Kumaha Ngahasilkeun Langkung Kalungguhan B2B kalayan Eusi

b2b generasi kalungguhan eusi

Déwan Pimpinan Marketing Officer (CMO) ngaluncurkeun a studi anyar dipuseurkeun kana kumaha pamasaran langkung épéktip tiasa ngahasilkeun penjualan anu mumpuni ngalangkungan eusi kapamimpinan pamikiran anu narik ati - tugas anu parantos kabuktosan janten perjuangan pikeun pemasar ayeuna. Kanyataanna, ngan 12% pemasar yakin aranjeunna gaduh mesin pamasaran kontéstasi kinerja anu strategis anu diprogram pikeun nargétkeun pamirsa anu leres kalayan kontén anu relevan sareng persuasif.

Gagal luhur anu mangaruhan jumlah unduhan atanapi pendaptaran kalebet:

  • 48% pemasar henteu ngembangkeun eusi khusus pikeun pemirsa target.
  • 48% pemasar nyaéta henteu nyayogikeun anggaran anu cekap pikeun nyiptakeun eusi anu pikaresepeun sareng berwibawa.
  • 44% pemasar nyaéta henteu ngahasilkeun kontén anu aya hubunganana atanapi bermakna pikeun pemirsa anu béda.
  • 43% pemasar nyiptakeun eusi éta henteu ngahontal anu nyandak kaputusan anu leres peuntas organisasi.
  • 39% pemasar nyaéta henteu ngamangpaatkeun saluran distribusi anu leres sareng kasempetan sindikasi pikeun ngamaksimalkeun jangkauan.

B2B Generation Diterangkeun kalayan Eusi Meryogikeun Prakték Pangsaéna ieu

  1. Ngagunakeun distribusi eusi anu efektif sareng prosés sindikasi.
  2. Bagikeun eusi kana database anu aya sareng sumberdaya pihak katilu.
  3. Nyiptakeun eusi ngasuh timah.
  4. Ngepaskeun eusi pikeun sasaran pemirsa.
  5. Ngadegkeun hubungan pinuh antara pamasaran sareng penjualan.

Panilitian, Aliran Diterangkeun Anu Ngabantosan Anjeun Tumuh, mendakan seuseueurna perusahaan kakurangan unanimity dina naon anu mangrupikeun kalungguhan penjualan anu saleresna. Aranjeunna ogé henteu damel sacara épéktip sareng grup penjualan sareng pamekaran usaha pikeun nyiptakeun strategi dina paménta strategi, téma sareng agénda pembelaan.

Laporan éta ngagaduhan papanggihan tina survey pemasar tingkat senior di sababaraha industri, salian ti wawancara sareng eksekutif pamasaran di IBM, SAP, Thermo Fisher Scientific, OpenText, CA Technologies sareng Informatica. Panilitian na nyayogikeun jero, pandangan anu hadé dina kumaha stratégi pamasaran kontén dikelola, kumaha kinerja kontén diukur, sareng naon gelar eusi anu dibungkus, dipromosikeun sareng sindikasi pikeun ngahasilkeun aliran kalungguhan anu optimal.

Generasi Diterangkeun B2B

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Douglas, resep pisan mendakan blog sareng matéri anjeun sareng manpaat sadayana. Eusi khusus, target pemirsa, pamimpin B2B, sadayana ieu konsép anu saé sareng anu dipikahoyong. Kumaha pendapat anjeun ngeunaan outsourcing prosés ieu ka perusahaan pamimpin B2B anu nganggap fokus utami pikeun ngalaksanakeun di luhur kana hiji kampanye utama? Kuring nuju ningali kotak telepon, bant.io sareng leadgenius. Nuhun kana bantosanana.

  3. 4

    Abdi resep kana panilitian anu aya dina tulisan ieu. Kasuksésan dina pamasaran kontén langkung hésé tibatan anu dipiharep ku kalolobaan pemasar- utamina dina usaha alit kalayan anggaran terbatas, tanaga tanaga, sareng kaparigelan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.