Anjeun Tiasa Reuwas Mana rujukan B2B Anu Ditutupan

Depositphotos 42992327 s

Mesin penjualan iraha wae perusahaan B2B kedah ditata, di-minyak, sareng ngajalankeun kecepatan saé pisan pikeun ngabédakeun garis handapna. Kuring yakin yén seueur perusahaan sangsara sacara saderhana sabab aranjeunna ngandelkeun pisan kana bisnis énggal ngalangkungan telepon adem, tapi stafna henteu ngagaduhan tim anu pas pikeun ngalakukeun kerja keras pikeun ngahontal kasuksésan.

CEO anu nembe ngabagi sareng kuring Jualan sareng Métrik Pamasaran pikeun Parangkat Lunak anu suksés salaku perusahaan jasa ku Insight Venture Mitra - sareng nomerna tiasa ngajempolan anjeun. Butuh satu ton karya kanggo kéngingkeun palanggan énggal. Anjeun teu tiasa gaduh tim anu henteu nuju damel gancang unggal dinten sareng ngarepkeun bédana.

Atanapi tiasa? Aya hiji sumber bisnis B2B anu ngarobah langkung luhur tibatan sumber séjén anu anjeun panginten henteu ngamangpaatkeun.

Nalika nganalisis tingkat konvérsi dumasar kanal, hiji saluran muncul salaku juara anu jelas. Rujukan palanggan sareng padamel ngahasilkeun 3.63% tingkat konvérsi, ampir dua kali tibatan saluran salajengna-halaman wéb anu tingkat konversi 1.55%. Sosial ngagaduhan 1.47% laju konvérsi sareng milarian mayar 0.99%. Saluran performa anu paling parah nyaéta daptar kalungguhan kalayan 0.02% laju konvérsi, kajadian kalayan 0.04% laju konversi sareng kampanye email kalayan 0.07% laju konvérsi. Gilad Raichstain, Implisit.

Kami salawasna reuwas nalika nyarios sareng mitra solusi sareng seueur diantarana henteu ngagaduhan program anu tiasa diganjar pikeun rujukan padamel atanapi pelanggan. Karyawan anjeun (atanapi kedah janten) juara pikeun bisnis anjeun - ngamajukeun anjeun ngalangkungan jaringanna. Palanggan anjeun mangrupikeun sumber sanés anu sanés. Naha anjeun gaduh email anu kaluar sacara periodik naroskeun naha aranjeunna badé ngarujuk saha? Naha anjeun nyayogikeun sababaraha hadiah atanapi kontan pikeun rujukan éta? Data ieu tiasa waé ngamimitian!

Sahenteuna, gaduh halaman badarat anu nangkep sumber kalayan tautan unik anu disebarkeun diantawis padamel anjeun, konsumén, sareng mitra kedah luhur dina prioritas anjeun. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalacak sareng ngahargaan rujukan pangsaéna anjeun!

b2b-jualan-tolok ukur

Implisit mutahirkeun komunikasi prospek sareng pelanggan anjeun kana rékaman CRM anu pas, ngantepkeun anjeun ngatur pipa anjeun langkung épéktip bari ngahémat anjeun sareng tim anjeun waktos berharga dina tugas-tugas anu matak pikaboseneun. Implisit ngamangpaatkeun algoritma anu ngaidentipikasi unggal email, kontak sareng acara almenak sareng cocogkeun kana kasempetan anu pas - 100% sacara otomatis.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug, kuring ngadamel program rujukan diantara tim kuring taun ieu (2015). Hal pangsaéna anu kuring kantos lakukeun. Ieu program geulis basajan. Nalika salah sahiji anggota tim kuring nyangking klien anyar pikeun portopolio kami, kuring ngaganjar karyawan éta kalayan 5% tina desain halaman wéb. Janten, contona upami aranjeunna ngarujuk kana proyék halaman wéb $ 10,000, maka aranjeunna bakal nampi bonus $ 500. Naha tim kuring resep program ieu? Duh! Sumuhun, aranjeunna resep eta.

    • 3

      Éta hebat pisan Greg! Urang resep program rujukan. Sababaraha urang nganggap éta prakték anéh, tapi pausahaan mayar jalma jualan sadaya waktu pikeun mantuan ngajalankeun bisnis… naha anjeun teu bakal mayar mitra anjeun sorangan jeung karyawan?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.