Dinner Natal Sarjana

Babaturan anu saé, Derek, parantos ngirim email, nyauran sareng nga-sms ka kuring sadidinten pikeun nyalametkeun kuring tina abdi Dinner Natal Sarjana. Pamajikanana, Anne, tukang masak anu hebat ... tukang masak gourmet. Aranjeunna hoyong kuring datang dinten ayeuna (ayeuna) kanggo tuangeun anu éndah sareng kulawarga. Natal mangrupikeun dinten pikeun kulawarga, janten kuring kantos ngaraos lucu nalika linggih kanggo ngabagi roti sareng kulawarga anu sanés. Sanaos aranjeunna teras-terasan nelepon (Abdi ngantosan pulisi badé sumping waé), kuring parantos milih tuang abdi.

Pikeun Thanksgiving, murangkalih kuring guyon sareng kuring, "Naon jinis pizza anu urang badé tuang?" Éta ngan ukur motivasi anu kuring peryogikeun pikeun ngadamel makan malam Thanksgiving anu luar biasa. Kami kagungan karya! Turki, isian, kentang, kuah, pai waluh, gulungan, sareng sajabana. Sadayana kaluar sampurna - komo kalkun luar biasa - Butterball beueus pisan.

Ayeuna nuju Natal sareng murangkalih abdi aya di bumi Ibu-Na. Waktosna kanggo a Dinner Natal Sarjana!

Jam 3 énjing-énjing ayeuna, nalika ningali jalan-jalan di apoték 24 jam lokal, kuring mendakan Dinner Natal Sarjana:

  • Lay's Cheddar sareng Krim Kentang Krim Asim ... leres pisan, aranjeunna nempatkeun celepkeun kana kiripik ngarah teu kedah nyéépkeun waktos tuang. Sareng aranjeunna dijual! Mésér 1 kénging 1 gratis.
  • 2 Kaléng Campbell's Grilled Steak Chunky Chili. Euweuh tapi anu pangsaéna!
  • 2 Kaléng Diét Generic Séndor oranye diinjeum ti tatangga kuring (Abdi nuju linggih di bumi 3 ucing na)
  • Sareng Gurun? Roko ACID Blondie rupa-rupa. (Kapendak dina lok zip dina méja kuring ... sampurna)

Abdi nyandak gambar pikeun nyimpen mémori dina waktosna:
Dinner Natal Sarjana

Anjeun panginten panginten kuring gélo nyerah tuangeun gourmet kanggo ieu ... tapi tambihan méja tipi, petinju sareng khusus alien di History Channel, sareng urang ngagaduhan Natal anu saé pisan pikeun Doug!

Wilujeng Natal Sadayana!

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    hihihi ... éta rada tuangeun di dinya Doug. Kuring ngalakukeun hal solo ogé taun ayeuna, tapi kuring resep gaduh sababaraha kentang sareng hayam. Chip-chip éta katingalina saé,… Abdi hoyong.

    PS Naha aya cara pikeun nambihan fitur, janten sistem émut kuring unggal kadatangan? Abdi sanés kipas tina ngetik ulang inpormasi unggal waktos. Hatur nuhun.

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Oh, kuring kénging éta, anjeun ngan ukur henteu némbalan atanapi balikeun nelepon MY! 🙂

    MERRY CHRISTMAS sobat !!!

    PS - tuang wengi anjeun LAME (unggal jajaka terang yén Pizza Rolls mangrupikeun sobat dalit lalaki)!

  6. 6
  7. 7

    Kuring bakal milih Bill hiji anu langkung saé - éta pisan getih !!
    Waktos salajengna nampi uleman ti réréncangan anjeun - tuangeun anu saé, anggur anu saé, (panginten janten cerutu anu saé) sareng paguneman anu saé - sadaya bahan pikeun tuang anu sampurna.
    bogoh
    Poppa

  8. 8

    Anjeun ngan ukur henteu angkat sabab Derek kalebet manuk gagak. Sareng anjeunna ngagaduhan kuman koran ... Anjeun teu kedah alesan. Kuring yakin saatos tuang sajumlah kadaharan ieu, anjeunna bungah anjeun henteu sumping saatos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.