Ngidentipikasi datang B2B dina Blog WordPress anjeun

Sababaraha minggu ka pengker, jalma hébat di Visual Blaze nyayogikeun kuring demonstrasi produk anyar anu aranjeunna ngawangun anu disebat NameTag. Alatna hebat, nyayogikeun detil jero ngeunaan bisnis anu nganjang kana situs anjeun sareng nyayogikeun halaman-halaman anu parantos aranjeunna tingali, kumaha éta dirujuk, ogé kecap konci anu aranjeunna tiasa milarian nalika dugi ka situs anjeun.

Langsung, kuring naros ka John Nichols naha urang tiasa pasangan sareng aranjeunna sareng ngembangkeun NameTag WordPress Plugin sareng anjeunna, sukur, sapuk! Kami ngalengkepan versi munggaran tina plugin ayeuna sareng ngadaptarkeun na kana Repository WordPress tadi énjing. Ngamangpaatkeun API aranjeunna, plugin na ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali 25 pangunjung panganyarna dina situs anjeun langsung tina dasbor dina blog WordPress anjeun!

NameTag WordPress

Plugin na sanés gaganti toolet anu ditawarkeun VBTools dina Antarbeungeut aplikasi NameTag. Dina aplikasi NameTag, anjeun tiasa milarian rentang tanggal anjeun sareng ngaluarkeun file dina sababaraha filetypes. Plugin na ngan saukur dianggo pikeun nambihan kode pelacakan kana WordPress ogé nyayogikeun dasbor anu tiasa anjeun tingali sakali nalika anjeun ngapdet situs anjeun.

nu NameTag jasa ogé luar biasa lumayan - sahandapeun $ 30 per bulan. Éta harga hiji mahal pikeun alat akuisisi kalungguhan B2B anu sapertos gunana. Gening ka John pikeun produk anu hébat sareng harga anu saé. Kami ogé ngahargaan kasempetan pikeun ngembangkeun integrasi pikeun produk anjeun kana WordPress! Tangtosna, kami parantos ngalebetkeun tautan afiliasi kami dina plugin anu sacara bébas disebarkeun ogé dina pos blog ieu.

Pikeun masang plugin na, kantun milarian "NameTag" dina halaman plugins WordPress anjeun, tambihan sareng pasang. Plugin na teras bakal nyayogikeun anjeun link pikeun ngadaptar jasa sareng aksés inpormasi anjeun. Senang moro!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.