Pitunjuk Marketing B2B pikeun Hasil Penjualan

Depositphotos 29241569 s

Infographic ieu ti Nyusut ngalakukeun padamelan anu saé dina ngarecah taktik kana saluran pikeun usaha pamasaran kana bisnis (B2B) anu ngajalankeun hasil penjualan. Kuring henteu yakin yén naséhat didieu kedah ditampi sacara harfiah ku unggal organisasi B2B, tapi éta nyayogikeun sababaraha déskripsi anu hébat kumaha saluranna tiasa nguntungkeun usaha penjualan anjeun.

Sumberdaya ieu dimaksudkeun pikeun ngabantosan anjeun ngartos bentang pamasaran sareng penjualan B2B sahingga anjeun tiasa ngaidentipikasi strategi sareng taktik anu pas pikeun organisasi anjeun. Saatos analisa ati sareng taun pangalaman dina pamasaran B2B, kami parantos ningali épéktipitas sadayana ti Twitter dugi ka telepon tiis.

Nyusut mangrupikeun platform jual-sosial anu peta hubungan antara perusahaan sareng konsumén sareng prospekna.

infographic_b2bmarketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.