Mimitian Automation Marketing kanggo Kursus Online Anjeun Pikeun Menangkeun Langkung Penjualan B2B

Prospéksi B2B sareng Kursus Online

Salah sahiji cara anu paling nguntungkeun pikeun ngahasilkeun artos ngalangkungan hiji tangtu online atanapi eCourse. Pikeun kéngingkeun palanggan kana buletin anjeun sareng ngarobih éta nuju kana penjualan, anjeun tiasa nawiskeun gratis, halaman wéb online langsung atanapi unduhan gratis ebook, halaman bodas, atanapi insentif sanés kanggo ngajantenkeun palanggan B2B poténsial siap mésér. 

Mimitian Kursus Online Anjeun

Ayeuna anjeun parantos mikirkeun ngarobah kaahlian anjeun kana kursus online anu nguntungkeun, saé pikeun anjeun! Kursus online mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun nyalurkeun prospek kana penjualan margina tinggi. Ku ngagunakeun alat pamasaran otomatis pikeun ngalaksanakeun penjualan ieu, anjeun tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun tanpa ningkatkeun beban padamelan anjeun.

  • Mutuskeun naon anu diajarkeun - Nalika ngajar kelas, contona ngeunaan alat otomatis pamasaran, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngajarkeun hal anu anjeun resep atanapi salah sahiji anu anjeun gaduh sababaraha kaahlian. 
  • Nangtukeun target pemirsa anjeun - Sadayana milari éta hiji peta jalan éta bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngembangkeun usahana ka tingkat salajengna. Naha éta individu atanapi bisnis, aranjeunna hoyong mendakan solusi, manpaat, sareng hasil anu tiasa ditawarkeun ku kursus online pikeun aranjeunna. Hasil anu dijangjikeun ku kursus online anjeun kedah jelas ditetepkeun supados palanggan anjeun nyandak kaputusan anu jelas.

    Coba nyieun ngaran pikeun kursus online anjeun anu alamat hasil akhir anu dipikahoyong. Salaku conto, upami hasilna pikeun konsumén anjeun ningkatkeun konvérsi penjualan. Judul kursus sapertos "Jantenkeun $ 5,000 munggaran anjeun dina penjualan kirang ti saminggu" bakal kéngingkeun hasil anu langkung saé tibatan "Kumaha Ningkatkeun Penjualan pikeun Usaha anjeun," contona.

  • Nangtukeun Démografi Anjeun - Naha anjeun badé nawiskeun produk anjeun pikeun kapentingan khusus atanapi kelompok jalma? Naha palanggan idéal anjeun batur anu ngajalankeun bisnis sorangan, sareng pangusaha online atanapi ahli sanés? Ayeuna waktuna pikeun naroskeun ka diri sorangan naon jinis palanggan anu anjeun pikahoyong pikeun kursus anjeun.

    Ngadamel garis besar mata pelajaran sareng topik anu nawiskeun nilai pikeun calon nasabah anjeun - Sababaraha ideu kursus online pangsaéna tiasa kalebet:

    • Transisi kana karir anyar
    • Nyandak karir anjeun ka tingkat salajengna
    • Ningkatkeun produktivitas sareng kreativitas kalayan gampang sareng dina waktos anu kirang
    • Diajar téknologi anyar sapertos AI sareng tiasa nerapkeun sareng ngagunakeunana gancang sareng épéktip.
    • Ngaronjat kaamanan pikeun bumi atanapi bisnis.
    • Ningkatkeun tingkat penjualan sareng konversi kalayan prosés penjualan témplat atanapi témplat.
  • bedah - Kalayan harga, anjeun tiasa ngarobih aturan pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Anjeun tiasa mendakan harga anu langkung saé pikeun inpormasi berharga anu anjeun nawiskeun sareng kéngingkeun hasil anu langkung saé. Sababaraha pembeli bakal masihan réaksi anu langkung nguntungkeun upami anjeun netepkeun tingkat langkung luhur tibatan upami anjeun nyayogikeun kanggo kirang. Anjeun tiasa salawasna tingali naon pasar bakal nanggung.

    Upami anjeun henteu kéngingkeun réspon anu dipikahoyong, anjeun bakal salawasna ngarobih harga anjeun atanapi nawiskeun anu bakal ngajurung pembeli kana corong penjualan. Salaku conto, anjeun tiasa nawiskeun kontén salami 30 dinten gratis teras nyayogikeun kontén tambihan atanapi tawaran khusus ku harga anu anjeun tetepkeun. 

Ngotomatisasi Unggal Aspék Kursus Online Anjeun 

Ngajual kursus online tiasa nangtang. Ngawangun kapercayaan sareng nunjukkeun naha konsumén poténsial kedah percanten ka anjeun penting pisan. Nalika anjeun nawiskeun hal-hal anu berharga sapertos webinar inpormasi gratis, buletin email, ebook, atanapi laporan, anu kalebet inpormasi anu tiasa dipilampah ku anu mésér bakal mendakan berharga pikeun aranjeunna. 

Salami pendaptaran awal, anjeun tiasa palanggan survey pikeun milarian terang naon anu aranjeunna paling resep sareng pribadoskeun sadayana pangalaman nalika sareng saatos kursus. Aya sababaraha alat susulan email anu sayogi anu tiasa ngajadikeun otomatis tugas sapertos ngalacak kontak email anjeun. Anjeun tiasa ngadamel formulir pendaptaran gancang anu ngamungkinkeun aranjeunna ngalebetkeun henteu ngan ukur alamat emailna tapi ogé nami sareng daérah khusus anu dipikaresep. 

A modern email nuturkeun alat otomatis, salaku conto, ngamungkinkeun anjeun ngirim email wilujeng sumping khusus ngeunaan kursus online anjeun sareng tawaran produk tambihan anu aya hubunganana pikeun ngajagi anjeun di payuneun sareng dina pipikiran palanggan poténsial. Ku nargétkeun pasar anjeun, anjeun ogé tiasa ngawangun kapercayaan kana tingkat anu konsumén ayeuna sareng anu kapengker bakal nempatkeun kecap ngeunaan naon anu anjeun nawiskeun.

Tuturkeun Up Fred

Pakakas tindak lanjut tiasa ngabantosan tim penjualan sareng pamasaran anjeun pikeun nyayogikeun kontén tambihan sareng kampanye sareng fokus kana inisiatif penjualan nyata anu bakal dijalankeun ku palanggan poténsial sareng ayeuna sareng salajengna ningkatkeun penjualan anjeun.

Turutan Urutan pikeun Penjualan Email

Otomatisasi Anu Tiasa Ngembangkeun Usaha Anjeun sareng Ngaronjatkeun Penjualan Kursus Online 

Daptar email anjeun mangrupikeun salah sahiji aset anu paling berharga sareng kuat anu anjeun gaduh pikeun pamasaran kursus online anjeun, nutup penjualan, sareng mekarkeun usaha anjeun. Ngawangun email anjeun daptar ku nyiptakeun magnet lead anu bakal ngagaduhan konsumén poténsial pikeun masihan anjeun alamat emailna. 

Ku masihan aranjeunna nilai asli dina eusi gratis anjeun bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung gampang masihan anjeun inpormasi emailna pikeun nyayogikeun aranjeunna langkung seueur naon anu anjeun nawiskeun sareng ngarahkeun aranjeunna ngalangkungan corong penjualan sareng tingkat konvérsi anu langkung luhur ku:

  • Carita kasuksésan batur anu parantos mésér kursus anjeun sareng hasil anu aranjeunna tampi ngalangkunganana.
  • Jelas ngagariskeun hasil kursus anu calon pembeli anjeun tiasa ngarepkeun nalika aranjeunna nyandak kursus online anjeun. 
  • Harga khusus, acara, atanapi tawaran sanés anu tiasa langkung insentif pikeun nyandak kaputusan jual beuli.

Ngeunaan Follow Up Fred

Follow Up Fred mangrupikeun perpanjangan Chrome anu bakal otomatis ngirim email panginget ka jalma anu teu némbalan ka anjeun. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngahurungkeun sareng ngantepkeun Follow Up Fred ngalakukeun sadayana kerja keras pikeun anjeun sareng sakali batur nuturkeun maka anjeun bales sareng saléngkahna langkung caket kana jual. 

Ngadaptarkeun Follow up Fred Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.