Anu Mésér Bisnis Béda!

Bisnis ka Anu Mésér BisnisPanulis naskah Bob Bly parantos nyayogikeun daptar alesan naha pamasaran ka bisnis benten pisan sareng konsumen. Abdi parantos nyerat ngeunaan hajat dina postingan anu lalu, sareng kuring yakin ieu conto anu saé. The hajat ti pembeli bisnis unik upami dibandingkeun sareng konsumen:

  1. Anu mésér bisnis hayang mésér.
  2. Anu mésér bisnis canggih.
  3. Anu mésér bisnis bakal maca seueur salinan.
  4. Prosés mésér sababaraha léngkah.
  5. Pangaruh meuli sababaraha.
  6. Produk bisnis langkung rumit.
  7. Anu mésér bisnis mésér pikeun kauntungan perusahaanna? Sareng nyalira.

Mr. Bly ngincer pisan kana masing-masing ieu sareng leres-leres mekarkeun kasieun sareng motivasi pangguna bisnis! Nyingkahan setrés atanapi kasusah, sieun kanyahoan sareng sieun kaleungitan kapamilikan dina prosés mangrupikeun faktor konci anu kedah diémutan dina prosés pamasaran sareng penjualan.

Upami anjeun gaduh sababaraha menit, pastikeun maca sakabéh tulisan ngeunaan 7 Bédana Antara B2C sareng Pembeli B2B, Aturan sareng Masarakat Béda Béda. Éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun mikirkeun deui strategi anjeun!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Klién kami sacara éksklusif perusahaan téknologi B2B tapi urang nyanghareupan tantangan nalika ngajual jasa kami, sapertos perusahaan sanés, naha éta aya di daérah B2B atanapi B2C. Daptar ieu ngandung poin anu saé pikeun urang émut upami urang kedah frustasi nalika prosés pangembangan bisnis; prospek urang bénten tibatan konsumén masing-masing, hiji titik anu urang terang tapi henteu matak ngingetan unggal-unggal deui. Kuring ngarep pisan maca tulisan lengkep - hatur nuhun parantos nunjukkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.