Pangaruh Ngumpulkeun sareng Ningkatkeun Data B2B pikeun Pamasaran

data tanaga kuat tim

Nalika kuring ngamimitian perjalanan perusahaan kuring nerapkeun paningkatan anu teras-terasan, hiji pamendakan anu saluyu sareng ningkatkeun prosés naon waé nyaéta épisiénsi - sareng kasempetan anu salajengna - dina parantosan. Puluhan taun ka pengker na kuring mendakan yén ieu bahkan leres sareng agénsi kami.

Hiji conto nyaéta nalika klien kami gaduh omzet dina jajaranna. Nalika anu nyandak kaputusan parobihan, langkung sering hubunganana sareng nasabah aya résiko. Henteu janten masalah kumaha urang ogé ngalakukeun; éta ngan ukur kanyataan. Jalma anyar éta ngagaduhan kaahlian, prosés sareng - sering - kelompok perusahaan pendukung anu parantos ngabantosan aranjeunna kapungkur sareng sigana bakal ngabantosan aranjeunna di payun.

Nalika parobihan lumangsung dina kapamimpinan, anggaran sareng kasempetan nuturkeun. Conto anu sanés - urang sering mendakan diri pikeun ngamimitian téknologi pamasaran ngora anu parantos ngalaman pembiayaan dana investasi. Parobihan aya dimana-mana, sanaos! Dina ieu infographic ti Salesforce, aranjeunna nyatet yén unggal satengah jam 120 alamat bisnis robih, 75 nomer telepon robih, 20 CEO ngantunkeun padamelanna sareng 30 usaha énggal kabentuk. Ngagaduhan aksés ka data sapertos kieu penting pisan pikeun numuhkkeun bisnis kuring ogé ka anjeun.

Salesforce Data.com tiasa ngabantosan anjeun dina ngeuyeuban data anjeun sahingga anjeun tiasa ngembangkeun propil komprehensif anu ngaktipkeun personalisasi, ngabantosan anjeun mendakan wawasan ngalangkungan segmentasi sareng prioritas anu langkung saé sareng ningkatkeun keselarasan pamasaran sareng penjualan dina olahtalatah sareng jaminan.

Pemasar modéren kedah ngagabungkeun kreativitas sareng kakuatan ngadongéngkeun sareng analisis sareng strategi anu didorong data. Data anu langkung saé ngamungkinkeun para pemasar ngawangun kampanye anu ditargét sareng nganteurkeun eusi anu leres pikeun prospek. Ku ngumpulkeun sareng nganalisis data kalungguhan, para pemasar tiasa ngalirénkeun wawasan palanggan anu komprehensif ka tim penjualanna, mastikeun yén sadayana aya dina kaca anu sami dina nyiptakeun pangalaman pelanggan anu dipersonalisasi. Kim Honjo, Salesforce

Data nyayogikeun kasempetan anu luar biasa pikeun usaha sapertos kuring. Salesforce ngagaduhan e-book énggal, Kumaha Tim Data-Centric Ngadorong Kasuksesan Usaha, Kanggo usaha diajar kumaha penjualan, pamasaran, sareng tim administrasi CRM tiasa ngawangun organisasi data-centric anu suksés, pikeun pamustunganana ngajalankeun kasuksésan bisnis.

data-kuat-pamasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.