B2B Podcasting 101

blogtalkradio

Sakumaha anjeun parantos sadar, urang gaduh acara radio mingguan anu langsung unggal dinten Jumaah jam 3PM. Ngagunakeun BlogTalkRadio, acara éta teras diarsipkeun sareng podcast didorong kana iTunes. Jaba kualitas audio, BlogTalkRadio tetep ngaleuwihan harepan kuring.

Nalika anjeun milarian Internét pikeun nasihat ngeunaan podcasting, aya seueur inpormasi ngeunaan parangkat lunak sapertos AudaCity or Garageband pikeun ngembangkeun audio anjeun, pamaén pikeun ngalebetkeun situs anjeun, alat-alat kanggo mésér, teras anjeun kedah ngalangkungan ngadaptar sareng unggah unggal podcast dina iTunes. Ieu seueur teuing damel pikeun tim kami… tah BlogTalkRadio nyaeta solusi sampurna.

Kalayan BlogTalkRadio, anu urang peryogikeun nyaéta mikropon alus jeung Skype pikeun ngahubungi tamu… saleresna anjeun henteu kedah peryogi éta, anjeun ngan ukur tiasa nelepon sareng telepon anjeun sareng anjeun badé angkat! BlogTalkRadio ngaluarkeun saklar anyar, ngamungkinkeun anjeun ngatur sacara gampang acara anjeun, tamu anjeun, sareng audio tambahan pikeun di bawa. Salaku tambahan, BTR ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun acara anjeun sareng Facebook sareng Twitter sahingga pengumuman acara sacara otomatis dikirim kaluar dugi ka acara (fitur Heboh).

btr switchboard

Salaku acara B2B, strategi urang rada benten sareng acara anu aya hubunganana sareng konsumen:

  • Kami henteu saatos seueur pendengar ... kami hoyong ngiringan pamirsa khusus pamasaran sareng industri industri.
  • Kami ngudag pamimpin pamasaran sareng téknologi pikeun ngahubungi dina acara éta. Éta sanés ngan saukur taktik pikeun ngagaduhan nami ageung dina acara pikeun langkung seueur pendengar, éta ogé strategi pikeun mastikeun yén nami kami konsistén disebatkeun dina lingkaran anu sami.
  • Kami ngudag ahli pamasaran anu damel di korporasi utama. Kalayan kecap séjén, kami nargétkeun calon palanggan janten dina acara! Ieu panginten disada, tapi leres pisan jalan. Urang bakal teraskeun nyandak pamimpin pasar sareng perusahaan Fortune 500 dina acara éta. Éta bakal dihargaan duanana ku anu ngadangukeun ogé nawiskeun kami kasempetan pikeun ngenalkeun naon anu urang laksanakeun pikeun aranjeunna.
  • Kusabab podcasting henteu gampang, seueur panulis, blogger, sareng pamimpin industri bakal luncat dina kasempetan éta dina acara. Teu seueur podcast di ditu sabab aya blog ... janten kasempetan kanggo didangu langkung luhur. Éta pikeun kapentingan aranjeunna (sareng anjeun) pikeun nempokeun éta acara.

Éta nyarios ... kami henteu nyéred batur dina acara pikeun ngajual aranjeunna. Kami nyayogikeun aranjeunna pemirsa pikeun ngamajukeun dirina, perusahaan sareng strategi na ogé nawiskeun sababaraha nasihat atanapi paguneman perkawis éta. Upami tamu ngahargaan kana tanggapan urang, aya waé kasempetan pikeun neraskeun hubungan offline.

Kami ngaidentipikasi target pikeun Podcast ku:

  • Nyayogikeun formulir kontak dina blog urang. Profesional hubungan masarakat ngahubungi kami unggal dinten kalayan pitches - seueur diantarana mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun acara éta.
  • Milarian blogger ngalangkungan milarian blog, PostRank jeung Technorati anu nyarios dina topik anu sami.
  • Milarian Podcaster sanés dina program sapertos iTunes jeung Stitcher.
  • Milarian pangarang dina buku anu anyar dileupaskeun ngeunaan topik anu urang carioskeun. Panulis terus nyobian ngaluarkeun kecap dina buku sareng Podcast na nyayogikeun kasempetan anu saé. Kaseueuran panulis bakal luncat dina kasempetan éta. Milarian situsna sareng sambungkeun sareng aranjeunna.

Promosikeun acara ku ngahijikeun acara radio kana blog anjeun sareng halaman sosial. Podcast nawiskeun kasempetan anu saé pikeun jalma pikeun duanana damel sareng ngupingkeun ... hal anu henteu ditawarkeun ku blog. dengekeun ogé mangrupakeun hambalan gedé tina maca ... kumargi anjeun nguping nada sora. Éta tiasa ngabantosan pamirsa anjeun ngawangun kapercayaan sareng anjeun langkung gancang.

gambar 1366071 10803406

One comment

  1. 1

    Suka acara anjeun, henteu tiasa langsung ditéwak langsung, janten pikaresepeun pikeun turun podcast, sareng ngupingkeun nalika kuring gaduh waktos.

    Kuring kantos ngadamel podcast nganggo hand recorder sareng Audacity sakedap, tapi BlogTalk Radio jauh langkung gampang. Kuring masih ngédit program akhir sateuacan kuring unggah kana iTunes sareng kuring parantos ngamimitian ngalebetkeun tautan kana sababaraha program anu langkung populér dina usulan kami.

    Kami badé diajar ti anjeun nalika urang nyobian ngawangun pemirsa pikeun program bisnis alit urang dinten Rebo jam 10:30.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.