Kaseueuran Industri SEO mundur

ka tukang

Abdi ngupingkeun webinar ayeuna ayeuna Search Engine optimasi (SEO) sareng éta ngagaduhan kuring jengkel. Métrik munggaran dibahas dina webinar nyaéta sawala ngeunaan sabaraha tautan strategi anu dihasilkeun, sareng jilid kecap konci anu dikaluarkeun dina strategi.

Ih.

Henteu diskusi ngeunaan paguneman. Henteu diskusi ngeunaan relevansi. Henteu diskusi ngeunaan nu haladir. Henteu diskusi ngeunaan promosi. Diskusi ngan saukur kumaha anjeun tiasa miceun omong kosong di luar sana sareng nyobian kéngingkeun seueur tautan anu anjeun tiasa tina sumber naon waé pikeun ngajalankeun pangkat dina sababaraha kecap konci anu kalapa kalapa. Naha anjeun henteu ngan ukur moto logo anjeun dina butut batur sareng buang kana Youtube? Anjeun bakal kéngingkeun seueur lalu lintas anu teu relevan ku cara éta, ogé… sareng éta bakal biaya langkung alit.

Kami parantos dugi kana pamasaran digital tapi urang teras-terasan balik kana taktik anu kosong. Strategi umur-lami tina langkung eyeballs terus ngaganggu pemasar. Mitosna nyaéta anjeun kedah narik sadayana ka situs anjeun ... sareng dina grup éta anjeun bakal mendakan jalma. Sakali-kali urang ningali stratégina gagal, tapi pamasar ampir sok balik ka dinya. Langkung eyeballs sinonim sareng langkung seueur bisnis.

Éta henteu leres. Sareng naha perusahaan kedah nanem modal pamasaran inbound ngalangkungan SEO.

Kuring masih kagum kana jumlah jalma anu ngajual dirina sorangan ahli SEO tapi henteu paduli kumaha pengunjung onlinena dirobah jadi konsumén. Sateuacan aranjeunna kantos nyarios sareng klien, aranjeunna milarian rangking, milarian milarian sadaya kecap konci anu jilid luhur, sareng maledogkeun aranjeunna harga anu mahal ngeunaan kumaha aranjeunna bakal nyerang. Éta pendekatan anu pikareueuseun sareng éta sadayana mundur.

Upami anjeun mérek mantep online, anjeun enggeus gaduh data dimana bisnis anjeun datang ti online. Béja kuring henteu nyarios dimana anjeun lalar liwat asalna ti. Ceuk kuring dimana anjeun bisnis asalna ti. Éta hartosna yén marios anjeun analytics pikeun acara, tujuan sareng konvérsi anu nyababkeun prospek pikeun mérek anjeun sareng ngajantenkeunana janten palanggan.

Kaseueuran patalimarga anu anjeun tampi henteu dina ruas éta ... janten naha anjeun paduli yén anjeun kéngingkeun langkung seueur kunjungan ti pengunjung anu moal pernah ngalakukeun bisnis sareng anjeun? Pasti, sababaraha jalma éta bakal ngabagi inpormasi anjeun ka jalma sanés - éta mangrupikeun hal anu saé. Tapi éta ngan ukur kajadian nalika anjeun ngabagi eusi anu aya hubunganana sareng pemirsa anu leres.

Upami anjeun damel dina optimasi mesin pencari, anjeun kedah mimitian ku ngaidentipikasi kecap konci anu ngajalankeun hasil ... teras dianggo mundur. Naha anjeun ngagaduhan peringkat panengah dina kecap konci relatif kana anu nyetir penjualan anjeun? Dimimitian ku ngaoptimalkeun halaman-halaman éta pikeun kecap konci éta supados penjualan anjeun bakal ningkat. Ilaharna, ieu buntut deui sareng henteu sesah dianggo.

Ayeuna anjeun bakal nyetir hasil bisnis tibatan bola mata sareng usaha SEO anjeun bakal lunas.

2 Komentar

  1. 1

    dina pamanggih kuring, kalawan cara anu pangalusna pikeun ngaidentipikasi kecap konci nu bakal ngajalankeun hasil dina SEO, nyaéta mimitian ku kampanye Google AdWords saeutik pikeun nguji kinerja kecap konci easly na kumaha jalma bisa hadé ngaidentipikasi bisnis kuring online. Saatos 1 bulan anjeun tiasa gaduh data anu cekap pikeun ngadamel optimasi anu hadé pikeun hasil organik.

    • 2

      Métode anu saé anu saé dianggo! Kadang-kadang klien kami henteu masihan kami pilihan éta - tapi kami sering nyobian ngobrolkeunana! Anjeun tiasa nguji ratusan atanapi rébuan kombinasi via PPC. Hatur nuhun pikeun nambahkeun éta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.