Pidéo: B2B Lead Fishing sareng Bizo Advertising

bizo fishing

Iraha waé kuring ngajelaskeun iklan sareng pamasaran ka jalma, kuring sok nganggo analogi mancing. Kami malah ngembangkeun infographic pikeun sponsor kami, Katuhu Dina Interaktif, éta ngagambarkeun pamasaran siklus hirup ngeunaan perikanan.

Analogi kuring nyaéta yén pariwara mangrupikeun acara, tapi pamasaran mangrupikeun perencanaan. Upami anjeun hoyong ngala lauk, anjeun tiasa ngalungkeun cacing kana tali dimana waé ... tapi pamasaran nyaéta nalika anjeun nyukcruk cuaca, mamingan, lokasi, jero, sareng unggal unsur sanés pikeun nyobaan milarian lauk anu pang ageungna!

Bizo ngembangkeun pidéo ieu pikeun ngajelaskeun kumaha platform iklan B2B maranéhna ngabantosan para pemasar lauk pikeun kalungguhan anu pangsaéna sareng pangageungna:

Bizo nyaéta kumaha pemasar B2B ngaidentipikasi sareng ngahontal udagan pamirsa online. Diisinkeun ku pamirsa Bizo langkung ti 120 juta propésional di panjuru dunya, kalebet langkung ti 85% penduduk bisnis AS, anu Platform Marketing Bizo tepatna tiasa sasaran jalma bisnis ku kriteria demografi bisnis khusus.

  • Audiens Analytics - Laporan anu ngalangkungan bagéan pamirsa anu nganjang ka situs anjeun, kumaha tren kunjungan ieu kana waktos, sareng kumaha pangunjung anjeun ngabandingkeun situs-situs sanés dina jaringan Bizo. Kamampuh ngabagi pengunjung situs pikeun pamasaran anu ditargét pisan.
  • Pemasaran Sosial - Kamampuhan pikeun pondokkeun tautan sareng bagikeun / ngajadwalkeun tweet langsung tina panyungsi; tag tweet ku topik, jinis eusi, sareng seueur deui pikeun analisa anu langkung jero; nganteurkeun tawaran sareng ngadorong kalungguhan nalika ngabagi eusi pihak-katilu. Lacak konvérsi tina tautan anu dibagi dugi ka tingkat tweet.
  • Targeting Iklan Témbong B2B - Iklan tampilan sasar didorong ku data demografi bisnis milik Bizo sareng / atanapi iklan tampilan sasaran dumasar kana daptar nami perusahaan anu ditetepkeun.
  • Iklan Média Sosial - Jangkauan jangkauan kana jaringan LinkedIn; nyukcruk konversi dina tingkat iklan; ngalaporkeun lengkep / analitik sareng iklan tampilan anu ditargetkeun dina Facebook anu didorong ku data demografi bisnis milik Bizo.
  • Ad Retargeting - Sasaran pangunjung halaman wéb anu sateuacana kalayan iklan tampilan, sasaran masarakat sacara sosial anu pencét kana tautan anu dibagikeun anjeun kalayan iklan tampilan, atanapi ku CRM ku nyayogikeun Bizo sareng alamat email anu énkripsi tina basis data CRM anjeun.

Bizo urang konsumén nganggo manajemén data sareng pangabisa nargétkeun platform pikeun ngahontal pamirsa dimana waé aranjeunna ngarambat online sareng ngalibetkeun anu sumping kana halaman wéb, halaman badarat, sareng saluran sosial. Bizo parantos ngagaduhan kapercayaan langkung ti 600 pemasar SMB sareng mérek global ageung kalebet AMEX, Mercedes Benz, Monster, Salesforce.com, Porsche, Microsoft, AT&T, sareng UPS anu ngagunakeun Bizo pikeun mangaruhan unggal tahapan corong penjualan sareng pamasaranna.

One comment

  1. 1

    Bagikeun hébat tina inpormasi luar biasa sapertos ieu diwanohkeun dina blog anjeun. Nuhun pikeun seueur ideu kreatif anjeun pikeun ngabagi. Cinta jenis téma kreatif ieu sareng barang-barang salawasna. Bagikeun hébat kantos!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.