10 Kabiasaan Média Sosial pikeun B2B Marketing

Screen Shot 2014 10 19 di 12.29.04 AM

Dina Agustus, Softchoice ngirimkeun survey ka konsuménna sareng nampi 1,444 réspon anu lengkep ngalambangkeun langkung ti 1,200 usaha alit sareng sedeng (SMB), perusahaan, sektor publik sareng organisasi pendidikan. 71% réspondén aya di IT sareng conto na dasarna 50 persén AS sareng 50 persén organisasi Kanada - janten pisan wawakil bentang bisnis Amérika Kalér.

Salah sahiji aspek tina presentasi anu kedah ngagorowok nyaéta representasi Wordle tina cariosan: Eusi anu saluyu sareng tepat waktuna anu peryogi candak minat tur jadi ditulis singget!

Ieu sababaraha wawasan tambahan tina timuan:

One comment

  1. 1

    Doug, ieu mangrupikeun ringkesan slide anu saé sareng pembaruan pidéo dina panilitian Softchoice (sanaos kuring raoseun sakedik 'bricked in' ku pilihan lingkunganana hihi

    Kadang kuring heran pisan sabaraha perusahaan ageung ngijinkeun aksés ka FB sareng Twitter tina komputer méja / laptop. Aya sababaraha masalah kaamanan, résiko reputasi sareng perdagangan produktivitas dina ngalakukeun éta. Sugan éta anu nyetir paningkatan telepon pinter pikeun aksés ka alat ieu, nalika aranjeunna henteu dikonci ku firewall Internet perusahaan 'tradisional'?

    Tina kasimpulan slaid kuring milih tip # 8 nalika nyarios jelas pisan kana pandangan dunya anu sering berorientasi produk tina pemasar tech b2b. Tujuh réspon anu dikutip ngarujuk kana pesen-pesen pamasaran anu dikirimkeun ku email, tapi ogé tiasa dilarapkeun ka ampir naon waé bentuk pamasaran eusi sanés anu ngabantosan ngadidik sareng ngamumulé hubungan bisnis anu mungkin sareng manusa anu hirup nyata. Émut ka jelema!

    Nalika telepon pinter (sareng tablet) sumebar di dunya perusahaan, katingalina pondok, potongan "infographic" tiasa janten cara anu pikaresep pikeun narik bola panon sareng gendang telinga ka bursa inpormasi anu langkung terukur sareng detil sapertos webinar sareng ngadukung eusi tulisan.

    Seueur anu kedah dipikirkeun. Hatur nuhun kana pangageungna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.