9 Cara Pikeun Ngalancarkeun Acara B2B anjeun sareng Acara Tech

Téhnologi Acara

Anyar Dina Tumpuk Martech Anjeun: Parangkat Lunak Manajemén Acara

Perencana acara sareng pemasar kedah seueur ngorondang. Milarian panyatur hébat, curating eusi anu saé, ngajual sponsor, sareng nganteurkeun pangalaman anu luar biasa anu ngalangkungan perséntase alit tina kagiatanana sadidinten. Masih, éta kagiatan anu nyéépkeun seueur waktos.

Éta sababna panitia acara B2B beuki nambihan Event Tech kana tumpukan Martech na. Di CadmiumCD, kami parantos nyéépkeun langkung ti 17 taun pikeun nyiptakeun sareng ngagosok solusi perangkat lunak anu pangsaéna pikeun tantangan anu unik pikeun perencana acara.

Dinten ayeuna, urang badé ngarobih sababaraha prosés panitia tiasa streamline sareng Event Tech.

1. Kumpulkeun & Tinjauan Kintunan Konperénsi

Salah sahiji tantangan anu paling hébat anu disanghareupan ku perencana acara B2B nyaéta ngatur eusi anu saé. Kami hoyong panyatur anu ngahasut tindakan, ngadidik, sareng ngahibur hadirin urang. Penting pikeun unggal presentasi panyatur cocog sareng misi urang.

Nelepon telepon pikeun makalah mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun eusi anu saé pikeun acara anjeun. Ngatur sadaya kiriman éta, henteu gampang.

Éta tempatna Event Tech lebet. Nambihan kiriman sareng parangkat lunak tinjauan, sapertos Scorecard Abstrak, kana tumpukan Martech anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngatur sadaya kiriman anjeun bakal kéngingkeun.

Anjeun ogé tiasa narik babarengan panitia ahli industri anu tiasa marios pangiriman sareng nyarankeun eusi. Kieu tulisan ngeunaan kumaha hiji pangguna leres-leres naékkeun tingkat réspon resensi janten 100%

2. Atur Pamaca Pesky Éta

Sakali anjeun milih eusi acara anjeun, tantangan salajengna nyaéta ngatur spéker. Spéker kasohor hésé diatur. Nyukcruk kintunan ngalangkungan email sareng spreadsheets mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngalakukeun éta, tapi éta henteu idéal.

Intina, panyatur sibuk. Aranjeunna sering ahli dina bidang anu dipasihkeun, sareng ngagaduhan padamelan anu luar biasa anu henteu aya hubunganana sareng acara anjeun. Seringna, aranjeunna bahkan henteu kénging mayar kanggo nyarios dina acara anjeun.

Acara Tech sapertos ieu Panén Konperénsi tiasa ngabantosan anjeun ngalacak pangiriman sareng nuturkeun sareng panyatur anjeun kalayan épéktip. Panyatur bakal ngahargaan kana éta, sabab aranjeunna ngagaduhan daptar tugas saderhana anu aranjeunna (atanapi asisténna) tiasa ngalengkepan sakedik. 

3. Rencana & Jadwalkeun Sesi

Spreadsheets ogé tiasa manpaat pikeun ngarencanakeun sareng ngajadwalkeun sési anjeun, tapi deui, henteu ideal. Event Tech ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun sareng ngawangun jadwal sakitar eusi anu parantos anjeun pilih salami prosés marios anjeun. Anjeun tiasa masihan panyatur kana ruang presentasi sareng ngatur inpormasi ngalangkungan sistem manajemén eusi kajadian.

Bagéan anu pangsaéna nyaéta ieu ngamutahirkeun eusi dina halaman wéb acara anjeun sareng aplikasi acara, janten anu sumping anjeun salawasna ngagaduhan aksés kana eusi sareng jadwal pangénggalna.

4. Ngajual Spasi & Sponsor Booth

Kanggo kaseueuran acara B2B, pendapatan mangrupikeun salah sahiji panyiri paling penting pikeun kasuksesan. Ieu biasana ngalibatkeun ngajalankeun acara dagang atanapi ngajual kasempetan sponsor. Ieu tiasa iklan spanduk saderhana dina halaman wéb acara anjeun, sési anu disponsoran, atanapi grafik dina beus shuttle anjeun. Digital atanapi henteu - perencanaan rapat hoyong ngamaksimalkeun pendapatanna ku sumber naon waé anu sayogi sayogi.

Tantanganna nyaéta ieu nempatkeun tekanan pikeun anjeun sareng tim penjualan anjeun. Event Tech ngagampangkeun tekanan éta. Jackie Stasch, Manajer Senior Hubungan Perusahaan, salaku conto, nganggo Expo Harvester pikeun ngahontal kasuksésan penjualan ekspo.

Paméré aprésiasi éta kusabab aranjeunna tiasa mésér rohangan stan sareng item sponsor, teras nyungkeun perencanaan aset pendukung peryogi ti aranjeunna, sadayana aya dina hiji tempat. Pikeun anu ngarencanakeun, ieu lingkungan anu sampurna pikeun ngalacak pangiriman sareng tetep ngajaga kasempetan naon anu parantos dijual.

5. Atur Komunikasi Sateuacan, Salami, & Saatos Acara

Salian ti nuturkeun sareng panyatur sareng paméré ngeunaan tugas naon anu kedah dilakukeun, penting pikeun ngagaduhan saluran langsung pikeun ngahontal hadirin. Event Tech hadir sareng alat komunikasi internal sapertos iber sareng in-app push notifikasi. Anjeun tiasa ngabéréndélkeun daptar dumasar kana tugas réngsé sareng ngirim olahtalatah sareng témplat email anu tos diwangun.

Aya ogé alat sapertos eventScribe naekeun anu ngamungkinkeun para perencana komunikasi sareng anggota staf sareng pamangku kapentingan anu sanés dina tempatna, masihan aksés ka alat panyatur pikeun paningkatan eusi dina menit pamungkas, sareng ngirim pesen ka para hadirin nalika jadwalna robih.

6. Ngiringan Hadirin Dina Kegiatan Di Tempat

Dursasana mangrupikeun kecap konci ageung pikeun perencana acara ayeuna-ayeuna. Éta ogé anu dipikahoyong ku para pemasar. Tindakan nyetir anu tiasa dilacak nunjukkeun yén program anjeun parantos jalan. Interaksi sareng kontén sareng pamangku kapentingan nunjukkeun ROI ka pamangku kapentingan internal sareng éksternal.

Ieu mangrupikeun sababaraha cara gancang nambihan Event Tech kana tumpukan Martech anjeun tiasa ngabantosan para hadirin:

7. Bagikeun Eusi ka Hadirin

Pemasar terang nilai konténna. Pemasar anu nganggo acara B2B salaku bagian tina strategi na terang yén seueur kontén kajantenan sacara real-time dina hiji acara. Ngagaduhan cara pikeun néwak sareng ngadistribusikaeun éta kontén ka hadirin sareng sanés anu sanés anu penting pisan.

Nambahkeun Tech Acara sapertos Acara Konperénsi kana acara anjeun, teras dibagi video kalayan audio sareng slide anu disingkronkeun kalayan basis data anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalakukeun ieu. Ngagaduhan saluran distribusi sapertos eventScribe Website sareng Aplikasi ogé penting.

Seueur hadirin anu parantos parantos ngaunduh aplikasi éta, janten anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngirim béja push atanapi email sareng voila!, Palanggan anjeun gaduh aksés langsung kana sadaya kontén konferensi anjeun. Éta ibarat nyandak sési konperénsi anjeun sareng ngarobih deui salaku puluhan atanapi bahkan ratusan webinar!

8. Ngumpulkeun & Nganalisis Hasil

Kajadian B2B pangsaéna nyaéta kajadian anu didorong data. Nambahkeun Event Tech kana tumpukan Martech anjeun tiasa ngabantosan anjeun nyandak wawasan anu seger pikeun ngalaporkeun anjeun. Nyukcruk unduhan aplikasi, unggah eusi, demografi, sareng seueur deui saderhana ngalangkungan alat sapertos myCadmium, salaku conto.

Ngumpulkeun data kualitatif sareng kuantitatif ti hadirin ogé dijantenkeun gampang ku alat evaluasi konperénsi sapertos Magnét Survey. Perencana acara sareng pemasar tiasa nganggo data ieu pikeun nyiptakeun produk énggal, ningkatkeun pangalaman anu sumping, atanapi nangtoskeun kabutuhan kontén pikeun acara kahareupna.

9. Pilih Panarima Award

Program penghargaan ogé mangrupikeun bagian ageung tina acara B2B. Ngidentipikasi sareng mikawanoh pamimpin industri, salaku conto, mangrupikeun cara anu saé pikeun janten pamimpin pamikiran sareng netepkeun legitimasi di sekitar acara B2B anjeun. Tantanganna nyaéta nyortirkeun sadaya kiriman sareng milih individu anu leres.

Event Tech, sapertos Awards Scorecard, mangrupikeun tambahan anu saé pikeun tumpukan Martech anjeun. Éta ngamungkinkeun perencana sareng pemasar pikeun ngatur pangiriman, napelkeun hakim pikeun marios kelompok sareng milih panarima dumasar kana umpan balik koléktif.

 Ngeunaan CadmiumCD

Salaku perencana acara atanapi pamasar, anjeun parantos gaduh cukup hariwang. Nambahkeun Event Tech kana tumpukan Martech anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngumpulkeun, ngatur, sareng ngabagi kontén sareng sadayana pamangku kapentingan anu kalibet.

Event Tech ngahijikeun acara B2B anjeun, ngalirkeun kagiatan ngarencanakeun acara sareng ngahémat waktos sareng artos organisasi anjeun.

Kéngingkeun Quote kanggo Acara Salajengna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.