Stratégi B2B anjeun Kedah Ngawengku Ecommerce

e-commerce b2b

Naha anjeun terang yén kami parantos nambihan a toko jasa on Martech? Kami henteu ngamajukeun deui satu ton (acan) sabab urang teras-terasan ngabijilkeun, tapi kami ningali beuki seueur perusahaan anu hoyong harga payun sareng henteu hoyong damel langsung sareng tim penjualan kanggo daptar produk atanapi palayanan. Kusabab kitu urang ngawangun bagian situs ieu sareng urang teraskeun nambihan produk sareng jasa - ti audits ka infographics.

Salaku pangalaman pameseran eCommerce sareng omnichannel naék kana dominasi di B2C, aranjeunna bakal janten mirip balanja konsumén. Kusabab pembeli B2B sareng tanaga pengadaan mangrupikeun konsumen dina kahirupan pribadi, ekspektasi pikeun platform inpormasi digital anu gampang inpormasi sapertos lumaku pikeun mésér armada mobil perusahaan énggal sapertos mesen sapasang sapatu énggal.

Urang prediksi unggal bisnis bakal janten bisnis eCommerce... tapi kami henteu ngan ukur hiji! Accenture Interactive survey ka tingkat senior digital sareng ahli eCommerce dina organisasi B2B ageung pikeun ngartos paripolah pergeseran nuju mésér online.

  • Jumlah pembeli B2B anu ngagaleuh barang online naék ti 57% di 2013 dugi ka 68% di 2014.
  • 86% organisasi B2B ayeuna nawiskeun pilihan pamayaran online.
  • Ngan 50% organisasi B2B nampi langkung ti sapuluh tina pendapatan tina penjualan online.

Hiji konci dina hal ieu anu parantos kami tingali nyaéta anu datang B2B henteu hoyong mayar payun nganggo kartu kiridit pikeun aktipitas anu ageung ieu. Éta henteu masalah ayeuna kami nawiskeun sababaraha strategi pamayaran, kalebet invoice.

Accenture Moving B2B Business Online Naon Organisasi Anu Kedah Terang

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.