10 Strategi Facebook pikeun Pemasar B2B

b2b pamasaran facebook

Brandglue, alat optimasi newsfeed anu ngabantosan halaman langkung pangkat kalayan Algoritma Facebook, parantos nyayogikeun wawasan ngagunakeun HalamanLever statistik ngeunaan kumaha aranjeunna ngabantosan Eloqua numuwuhkeun komunitas Facebookna ku 2,500%. Éta mangrupikeun presentasi anu saé, ngalangkungan panggunaan tab pendaratan, undian, data rujukan, kontén, waktos, sareng sajabana. Paningkatan 2,500% anu dihasilkeun dina Facebook ngadorong 150% langkung seueur kunjungan deui ka Eloqua. Karya anu saé!

Garis handap tina Tulisan Eloqua dina presentasi:

  • Eureun nganggo alat posting otomatis: Éta méga pisibilitas eusi anjeun.
  • Ngadamel tab badarat pikeun pengunjung anyar: Anjeun moal percanten pangaruhna kana konvérsi.
  • Mindahkeun pokus anjeun ti pintonan halaman ka pintonan stream: Peta na kajantenan dina newsfeed.

Tingali langkung seueur presentasi ti Eloqua

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.