10 Léngkah Ngawangun Stratégi Twitter B2B Hadé

target audién sadayana

Kuring nembe maca yén Twitter masih gaduh dua kali langkung seueur pangguna sapertos ogé LinkedIn. Kalayan seueur aplikasi Twitter sareng integrasi, gampangna tweets anu dikuatkeun ogé langkung ageung. Salaku pangguna B2B Twitter kuring sorangan, kuring sok ngerjakeun strategi Twitter kuring pikeun terus ngawangun pengikut sareng narik perhatian pemirsa anu paling relevan. Ieu sababaraha strategi anu kuring nyebarkeun:

  1. Nangtukeun target audién nuturkeun. Kuring ngalaksanakeun dua cara anu béda ieu… mimitina ku milarian data profil pikeun kecap konci anu aya hubunganana sareng pemirsa kuring sareng anu kadua, ku nuturkeun pengikut anu aya dina industri anu sami anu kuring lebet. Kadua prosés ieu kawilang gampang ngagunakeun alat sapertos TweetAdder. Nyatana, kuring henteu mendakan alat anu langkung saé pikeun éta! (Leres, éta mangrupikeun tautan afiliasi).
  2. Daripada miceun patarosan umum ka pengikut kuring, kuring naroskeun patarosan langsung ka jalma kuring hoyong nuturkeun atanapi hoyong ngawangun hubungan. Sababaraha akun sanés target pamiarsa kuring, tapi aranjeunna ngagaduhan kawenangan dina industri sareng ku sabab éta kuring kalibet. Upami kuring pantes, aranjeunna bakal nyarios sareng bahkan ngamajukeun kuring… anu masihan otoritas sareng ngawangun hal-hal ieu.
  3. Kuring ngamangpaatkeun monitoring média sosial pikeun ngaidentipikasi kasempetan pikeun ngabantosan batur. Nalika anjeun ngabantosan anu sanés, éta sering ngakibatkeun ngawangun hubungan bisnis anu pamustunganana tiasa ngakibatkeun Dursasana moneter. Tong dianggap siga ngabantosan batur gratis… Ku ngabantosan sacara umum ka anu sanés dina bidang kaahlian anjeun, dunya ningali anjeun ngabantosan anu sanés. Nalika aranjeunna ningali anjeun ngabantosan, aranjeunna bakal émut ... sareng bakal nelepon anjeun nalika aranjeunna peryogi bantosan.
  4. Kuring ngamangpaatkeun Aplikasi Twitter pikeun ngabantosan ngatur pamilarian, nuturkeun, tweeting, sareng pondokkeun tautan. Twitter.com, situs na, pikareueuseun pikeun ieu. Tapi aplikasi sapertos TweetDeck, Seesmic sareng Hootsuite anu hebat. Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngatur paguneman langkung épisién.
  5. I mayar kanggo ngamajukeun profil abdi dina situs sapertos TwitterCounter. Daripada ngagaleuh pengikut, anu mangrupikeun pendekatan anu dahsyat anu ngahasilkeun ton pengikut spammy anu angkat dinten engké, situs sapertos TwitterCounter narik pangguna anu serius anu bakal nyambung sareng kuring upami aranjeunna mendakan kuring relevan.
  6. Kuring sering miluan paguneman kontroversial sareng hormat ngadebat oposisi kuring. Sadayana resep debat anu saé ... utamina dina topik anu bener-bener keuna. Daripada hariwang ngeunaan nyigeung jalma, kuring ningali éta salaku nyaring jalma-jalma anu sigana kuring henteu hoyong ngalakukeun bisnis! Entong sieun luncat kana kaayaan teu satuju, laksanakeun ku hormat (kumaha waé awonna).
  7. I promosikeun… sadayana. Malah persaingan klien kuring sareng kompetisi kuring sorangan meunang perhatian ti kuring. Kanyataanna nyaéta aranjeunna nempatkeun sababaraha nasihat sareng inpormasi anu luar biasa anu lumaku pikeun pemirsa kuring. Ku ngabagi inpormasi éta ka pemirsa kuring, kuring ningkatkeun nilai Tweeting kuring sareng pengikut abdi ... henteu pernah aya hal anu goréng.
  8. Kuring nyobian pernah nyarios ngeunaan diri kuring. Teu aya anu paduli ka anjeun sareng naon anu anjeun lakukeun. Aranjeunna paduli ngeunaan nilai anu anjeun bawa ka aranjeunna. Upami kuring badé offline sakedap, kuring tiasa nyarios ka jalmi kunaon. Upami kuring badé kana acara anu tiasa kasohor, kuring tiasa nyebit… tapi éta supados kuring tiasa pendak sareng pengikut kuring. Kuring bakal jujur ​​yén kuring gancang ngusir jalma anu ngumumkeun naon anu dipiboga pikeun sarapan, sareng sajabana. Teu aya anu paduli ... khususna jalma anu badé ngawangun jaringan bisnis anu berharga online. Omong kosong éta pikeun Facebook. 🙂
  9. kuring make hashtags salaku mungkin. Épéktip nganggo hashtag anu dipilarian ku batur tiasa ngawangun jumlah jalma anu mendakan kontén anjeun sareng ngawangun handap ieu. Entong nganggap enteng kakuatan # tanda!
  10. Upami kuring henteu ngagaduhan anu saé kanggo Tweet, Abdi kedul heck up! Kadang-kadang sadinten atanapi dua bakal ngaliwat tanpa tweet anu pantes ti kuring. Abdi henteu kunanaon… hal terakhir anu kuring hoyong lakukeun nyaéta ngeusian aliran pengikut abdi kalayan eusi anu henteu kapake!

Upami anjeun gaduh bisnis, anjeun ngartos yén ngantosan telepon disada panginten mangrupikeun jalan paling gancang pikeun kabangkrutan. Upami anjeun hoyong dina paguneman, anjeun kedah proaktif dina nyetir, ngajawab, mingpin, sareng terlibat dina paguneman anu kajantenan ayeuna.

Usaha dina Twitter. Usaha nalungtik anjeun sareng pesaing anjeun. Usaha milarian jalan kaluarna. Upami anjeun henteu aya pikeun ngabantosan aranjeunna, tong ngarepkeun aranjeunna milarian anjeun. Anjeun kedah teras-terasan payuneun aranjeunna ... kalayan jawaban anu leres dina waktos anu pas.

11 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kuring nganggo Hootsuite atanapi Bit.ly pikeun ngahubungkeun. Upami éta pikeun kampanye anu saéstuna, kuring bakalan nempatkeun kode pelacak kampanye supados kuring tiasa ningali kunjungan di Analytics.

  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Barang saé, Doug. Twitter ogé mangrupikeun tempat anu saé pikeun nonton seueur ego anu resep sorangan. Abdi kaliru salaku jalma salajengna nalika ngeunaan paméran kalayan sakedik kawani Twitter. Kalayan sakedik nyata, eusi énggal anu ditingalkeun mimitina dina Twitter, urang tibatan ningali sagara retweet, anu paling nunjuk kana sumber awal anu sami. Nanging, aya sababaraha cara pikeun janten mangpaat. Jalma tiasa kéngingkeun raos yén kalakuan retweeting mangrupikeun jandéla kasempetan pikeun langkung ngartos pola pikir jalma. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun éta pisan kakuatan pikeun analisa tren. Sareng sakumaha anjeun terang, aya aplikasi di luar sana pikeun ngabantosan ngalaksanakeun duanana sacara épéktip pisan. Pikeun kuring, sanaos, Twitter mangrupikeun titik awal anu saé pikeun leres-leres ngajaga sareng ngajaga dialog anu bermakna ku jalma-jalma. Sareng ieu anu kuring raoskeun dimana nilai nyata tina kagunaan. Salaku conto, nalika anjeun ngalaksanakeun paguneman dina Twitter, kuring moal reuwas ningali aranjeunna diperpanjang kana blog perusahaan anjeun, ka halaman Facebook anjeun, pikeun jalma anu nyetél kana Blog Talk Radio. Kuring ningali seueur organisasi ayeuna mikirkeun Twitter sareng saluran pamasaran anu sanés, nalika aranjeunna henteu acan lulus dugi ka ngagunakeunana pikeun ngan saukur ngobrol sareng konsuménna. Saksikeun pergeseran ayeuna kana mantra ROI sareng anjeun teu tiasa ngabantosan panginten yén kaseueuran perusahaan tetep henteu kéngingkeunana. Sarua sapertos tadi.

  5. 6

    "Kuring naroskeun patarosan langsung ka jalma anu kuring hoyong nuturkeun atanapi hoyong ngawangun hubungan". Naon jinis patarosan anjeun?  

    • 7

      @ google-aa522cbe3de1ac803a0cf795b19e8a3a: disqus, naon anu kuring hartosna nyaéta kuring nyandak waktos pikeun leres-leres ningali profil sareng situs na pikeun ngaidentipikasi patarosan anu saé anu nunjukkeun yén kuring leres-leres parantos ngerjakeun PR. Di Twitter, kuring sok ningali jalma nga-autorespond ku hal-hal sapertos "Caritakeun buku naon anu anjeun baca"…. sareng kuring terang yén aranjeunna henteu ngagaduhan hiji ons minat naon anu kuring baca. Sabalikna, kuring resep maca sakedik tentang aranjeunna sareng naroskeun aranjeunna patarosan ngan ukur aranjeunna tiasa ngajawab.

      Misalna - kuring ningali yén anjeun damel sareng perusahaan ecommerce sareng katingalina anjeun damel sareng Magento? Kami gaduh sababaraha klien anu nganggo Magento sareng sering milari sumberdaya ti jaman ka jaman pikeun ngabantosan - éta mangrupikeun jinis padamelan anu anjeun tiasa lakukeun?

  6. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.