upami aranjeunna dina pidéo, eusi anjeun panginten kedah ogé dina YouTube.
  5. Eusi Pamasaran Didominasi Ku Otoritas Topik - Aliran eusi sajajalan teu épéktip sabab perusahaan ningali ngawangun a terpusat, perpustakaan eusi lengkep anu nyayogikeun eusi ahli, nulis, sareng dipercaya ka calon pembeli nalika nalungtik solusi pikeun tantangan bisnis.
  6. Eusi Marketing Mitra Operasi Rakan - Ngamangpaatkeun hubungan sareng kontéks promosi-promosi sareng target pamiarsa anu sami mangrupikeun cara anu épisién sareng épéktip pikeun nyetir hasil bisnis.
  7. Eusi Pamasaran Salaku Jasa Outsourced - Langkung sapalih sadaya perusahaan B2B parantos nga-outsourcing panyebaran konténna - ngiring ahli anu gaduh panalitian, desain, panulisan tulisan, sareng kamampuan ngaeksekusi anu tiasa teu tiasa dibales sacara internal.

Ngabantosan mérek hyperfocus sareng ngembangkeun stratégi pamasaran kontén peuntas sadaya saluran sareng medium mangrupikeun padamelan favorit kuring sareng klien. Seueur teuing perusahaan gaduh jejer eusi anu henteu ngagaduhan strategi pusat pikeun ngajalankeun hasil bisnis anu sabenerna. The nyemprot sareng ngadoa pendekatan pangembangan eusi (mis. tulisan X blog per minggu) henteu ngabantosan bisnis anjeun ... éta ngan ukur ngahasilkeun langkung seueur noise sareng kabingungan.

Ngarasa Luncat ngahubungi kuring upami anjeun peryogi bantosan. Kami parantos ngabantosan usaha B2B leutik dugi ka perusahaan perusahaan ngembangkeun strategi pemasaran konténna pikeun ngajalankeun hasil anu tiasa diukur. Éta sanés prosés anu gampang, tapi éta luar biasa ngahasilkeun anjeun bisnis sanggup ngawangun konsistensi sareng tujuan di balik sadaya eusi anu dikembangkeun, diperbarui, sareng diémutan deui.

Ieu infographic lengkep ti Digital Marketing Philippines:

b2b tren pamasaran kontén 2021

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.