Pipa Penjualan B2B: Ngarobih Klik kana Palanggan

Depositphotos 9048816 s

Naon téh pipa penjualan? Dina bisnis sareng bisnis (B2B) sareng bisnis ka konsumén (B2C) dunya, organisasi penjualan damel pikeun ngitung jumlah kalungguhan anu aranjeunna ayeuna nyobian ngarobih kana konsumén. Ieu nyayogikeun aranjeunna ramalan ngeunaan naha aranjeunna badé ngahontal tujuan organisasi nalika aya hubunganana sareng jumlah akuisisi sareng nilai. Éta ogé nyayogikeun departemén pamasaran kalayan rasa ngadesekkeun naha atanapi henteu aranjeunna nuju nyetir cukup pengunjung kana ngawujud.

Seueur perusahaan B2B anu ngoperasikeun di bidang industri gaduh siklus penjualan anu langkung lami sareng langkung ditarik. Janten, kumaha anjeun terang iraha timah siap mésér? Infographic Pipir Penjualan ActiveConversion nunjukkeun anjeun persis kumaha anjeun tiasa nganggo otomatisasi pamasaran pikeun ngarobah pengunjung halaman wéb janten palanggan. Turutan saléngkah-léngkah ka handap pipa pikeun ningali kumaha anjeun tiasa terang dimana timana asalna sareng iraha aranjeunna siap-siap jualan. Otomatiskeun prosés ngamungkinkeun anjeun fokus kana anu paling penting - ngahasilkeun penjualan!

Visualisasikan perjalanan anu nuju ngalangkungan pipa penjualan (sareng ngukur unggal panggung) mangrupikeun latihan anu épéktip kanggo perusahaan ngaliwat sareng ieu mangrupikeun infographic anu saé anu ngan ukur éta. Otomatisasi pamasaran modéren sareng alat manajemén siklus hirup nyayogikeun jinis-jinis wawasan ieu sareng bahkan tiasa nyetak kamungkinan yén kalungguhan badé maju ka tahap salajengna.

aktip-konvérsi-penjualan-pipa

ActiveConversion mantuan ngaevaluasi tahap pamimpin anjeun dina siklus mésér pikeun ngaoptimalkeun usaha penjualan ogé kumaha prakarsa pamasaran anjeun mayar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.