B2C CRM kritis kana Usaha Nyanghareupan Pelanggan

crm ritel konsumén

Konsumén di pasar ayeuna langkung diberdayakeun tibatan anu sateuacanna, aktip milari kasempetan pikeun kalibet sareng bisnis sareng mérek. Pergeseran kakuatan masif ka konsumén parantos kajantenan gancang sareng nyéépkeun kaseueuran perusahaan anu sangsara geringna pikeun ngamanfaatkeun sadaya inpormasi anu anyar anu mimiti disayogikeun ku cara anyar.

Sanaos ampir unggal bisnis anu nyanghareupan konsumen canggih nganggo solusi CRM pikeun ngatur palanggan sareng prospek, seuseueurna dumasarkeun kana téknologi lami-lami - sareng aranjeunna dirancang utamina pikeun ngatur penjualan B2B. Kaseueuran perusahaan ngandelkeun rékaman pelanggan anu béda dina platform POS, eCommerce, atanapi Marketing anu henteu saling ngabagi data. Diwangun pikeun ngadukung modél lami anu kalebet dina tahap balanja anu fungsional, solusi ieu henteu tiasa nyayogikeun gambar lengkep konsumén modéren nalika aranjeunna lebet sareng kaluar corong penjualan sababaraha kali, dina sababaraha saluran sareng titik anu béda sateuacan ngarobih.

Intina nyaéta yén sistem fungsional sareng CRM dumasar kana paripolah lami teu épéktip dina ngatur konsumen modéren. Kecerdasan anu disayogikeun terbatas kana silo, diisolasi tina naon anu dipelajari ngalangkungan saluran sareng interaksi anu sanés; ieu nyegah tina ngahijikeun data palanggan anyar sacara real-time pikeun ngalukis gambaran anu akurat tina perjalanan balanja anyar, anu rumit sareng henteu linier.

Ieu anu ngagiring kuring pikeun nyiptakeun ENGAGE.cx, jinis CRM anu énggal pisan anu diwangun tina ground-up pikeun ngaktipkeun usaha terang sareng ngawangun hubungan sareng konsuménna. Dilahirkeun di awan, platform ieu diajar paripolah konsumen sareng ngabagi data di sadaya saluran, bahkan média sosial, kalayan tujuan pikeun nganteurkeun intél pelanggan anu akurat pisan dimana éta paling penting: hiji-hiji hubungan antara pagawé sareng konsumén.

Kuring nyebut éta B2C CRM.

Naha B2C CRM?

Di ENGAGE.cx, urang terang éta 80% tina kauntungan anjeun dikirimkeun ku 20% konsumén anjeun.
Bayangkeun ngokolakeun hubungan anu langkung kuat sareng konsumén ieu ku nanganan hubungan sapertos silaturahim anjeun; silih kenal sareng ngartos cara anu pangsaéna pikeun komunikasi dina kontéks tina sababaraha situasi dimana anjeun berinteraksi:

  • Unggal paguneman anjeun sareng babaturan anjeun dumasar kana sajarah anu dibagikeun, sareng anjeun sacara alami terang kumaha ngémutan kontéks situasional nalika komunikasi.
  • Nalika aranjeunna nelepon, sms, tweet, anjeun terang saha aranjeunna - nilaina, karep, sareng kabutuhan.
  • Nalika aranjeunna ngirimkeun eusi ka anjeun, éta salawasna aya hubunganana sabab aranjeunna terang saha anjeun.
  • Nalika aranjeunna sumping di bumi anjeun, anjeun terang kumaha ngahibur aranjeunna, sareng anjeun sigana ngagaduhan inuman karesep na sayogi.

Nerapkeun kasadaran ieu pikeun bisnis anjeun, anjeun hoyong CRM anjeun ngagaduhan kamampuan henteu ngan ukur ngadukung jinis hubungan palanggan anu énggal tapi ngabantosan ngawangun anu énggal. CRM Tradisional cacad sabab élmuna terbatas ngan ukur kaayaanana sareng papacangan anu dirancang pikeun nanganan.

B2C CRM anyar anjeun bakal ngartos kumaha parobihan palanggan anjeun sapanjang perjalanan pameseran sareng Hubungan Cloud® kami ngawartosan pikeun ngawartosan sareng nguatkeun karyawan ku intél palanggan anu relevan, éta diwangun dina platform anu lincah anu nyebrang saluran pikeun néwak sareng data tingkah laku.

eCX_RelationshipCloud

Inovasi B2C CRM: Pangetahuan Perjalanan Palanggan

Awan Hubungan kami nyayogikeun wawasan, pisibilitas sareng kontéks kana tempat palanggan anjeun dina perjalanan anu khusus. Ieu ngamungkinkeun usaha diajar cara anu paling saé pikeun kalibet konsumén iraha waé sareng tempat masing-masing dina istilah palanggan - di sadaya saluran, média, sareng lokasi. Kana waktosna, urang ngawangun garis siklus siklus hirup pikeun unggal palanggan anu antukna nyayogikeun tingkat kecerdasan anu pernah aya saacanna anu tiasa dilarapkeun ka konsumén masing-masing atanapi dugaan pikeun personas pembeli.

Inovasi B2C CRM: Pemberdayaan Karyawan

Karyawan aya di garis payun papacangan palanggan sareng ilaharna mangrupikeun unsur anu paling penting dina ngawangun hubungan sareng ngahasilkeun kasatiaan. CRM Tradisional henteu mampuh memberdayakeun aranjeunna kalayan inpormasi anu aranjeunna peryogikeun ayeuna pikeun ngaoptimalkeun unggal interaksi palanggan. Awan Hubungan diwangun-khusus khusus ngeunaan nyayogikeun padamelan anu Leres kalayan data nasabah RELEVANT dina unggal léngkah perjalanan. Mertimbangkeun éta pengarahan psikologi pikeun unggal palanggan yén pagawé tiasa ngungkit pikeun panduan interaksi.

Inovasi B2C CRM: Agility Platform

Panyadia CRM tradisional parantos ngamimitian nempatkeun deui tawaranna ngeunaan pangalaman palanggan, tapi aranjeunna umumna diwangun dina tulang tonggong B20B CRM umur 2 taun atanapi mangrupikeun gabungan tina sababaraha akuisisi anu parantos dijait babarengan. Skénario sanés nyiptakeun agility atanapi responsiveness diperlukeun pikeun nungtut tungtutan konsumén ayeuna. Awan Hubungan ngarobih kecerdasan sacara real-time sareng janten langkung pinter dina unggal titik touch ku ngolah sareng nganalisis paripolah siklus hirup pelanggan aktual sareng kajadian.

Kalibetkeun Lalampahan Palanggan

Aya seueur solusi CRM di luar sana anu bersaing pikeun pasar B2C, tapi upami platform na diwangun-tujuan pikeun nganteurkeun hubungan pribadi sareng konsumén dina skala, naha éta tiasa nyebut dirina B2C? Konsumén jaman ayeuna lapar kahartos; aranjeunna hoyong pisan sareng ngabales éta. Ku nerapkeun B2B CRM sajati kana téknologi, perusahaan tiasa ngembangkeun hubungan anu langkung saé sareng transformatif sareng konsumén, sareng éta mangrupikeun bédana kalapa konci sareng komponén pikeun kasuksesan berkelanjutan.

Anjeun tiasa diajar ngeunaan komponén inti B2C CRM sareng kumaha ngabeungharan pangalaman palanggan ku cara ningali whitepaper kami, Naha Pelanggan Nyanghareupan Usaha Butuh B2C CRM. Kusabab urang terang ningali éta yakin, anjeun ogé tiasa ngajadwalkeun pribadi demo ieuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.