Survey Marketing B2B: 9 Manpaat Marketing Média Sosial

b2b média sosial poténsi infographic

Tim di Real Business Rescue parantos nyayogikeun data ieu ngeunaan Kumaha Usaha B2B Ngungkulan Média Sosial pikeun sababaraha taun ayeuna sareng parantos diénggalan deui pikeun 2015. Panilitian nyayogikeun sababaraha statistik umum tina adopsi pamasaran média sosial B2B sareng nunjuk kana 9 manpaat anu perusahaan B2B ningali:

  1. Ngaronjat paparan
  2. Ngaronjat patalimarga
  3. Ngembangkeun kipas satia
  4. Nyayogikeun wawasan pasar
  5. Ngahasilkeun lead
  6. Ningkatkeun rangking milarian
  7. Tumuwuhkeun kemitraan bisnis
  8. Ngurangan biaya pamasaran
  9. Ningkatkeun penjualan

Éta moal janten langkung jelas ti éta. Kuring masih percanten perusahaan B2B sacara lega nganggap enteng dampak jangka panjang anu dipiboga ku pamasaran média sosial di seueur daérah. Kuring reuwas kajujuran éta jejaring sosial sanés kauntungan anu didaptarkeun - tapi panginten numuwuhkeun jaringan sosial anjeun kalebet paparan sareng hubungan bisnis. Henteu diragukeun yén perusahaan anu tetep kontak sareng kami bakal langkung seueur pajangan tibatan anu ngahubungi kami sakali sareng angkat.

Waktos B2B sering dipasrahkeun ka prospek atanapi palanggan, sanés daur penjualan atanapi durasi kampanye pamasaran perusahaan. Hasilna, éta meryogikeun usaha sacara épéktip berkembang sareng ngajaga otoritasna dina média sosial. Teruskeun masihan nilai sareng anjeun bakal ngawangun hubungan anu berharga.

Kumaha Usaha B2B Ngungkulan Média Sosial Dina 2015

One comment

  1. 1

    Infographic anu saé perkawis média sosial.

    Dina jaman digital, média sosial téh kedah dianggo pikeun ngajalankeun usaha naon waé kalebet bisnis online sareng bisnis offline. Sareng ngajaga hubungan anu saé pikeun konsumén.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.