Kumaha Kuring Ngawangun Juta Dolar Usaha B2B Kalayan Pidéo LinkedIn

Pamasaran Pidéo LinkedIn

Pidéo parantos kéngingkeun tempatna salaku salah sahiji alat pamasaran anu paling penting, kalayan 85% tina usaha ngamangpaatkeun pidéo pikeun ngahontal tujuan pamasaranna. Upami urang ngan ukur ningali pamasaran B2B, 87% tina pemasar pidéo parantos ngajelaskeun LinkedIn salaku saluran anu épéktip pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi.

Upami pangusaha B2B henteu ngamangpaatkeun kasempetan ieu, aranjeunna sacara serius leungit. Ku ngawangun strategi mérek pribadi dipuseurkeun kana pidéo LinkedIn, kuring tiasa mekarkeun bisnis kuring langkung ti sajuta dolar tanpa waragad. 

Nyiptakeun pidéo anu épéktip pikeun LinkedIn ngalangkungan standar naséhat pidéo pamasaran. Pidéo LinkedIn kedah didamel sareng dioptimalkeun khusus pikeun platform supados ngahontal pemirsa anu leres sareng mangaruhan pisan.

Ieu anu kuring pelajari (sareng naon anu kuring hoyong terang) ngeunaan ngagunakeun pidéo LinkedIn pikeun ngawangun perusahaan B2B. 

Hasil Nyetir

Kuring komitmen pikeun paningkatan kaulinan video LinkedIn kuring sakitar dua taun ka pengker. Kuring kantos nyarioskeun nyiptakeun pidéo pikeun tulisan perusahaan, tapi mérek pribadi éta anyar pisan pikeun kuring. Kuring biasa mikir nyiptakeun pidéo LinkedIn diperyogikeun nangtung kalayan sikep sampurna di payuneun papan tulis sareng spouting (jelas naskah) pangetahuan pamasaran inbound. Kuring mindahkeun strategi kuring sareng mimiti nyiptakeun pidéo anu langkung santai ngan saukur nyarioskeun bagian-bagian industri anu kuring kenal sareng resep.

Daripada fokus dina ngajual bisnis kuring, kuring fokus kana serius nilai pikeun pemirsa kuring. Kuring teraskeun ngadamel langkung seueur pidéo, netepkeun diri salaku ahli masalah dina pamasaran, bisnis, manajemén sareng wirausaha. Ngalangkungan postingan sareng interaksi anu teratur, kuring ngagedéan pisan pemirsa kuring dina sababaraha bulan ka payun: ayeuna parantos ngahontal 70,000 pengikut! 

Pangsi strategi pidéo kuring (sareng kahoyong kuring kénging sakedik pribadi) lunas dina bentuk ton lead anyar. Ku nempatkeun diri kuring di luar sana sareng nyarioskeun ngeunaan kahirupan kuring, jalma-jalma kenal ka kuring, ngahontal upami aranjeunna pikir aranjeunna pas kanggo damel sareng kami, sareng prosés penjualan ngalir gancang. Dina waktos prospek LinkedIn ieu mimiti ngadatangan halaman wéb perusahaan kuring atanapi ngahontal kuring, aranjeunna parantos janten panunjuk haneut. Dugi ka ayeuna, perusahaan kuring parantos nandatanganan langkung ti sajuta dolar dina kontrak tina lead anu sumping ti LinkedIn.

Sedengkeun kuring gaduh bantosan ti tim anu hebat anu nyayogikeun éta kalungguhan, generasi kalungguhan mangrupikeun léngkah munggaran anu ageung - sareng meryogikeun strategi video LinkedIn anu kuat.

Nyaritakeun Carita Visual

Pidéo LinkedIn mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyaritakeun pikaresepeun, carita visual ngeunaan mérek pribadi anjeun sareng bisnis anjeun. Sanaos duanana formatna saé, anjeun sering ngirimkeun langkung seueur ngeunaan mérek anjeun dina pidéo tibatan anu anjeun tiasa dina postingan blog. 

Nilai pidéo dumasarkeun kana naon anu anjeun tiasa sampikeun sacara visual / kadéngé. Pidéo ngamungkinkeun jalma-jalma nyambung sareng anjeun malah kenal ka anjeun sabab aranjeunna tiasa ngempelkeun inpormasi tina basa awak anjeun sareng cara nyarios. Seueur jalma parantos ngawartosan kuring yén aranjeunna resep yén aranjeunna parantos kenal kuring tina nonton video anu kuring bagikeun dina LinkedIn.

Seratan anu sami tiasa ditampi pisan béda nalika ngupingkeun nada sareng émosina panyaturna. Média sosial mangrupikeun gurat tulisan téks anu saé, tapi pidéo karaos langkung otentik. Pidéo ogé ngamanisankeun "sorot sorotan" anu parantos janten média sosial. Anjeun kedah langkung sakedik, langkung nyata pikeun ngabagi pidéo - pelajaran anu kuring teras-terasan diajar taun kamari nalika syuting pidéo sareng tilu murangkalih diajar ti bumi di tukang. 

Ngokolakeun Pamirsa Idéal Anjeun 

Prak-prakan anu pangsaéna sami kami nerapkeun kana saluran pamasaran sanés anu dilarapkeun di dieu ogé; nyaéta, yén anjeun kedah strategis ngeunaan pemirsa, sareng anjeun kedah masihan jalma alesan pikeun paduli. 

Sakumaha urang resep mikirkeun casting anu lega bakal ngahasilkeun langkung seueur lead, urang terang éta henteu leres. Anjeun kedah ngahaja ngeunaan pemirsa nalika ngadamel video LinkedIn. Saha anjeun nyarios? Sedengkeun anjeun kedah teras-terasan ngarahkeun eusi tulisan ka persona khusus, gaduh pemirsa khusus dina pikiran saha anjeun sacara harfiah némbakeun nalika syuting bakal ngabantosan anjeun ngadamel kontén anu langkung narik ati. 

Sakali anjeun parantos ditangtoskeun saha anu nyarios, anjeun peryogi pesen anu bakal resonasi. Anjeun terang naon anu pasti moal ngarénghap? Pedaran ngeunaan produk atanapi jasa anjeun. Anjeun kedah masihan jalma a alesan miara ngeunaan perusahaan anjeun sateuacan anjeun nyarioskeun perkawis éta. Fokus kana nyiptakeun eusi anu atikan kalayan sakedik nyebut perusahaan anjeun. 

Sateuacan anjeun ngamimitian syuting, tanyakeun ka diri anjeun sorangan:

  • Naon anu dipikaresep ku pemirsa kuring? 
  • Naon anu dipikahariwang ku pemirsa kuring?
  • Naon anu hoyong diajar ku pemirsa kuring dina LinkedIn?

Émut: ngokolakeun pemirsa henteu lirén nalika anjeun pencét 'Pos.' Anjeun ogé kedah ngawangun pemirsa dina tungtung deui ku berinteraksi sareng (sareng nyandak minat asli) target pasar anjeun. 

Pikeun mastikeun yén target pemirsa anu anjeun béréskeun leres-leres ningali pidéo anjeun, éta ngabantosan janten sambungan heula. Tim kuring sareng kuring ngalakukeun ieu ku nyiptakeun daptar prospek dina unggal industri sareng ngondang aranjeunna pikeun gabung kana jaringan kami ngarah tiasa ningali kontén kami dina eupanna. Aranjeunna rutin ngingetan ngeunaan mérek sareng nilai urang tanpa urang kedah ngajual teuing. 

Nyiptakeun Stratégi Pidéo LinkedIn Anjeun

Siap ngamimitian nyieun pidéo LinkedIn anjeun nyalira pikeun ngawangun mérek pribadi sareng perusahaan anjeun? Entong ngesang — langkung gampang ngamimitian tibatan rasa anjeun. 

Ieu sababaraha tips anu kuring pelajari ngeunaan nyiptakeun pidéo LinkedIn anu épéktip salami 2 taun ka pengker — kalebet 10 bulan ngembangkeun video nalika pandemi:

  • Entong dipikiran teuing. Ngan hurungkeun kaméra sareng némbak. Kuring bahkan henteu nonton pidéo nyalira kusabab kuring bakal milih nyalira.
  • Bagikeun tulisan énjing-énjing. Anjeun bakal ningali langkung seueur papacangan énjing tibatan magrib.
  • Tambih tarjamahan. Jalma-jalma tiasa nonton dina teleponna atanapi di batur, sareng langkung resep maca tibatan ngadangukeun. Éta ogé prakték anu paling gampang diakses. 
  • Tambahkeun judul. Sedengkeun anjeun nambihan tarjamahan, tambahkeun judul anu narik perhatian kana pidéo anjeun

Jackie Hermes dina Pidéo LinkedIn

  • Kéngingkeun pribadi. Tulisan kuring anu parantos leres-leres leres nyaéta ngeunaan kagagalan, ngagambarkeun kamajuan sareng nanganan kaayaan sesah. 
  • Janten asli. Kuring parantos ékspérimén dina ngeposkeun séri pidéo tapi ngagaduhan anu énggal disebatkeun (kalayan judul anu béda sareng gambar leutik) paling pikaresepeun. 
  • Suplemén kalayan salinan. Jalma-jalma panginten henteu tiasa nonton video lengkepna, sareng henteu kunanaon! Pasihan aranjeunna alesan pikeun tetep dina pos anjeun sareng terlibat ku nambihan salinan anu narik ati. 

Pikeun mekarkeun mérek B2B anjeun sareng tetep kalapa, anjeun kedah nganggo pidéo LinkedIn. Janten tutup panon anjeun sareng luluncatan! Sakali anjeun ngamimitian ngeposkeun, anjeun moal percanten yén anjeun henteu unggah langkung gancang. 

Tuturkeun Jackie Hermes di LinkedIn

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.