Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Penjualan B2B sareng Alignment Marketing

Kalayan inpormasi sareng téknologi dina ujung jari urang, perjalanan mésér parantos robih pisan. Anu mésér ayeuna ngalakukeun panilitianna sateuacan sateuacan nyarios ka wawakil penjualan, anu hartosna pamasaran ngagaduhan peran anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Diajar langkung seueur ngeunaan pentingna "smarketing" kanggo bisnis anjeun sareng naha anjeun kedah ngajantenkeun tim penjualan sareng pamasaran anjeun.

Naon ari 'Smarketing'?

Smarketing ngahijikeun pasukan penjualan sareng tim pamasaran anjeun. Éta museur kana ngabéréskeun tujuan sareng misi anu aya di sekitar tujuan pendapatan umum. Nalika ngahijikeun dua kelompok profesional ieu, anjeun bakal ngahontal:

  • Tingkat akuisisi pelanggan anu langkung saé
  • Ningkatkeun ingetan
  • Tumuh tambuh

Naha Perusahaan Anjeun Kedah Investasi dina 'Smarketing'?

Nyalahgunakeun tim pamasaran sareng penjualan anjeun tiasa langkung ngabahayakeun tibatan anu anjeun sadar. Sacara tradisional, kelompok jalma ieu parantos dibagi kana dua silo. Sanaos padamelanna bénten pisan, tujuanana tungtungna sami - pikeun narik pelanggan anyar sareng narik perhatian ka mérekna.

Upami dipasrahkeun ka silo, departemén pamasaran sareng penjualan saling bertentangan. Padahal nalika anjeun ngahijikeun aranjeunna, studi parantos nunjukkeun yén anjeun tiasa sadar kanaékan pendapatan 34% sareng naékna 36% dina ingetan palanggan.

Kunaon Kusabab ngahijikeun tim ieu ngamungkinkeun perusahaan anjeun ngartos konsumén anjeun langkung saé, sahingga ngawartosan nyiptakeun eusi, iklan sareng teureuh konsumén ku cara-cara anu ningkatkeun kasadaran. Tiap peran ngalengkepan peran anu sanés.

Profesional pamasaran ngumpulkeun data wawasan palanggan sareng ngembangkeun kontén anu mempermudah prosés generasi kalungguhan anu asup. Ti dinya, tim penjualan ngajalankeun sareng kalungguhan ieu pikeun ngalengkepan teureuh sareng langsung kalibet ku palanggan poténsial. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ngan ukur asup akal pikeun grup ieu aya dina kaca anu sami.

Fokus dina Centricity Palanggan

Upami anjeun gaduh modél bisnis anu dipuseurkeun-ku customer, anjeun sering parantos di jalan ka strategi anu unggul. Anjeun henteu kedah fokus kana naon anu tiasa dilakukeun ku tim penjualan sareng pamasaran anjeun pikeun bisnis. Sabalikna, anjeun kedah nyobian kumaha aranjeunna tiasa nyayogikeun kabutuhan konsumén poténsial anjeun. Pikeun nguatkeun garis handap anjeun, bawa tim penjualan sareng pamasaran anjeun pikeun ngaidentipikasi cara pikeun minuhan pamundut pemirsa anjeun sareng nawiskeun solusi pikeun titik nyeri aranjeunna.

Aligning penjualan sareng pamasaran sareng hiji sét tujuan tiasa nyababkeun:

  • 209% langkung seueur pendapatan tina pamasaran
  • 67% efisiensi langkung ageung nalika ngeunaan penawaran nutup
  • Pamakéan langkung saé pikeun bahan pamasaran

Naha anjeun terang yén 60% dugi ka 70% sadaya bahan pamasaran anu didamel henteu dianggo? Éta sabab, upami anjeun henteu nganggo taktik smarketing, jalma-jalma anu nyiptakeun eusi di jurusan pamasaran anjeun henteu ngartos naon anu diperyogikeun ku jurujual anjeun. 

Mitra sareng Perusahaan Anu Tiasa Ngabantosan Anjeun Nganggo Smarketing di Tempat Anjeun

Nalika anjeun ngajajah padagang anu nawiskeun kamampuan ningkatkeun usaha smarketing anjeun sareng ngahijikeun grup penjualan sareng pamasaran anjeun, milari perusahaan anu nyandak pendekatan holistik kana pangalaman perjalanan palanggan. Anjeun hoyong bisnis anu ngarancang, nyebarkeun sareng ngatur prosés penjualan ku cara anu raos pikeun merek anjeun sareng konsumén anu anjeun nyobian narik.

Émut, unggal titik hubungan antara bisnis sareng pemirsa anjeun penting. Tina kualifikasi timbal dugi ka pembaruan pelanggan, aya waé kasempetan pikeun nyiptakeun pangalaman anu luar biasa anu diwangun sakitar kapercayaan, kasatiaan sareng hasilna.

Éta sadayana ngeunaan palatihan anu saé, alat sareng prosés kelas dunya, sareng kahoyong ngarobih cara anjeun salawasna ngalakukeun hal-hal pikeun kamajuan bisnis anjeun. Tim kami di ServiceSource mangrupikeun pamimpin dina solusi outsourcing pikeun perusahaan, pikeun ngahubungi hiji ahli ngahubungi kami ayeuna.

b2b pamasaran pamasaran alignment infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.