Naon Nofollow, Dofollow, UGC, Atanapi Tautan Anu Disponsoran? Naha Backlinks Penting pikeun Peringkat Milarian?

Tautan Balik: Nofollow, Dofollow, UGC, Disponsoran, Linkbuilding

Saban dinten koropak kuring dibanjiran ku perusahaan SEO spamming anu nyungkeun nempatkeun tautan dina kontén kuring. Éta aliran pamundut anu teu aya tungtungna sareng leres-leres ngaganggu kuring. Kieu kumaha email biasana ...

Dear Martech Zone,

Kuring perhatoskeun yén anjeun nyerat tulisan anu saé ieu dina [keyword]. Kami nyerat tulisan lengkep ngeunaan ieu ogé. Jigana éta bakal ngajantenkeun tambahan anu saé pikeun tulisan anjeun. Punten wartosan kuring upami anjeun sanggup ngarujuk tulisan kami kalayan tautan.

Ditandatanganan,
Susan James

Mimiti, aranjeunna sok nyerat tulisan saolah-olah aranjeunna nyobian ngabantosan kuring sareng ningkatkeun kontén nalika kuring terang persis naon anu aranjeunna coba lakukeun… tempatkeun backlink. Sedengkeun mesin pencari leres ngaindéks halaman anjeun dumasar kana konténna, halaman-halaman éta bakal pangkat ku jumlah situs kualitas luhur anu relevan anu numbu ka aranjeunna.

Naon tautan Nofollow? Naha nuturkeun Tautan?

A Tautan Nofollow dipaké dina tag jangkar HTML pikeun nyaritakeun mesin pencari pikeun malire tautan nalika ngalirkeun otoritas naon waé ngaliwatan éta. Ieu sapertosna dina HTML atah:

<a href="https://google.com" rel="nofollow">Google</a>

Ayeuna, nalika crawler mesin pencari ngorondang halaman kuring, ngaindeks eusi kuring, sareng nangtoskeun backlinks kanggo nyayogikeun otoritas deui sumber ... éta teu maliré nofollow tautan. Nanging, upami kuring parantos ngaitkeun kana halaman tujuan dina kontén anu kuring atos ditulis, tag jangkar éta henteu ngagaduhan atribut nofollow. Éta anu disebat Tautan Dofollow. Sacara standar, unggal tautan ngalangkungan otoritas peringkat kecuali atribut rel ditambihan, sareng kualitas tautan ditangtoskeun.

Cukup pikaresepeun, tautan nofollow sering ditampilkeun dina Google Search Console. Kieu sababna:

Janten Dofollow Tautan Dimana Nulungan Pitulung Kuring?

Nalika kamampuan pikeun ngamanipulasi peringkat ngalangkungan backlinking kauninga, industri samilyar dolar dimimitian sapeuting pikeun ngabantosan klien mindahkeun jalan naék jajaran. Perusahaan SEO otomatis sareng diwangun kebon tautan sareng nincak gas pikeun ngamanipulasi mesin pencari. Tangtosna, Google merhatoskeun… sareng sadayana murag.

Google ningkatkeun algoritma na kanggo ngawas pangkat situs anu akumulasi backlinks relevan, domain anu berwibawa. Janten, henteu ... nambihan tautan dimana waé moal ngabantosan anjeun. Garnering backlinks dina situs anu kacida relevan sareng berwibawa bakal ngabantosan anjeun. Sabalikna, tautan spamming sigana bakal nganyenyeri kamampuan anjeun pikeun pangkat kusabab intél Google ogé tiasa ngabedakeun manipulasi sareng ngahukum anjeun pikeun éta.

Naha Patalina Téks Penting?

Nalika jalma ngirimkeun tulisan ka kuring, kuring sering ningali aranjeunna nganggo kecap konci anu jelas teuing dina jangkar téks na. Kuring leres henteu percanten algoritma Google janten saderhana pisan yén téks dina tautan anjeun mangrupikeun hiji-hijina kecap konci anu penting. Kuring moal heran upami Google nganalisis kontéks kontéks sakitar link. Saur anjeun henteu kedah atra pisan ku tautan anjeun. Iraha waé di mamang, kuring nyarankeun klien kuring pikeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun anu maca. Éta sababna kuring nganggo tombol nalika kuring leres-leres hoyong jalma ningali sareng klik tautan kaluar.

Sareng tong hilap tag jangkar nawiskeun duanana naskah ogé salaku gelar pikeun tautan anjeun. Judul mangrupikeun atribut aksés pikeun ngabantosan panulis layar ngajelaskeun tautan ka pangguna na. Nanging, kaseueuran panyungsi ogé nampilkeunana. Guru SEO henteu satuju naha nempatkeun téks judul tiasa ngabantosan peringkat anjeun pikeun kecap konci anu dianggo. Jalan anu mana waé, kuring pikir éta mangrupikeun latihan anu saé sareng nambihan pizazz sakedik nalika batur mous kana tautan anjeun sareng tip na ditepikeun.

<a href="https://dknewmedia.com" title="Tailored SEO Classes For Companies">Douglas Karr</a>

Kumaha upami Tautan Anu Disponsoran?

Ieu email anu sanés anu kuring nampi unggal dinten. Kuring leres-leres ngajawab ieu ... naros ka jalma éta upami aranjeunna leres-leres naros ka kuring pikeun nempatkeun reputasi kuring dina résiko, didenda ku pamaréntah, sareng disingkirkeun tina mesin pencari. Éta pamundut pikaseurieun. Janten, sakapeung kuring ngan ukur ngabales sareng ngawartoskeun aranjeunna kuring bakal resep kana éta ... éta bakal ngarugikeun aranjeunna $ 18,942,324.13 per backlink. Kuring masih ngantosan batur pikeun kawat artos.

Dear Martech Zone,

Kuring perhatoskeun yén anjeun nyerat tulisan anu saé ieu dina [keyword]. Kami hoyong mayar anjeun nempatkeun tautan dina tulisan anjeun pikeun nunjuk tulisan kami [di dieu]. Sakumaha biaya pikeun mayar tautan dofollow?

Ditandatanganan,
Susan James

Ieu leres bangor sabab sacara harfiah nyuhungkeun kuring ngalakukeun sababaraha hal:

  1. Ngalanggar Ketentuan Layanan Google - aranjeunna naros ka kuring pikeun nyamur link mayar kuring ka crawler Google:

Link naon waé anu ditujukeun pikeun ngamanipulasi Kaca atanapi peringkat situs dina hasil pamilarian Google tiasa dianggap bagian tina skéma link sareng ngalanggar Google Pedoman webmaster

Skéma Tautan Google

  1. Ngalanggar Peraturan Federal - aranjeunna naros ka kuring ngalanggar pedoman FTC ngeunaan dukungan.

Upami aya hubungan antara endorser sareng pamasar anu moal dipiharep ku konsumen sareng éta bakal mangaruhan kumaha konsumen nganalisis dukungan, sambungan éta kedah diungkabkeun. 

Pitunjuk Pitulung FTC

  1. Ngalanggar kapercayaan Pamaca Kuring - aranjeunna naros ka kuring ngabohong ka pemirsa kuring sorangan! Pemirsa anu kuring damel salami 15 taun ngawangun handap sareng kéngingkeun kapercayaan. Éta henteu kaliru. Éta ogé naha anjeun bakal ningali kuring ngungkabkeun unggal hubungan dina unggal tulisan - naha éta mangrupikeun tautan afiliasi atanapi sobat dina bisnis.

Google biasa naroskeun yén tautan anu disponsoran nganggo nofollow atribut. Nanging, aranjeunna ayeuna parantos ngarobih éta sareng ngagaduhan atribut anu disponsoran anyar pikeun tautan anu mayar:

Cirian tautan anu mangrupikeun pariwara atanapi panempatan anu dibayar (biasa disebut tautan anu dibayar) kalayan nilai anu disponsoran.

Google, Kualifikasi Tautan Outbound

Tautan-tautan éta terstruktur sapertos kieu:

<a href="https://i-buy-links.com" rel="sponsored">I pay for links</a>

Naha Backlinkers Henteu Ngan Tulis Koméntar?

Nalika PageRank munggaran dibahas sareng blog ngalih kana tempat kajadian, mairan éta lumrah pisan. Henteu ngan éta tempat sentral pikeun diskusi (sateuacan Facebook sareng Twitter), éta ogé lulus pangkat nalika anjeun ngeusian detil pangarang anjeun sareng ngalebetkeun tautan dina koméntar anjeun. Komentar spam lahir (sareng masih janten masalah ayeuna). Henteu lami lami sateuacan sistem manajemen kontén sareng sistem koménsi ngalembagaan tautan Nofollow dina profil panulis koméntar sareng koméntar.

Google saéstuna ngamimitian ngadukung atribut anu sanés pikeun ieu, dll. UGC mangrupikeun akronim pikeun Kandungan anu Diasilkeun ku Pamaké.

<a href="https://i-comment-on-blogs.com" rel="ugc">Comment Person</a>

Anjeun oge tiasa nganggo kombinasi atribut. Dina WordPress, contona, koméntar siga kieu:

<a href="https://i-comment-on-blogs.com" rel="external nofollow ugc">Comment Person</a>

Éksternal mangrupikeun atribut anu sanés anu nyayogikeun crawlers terang yén tautanana bakal ka luar situs.

Kedah Anjeun Naha Backlink Outreach Pikeun Kéngingkeun Langkung Tautan Dofollow?

Ieu sacara jujur ​​mangrupikeun titik perdebatan sareng kuring. Surelek spammy anu kuring sayogi di luhur leres-leres ngambek sareng kuring henteu tahan. Abdi pangagem teguh anu anjeun peryogikeun ngahasilkeun tautan, sanés nyungkeun aranjeunna. Sobat dalit kuring Tom Brodbeck aptly ngaranna ieu linkearning. Kuring numbu ka rébuan situs sareng tulisan tina situs abdi… sabab aranjeunna ngagaduhan tautan.

Kitu cenah, kuring henteu ngagaduhan masalah sareng bisnis anu ngahontal kuring sareng naroskeun naha aranjeunna tiasa nyerat hiji artikel anu ngagaduhan nilai ka pemirsa kuring. Sareng, teu ilahar yén aya dofollow tautan dina tulisan éta. Kuring nolak seueur tulisan kumargi jalma-jalma ngalebetkeun nyayogikeun tulisan anu pikareueuseun ku backlink anu écés di jerona. Tapi kuring nyebarkeun seueur deui anu mangrupikeun tulisan anu hadé sareng tautan anu dianggo panulis anu berharga pikeun pamiarsa kuring.

Kuring henteu ngalakukeun teureuh ... sareng kuring ampir 110,000 tautan anu nyambungkeun deui Martech Zone. Sigana mah éta mangrupikeun buktina kualitas artikel anu kuring ngamungkinkeun dina situs ieu. Nyéépkeun waktos anjeun nyebarkeun kontén anu luar biasa… sareng backlinks bakal nuturkeun.

27 Komentar

  1. 1

    Nuhun parantos nunjukkeun plugin Dofollow Doug. Kuring sadar yén WordPress nambihan rel = "nofollow" kana tautan dina koméntar, sareng kuring pasti satuju sareng logika anjeun yén salami koméntar dimoderasi, aya tautan anu aya hubunganana dina koméntar anu pantes dibayar.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Naha aya cara pikeun milih tautan mana anu kuring badé dituturkeun (wah, ngawangun basa panasaran anu kuring damel)? Alesanna nyaéta nalika kuring ngarujuk sababaraha situs anu goréng kalayan inpormasi anu goréng, kuring langkung resep henteu ngamajukeun teuing. Sanés salaku sénsor (upami kuring nyebatkeun, sebutkeun, opini politik anu jauh béda tibatan kuring, tapi upami éta leres didirikeun sareng leres nempatkeun, kuring henteu ngagaduhan masalah pikeun promosikeun), tapi salaku cara pikeun merangan entropi sareng ngagali eusi crappy.

    Kuring teu aya masalah sacara manual édit tautan. Kuring biasana ngédit koméntar pikeun nambihan tautan kaluar Google Analytics, judul tautan sareng ngalereskeun tipografi pengunjung, tapi éta pikaresepeun pikeun ngajadikeun otomatis dugi ka sababaraha batas.

  5. 5
  6. 6

    Ya, éta panginten langkung gampil tibatan nyobian mupus na. Kuring nyimpen sadaya elemen anu sering dianggo sapertos kitu dina Catetan Opera abdi (lumayan aya bit, potongan, sareng potongan kode di jero peramban anjeun sepanjang waktos), janten saleresna ngan ukur copy-paste kanggo kuring.

  7. 7
  8. 8

    Abdi satuju Doug. Upami anjeun badé masalah maca sareng moderator unggal koméntar kumaha waé (anu anjeun kedahna) maka masuk akal pikeun masihan koméntar asli kalayan tautan anu pas.

    Anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur koméntar "Pos anu hébat" salaku hasilna, tapi éta langsung kana bin sampah.

    The spammers atra gaduh nami sapertos "ahli SEO" atanapi "Desain wéb Atlanta" atanapi hal keyword dimuat. Anu asli biasana ngagaduhan nami asli sapertos "Lisa" atanapi "Robert".

  9. 9
  10. 11

    Kuring ngajalankeun halaman wéb anu didamel Drupal, janten éta dipasang tanpa rel = nofollow, sareng anjeun kedah masang plugin kanggo nambihan ieu. Kuring sanaos ngalakukeun ieu bari, tapi sadar yén hiji-hijina alesan pikeun ngalakukeun éta nyaéta rasa anu pikasieuneun yén koméntar anu kuring tinggalkeun dina situs batur henteu masihan kuring halaman, dimana nalika kuring masihan aranjeunna rangking halaman. Kuring mutuskeun ngantepkeun sapertos ayeuna.

    Kaseueuran jalma sedeng koméntarna janten naha ngahukum jalma-jalma anu nyéépkeun waktos pikeun nyéépkeun koméntar dina situs?

    Kuring parantos nambihan kabijakan koméntar kana situs abdi sahingga kuring henteu kedah ngaraos parah ngeunaan ngahapus koméntar anu aya di daérah kulawu.

    Salaku conto, upami aya anu ngantunkeun koméntar anu nyatakeun "situs anu saé", kuring ngajukeun pikeun mupus koméntar éta, kecuali aranjeunna ngantepkeun kolom URL kosong. Tanpa kawijakan sapertos kitu, kuring ngarasa kapaksa mariksa tautan sareng mutuskeun dumasar kana situs.

  11. 12
    • 13

      Leres, henteu sadaya mesin pencari ngahargaan henteu-nuturkeun. Ngan aya kajadian éta Google, janten budak gedé di blok, henteu kitu. Kuring henteu yakin ngeunaan Live, Ask atanapi Yahoo! Bisa nyandak sababaraha ngali pikeun milarian terang.

  12. 14

    Padamelan anu saé - Abdi anti-nofollow pisan.

    Link naon waé kedah diitung, atanapi anjeun henteu kedah ngantepkeun tautan na aya. Kuring terang jalma anu ngahaja nambihan nofollow kana tautan dina postingan aranjeunna supados aranjeunna moal ngagaduhan ton tautan anu kaluar, kalayan tiori yén situs anu ngaitkeun langkung seueur tibatan aranjeunna dikaitkeun kana kéngingkeun PR anu langkung handap.

    Éta hanjelu kuring teu aya tungtungna.

  13. 15
  14. 16

    IMO rel = "nofollow" leres-leres henteu kapake, éta moal ngeureunkeun koméntar spam kumargi spammers nganggo parangkat lunak. Solusi pangsaéna ngalawan spammers koméntar nyaéta plugins sapertos Akismet, Bad Paripolah sareng captchas atanapi patarosan manusa.

  15. 17
  16. 18

    Halo, kuring badé naros upami WordPress, Yahoo 360, Blogger, sareng sajabana nganggo "nofollow" dina postingan blog. ie Upami kuring nyerat tulisan dina blog kuring sareng kuring nempatkeun tautan di dinya, naha tautan dina postingan kuring robih janten rel = nofollow?

  17. 19

    Hatur nuhun pisan kana tulisan anu saé ngeunaan atribut no follow. Kusabab éta dipasang salaku standar dina WordPress, kuring curiga seueur pisan jalma bahkan henteu terang yén éta aya.

    Kuring pikir kabijakan boh ngamungkinkeun atanapi henteu kéngingkeun koméntar dina dasar masing-masing tinimbang ngan saukur nurunkeun sadayana éta mangrupikeun pendekatan anu langkung saé.

  18. 20

    Hatur nuhun pikeun pos ieu! Kuring terang kuring rada telat dina milarian, tapi kuring nembé ngamimitian ngablog sareng nyobian terang naha wordpress heck nempatkeun nofollow dina tautan kuring. Kuring badé nempatkeun dofollow hatur nuhun kanggo mendakan blog anjeun, panginten anu bakal ngadorong langkung seueur koméntar sareng interaksi dina blog énggal kuring.

    • 21

      Hai DG,

      Kuring henteu yakin sabaraha éta sabenerna ngabantosan langsung sareng partisipasi. Saur kuring, kumaha oge, 'manuk bulu ngapung sasarengan' janten anjeun langkung pas pikeun nyambung sareng ilubiung sareng blog sanés anu henteu nganggo nofollow. Dina jangka panjang, saur kuring aya manpaatna.

      Kuring ngan resep sabab kuring yakin yén seueur kasuksésan kuring dina blogging parantos dilakukeun pikeun partisipasi jalma sapertos anjeun dina paguneman. Naha kuring kedah kéngingkeun sagala kauntungan ?!

      Cheers!
      Doug

  19. 22

    Hatur nuhun kanggo inpo ieu Doug, kuring sacara manual nambihan tag rel kana tautan kuring tapi henteu pernah nganggap pendekatan ieu pikeun koméntar. Éta masuk akal, kuring sigana bakal ngamimitian ngalakukeun ieu kumargi kuring parantos moderat koméntar kuring ka tingkat anu saé.

  20. 23

    Hai, kuring masang plugin DoFollow sababaraha dinten ka pengker, sareng kuring nampi sababaraha hatur nuhun tina sababaraha blog alit anu kuring kaitkeun dina tulisan sareng koméntar kuring.

    Inisiatif hébat ogé, tapi Hungkul dina kombinasi sareng koméntar / manajemén pangguna, upami henteu blog bakal janten sumber spam langkung gancang tibatan anu urang pikir.

  21. 24

    naha, hal nofollow ieu leres-leres nganyenyeri pikeun blogger sareng koméntator legit ... kuring ngan ukur hoyong anu tiasa nyiptakeun plugin anu bakal ngaktipkeun / nganonaktifkeun nofollow dina wasiat admin. sadaya plugin nofollo Kuring parantos nganggona tag nofollow dina sadaya koméntar sareng / atanapi koméntator. sapertos anu anjeun carioskeun, sababaraha jalma pilih-pilih dina nyatujuan koméntar pangguna na

    • 25

      Abdi satuju, Jessie! WordPress parantos nampi umpan balik anu nyaring sareng jelas, tapi kuring pikir éta dina tekenan ti Mesin pencari pikeun henteu ngajantenkeun éta pilihan.

  22. 26

    hal anu lucu nyaéta mayoritas jalma anu "ngadukung" nofollow gaduh atribut nofollow dina situs / blogna…. henteu lucu yén jalma nyarios naon waé sareng ngalakukeun anu sanés? anjeun ngagaduhan kekaguman pikeun ngagaduhan dofollow didieu sapertos dina blog abdi ... kuring henteu ngan yakin kumaha ieu bakal mangaruhan PR kuring di google.

  23. 27

    Hatur nuhun pikeun ngajelaskeun ieu. Kuring nembé ngamimitian halaman wéb, sareng ningali sadaya pilihan blog. Hanjakal éta software blog kaléng anu kuring tiasa anggo ku situs abdi bau dina és, sareng kuring kantos mikir ngagunakeun wordpress, janten hatur nuhun parantos nyarioskeun perkawis masalah nuturkeun atanapi henteu. Kuring gaduh 2 halaman wéb, salah henteu aya deui tautan google, sareng dinten anu sanés situs kadua kuring nembongan 10 google backlinks tina warna biru, sareng kuring leres-leres bungah! Kuring posting dina blog sepanjang waktos sareng bahkan henteu terang yén anjeun tiasa kéngingkeun tautan ku cara éta, (duh, newbie!) Sareng ujug-ujug kuring ngagaduhan 10 tautan ti Dawud Miracle - saha anu anjeunna ???? Kuring nuturkeun tautan deui kana situs na sareng sadar éta mangrupikeun salah sahiji seueur blog anu kuring pasang, nuhun Miracle, éta mangrupikeun kaajaiban !!! Teras kuring panasaran kumaha kajadian éta, sareng naha éta henteu kajantenan sateuacanna! Janten ayeuna kuring kéngingkeunana. Nalika kuring ngagaduhan parangkat lunak blog kuring pasti bakal gaduh nuturkeun, sanés jinis no- follow. Aya cukup kasuksesan pikeun urang sadayana… ..

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.