Kumaha Usaha Anjeun Tiasa Ngaktipkeun Pengunjung Halaman Wéb Anu Henteu Dikenal kana Ngarah

idéntifikasi datang website b2b

Pikeun taun kamari, kami parantos nyobian sababaraha solusi pikeun palanggan B2B kami pikeun sacara akurat ngaidentipikasi datang halaman wéb. Jalma-jalma ngadatangan situs anjeun unggal dinten - konsumén, lead, pesaing, bahkan média - tapi has analytics henteu nyayogikeun wawasan kana usaha-usaha éta. Unggal-unggal aya anu nganjang ka halaman wéb anjeun, lokasi na tiasa diidentipikasi ku alamat IP na. Éta alamat IP tiasa dikumpulkeun ku solusi ti pihak katilu, idéntifikasi ditambihan, sareng inpormasi anu diteruskeun ka anjeun salaku pamimpin.

Sababaraha solusi anu urang damel tina data anu lami, aya anu antar muka anu parah, sababaraha henteu ngagaduhan pilihan pikeun ningkatkeun laporan ... éta matak pikasieuneun. Kami malah nandatanganan kontrak pikeun hiji solusi anu henteu pernah ngapdet data atanapi antarbeungeutna sareng aranjeunna moal ngantep kami kaluar tina kontrak kami. Sakumaha anu parantos ditulis ku jalma-jalma di Demandbase, idéntifikasi perusahaan langkung rumit tibatan anu anjeun pikirkeun.

98% pengunjung kana halaman wéb B2B tong pernah ngadaptar atanapi ngarobih jadi anjeun teu ngagaduhan pitunjuk perusahaan naon dina situs anjeun atanapi naon anu tiasa dipilari. Solusi Premier sapertos Demandbase bahkan nawiskeun kamampuan pikeun ngapersonalisasi eusi dumasar kana perusahaan anu nganjang kana situs anjeun - lumayan asik.

Perusahaan B2B ningali hasil anu luar biasa ku ngamangpaatkeun jasa sapertos Demandbase. Aktivitas dina halaman wéb anjeun sareng pamilarian anu pakait anu nyababkeun perusahaan aya gunana pikeun nyetak timbel, prioritas, sareng wawasan kana naon anu di pilari ku prospek atanapi palanggan. Kamampuh ningali data ieu sacara real-time tiasa ngabantosan tim kaluar anjeun hubungan sareng prospek nalika waktuna paling kritis - sabab nuju nalungtik produk atanapi jasa anjeun.

Aktivitas nganjang ogé tiasa ngaéksekusi peringatan, didokumentasikeun dina sistem Marketing Hubungan Palanggan (CRM) sapertos Salesforce, bahkan ngalaksanakeun kampanye asuhan. Ieu téknologi anu kuat anu pantes dimodalan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.