Kieu Kunaon Jalma Benci Kandungan Anjeun

eusi anjeun

Wéb henteu tiasa disangkal mangrupikeun sumber konci inpormasi pikeun sadaya pamirsa sareng penting pikeun mastikeun éta duanana épéktip sareng mangaruhan supados jalma sareng bisnis narékahan. Revolusi digital anu nungtut. Halaman wéb kedah unik, aya hubunganana sareng seger sareng kontén geuwat kedah kalibet ku anu maca. Eusi kedah langkung seukeut, éta kedah janten daya tarik sareng anu kedah jelas.

Sanés perkawis ngajaga; éta ngeunaan ngarah jalan. Éta sababna anjeun kedah saléngkah payun nalika nyerat eusi anu épéktip sareng cara naon anu langkung saé pikeun ngalakukeun éta tibatan ku ngarobah ka pemirsa. Kakuatan pamustunganana aya dina panangan aranjeunna. Teu aya hiji strategi eusi anu tiasa dianggo pikeun sadayana, éta kedah dilakukeun khusus pikeun unggal pemirsa khusus. Jalma-jalma ngagaduhan kabutuhan anu béda sareng éta sababna penting pikeun milarian seueur terang ngeunaan kabutuhan éta sabisa-bisa.

Éta sababna naha urang ngalaksanakeun survey ieu - Kami hoyong terang naon anu dipikaresep ku jalma, henteu resep, naon anu aranjeunna resep sareng naon anu aranjeunna henteu resep nalika ngeunaan World Wide Wéb. Survei dilakukeun ka 712 jalma yuswa 18-65 + sareng éta di dieu dimana kami tiasa mendakan naon anu ngajantenkeun eusi anu saé janten goréng sareng goréng. Éta mangrupikeun data sapertos kieu anu ngabantosan Stratton Craig nyiptakeun salinan, ti e-commerce kana postingan blog sareng éta ogé tiasa ngabantosan anjeun ogé. Stratton Craig

Sababaraha statistik anu pikaresepeun dipanggihan, sareng sababaraha ogé anu héran. Naha anjeun terang:

  • eusi media sosial langkung penting pikeun generasi anu langkung lami?
  • Anjeun blog perusahaan moal ngahontal umur 18-24 taun.
  • Ngan 2 ti 712 urang resep balanja online!

Stratton Craig nyaéta perusahaan komunikasi tertulis sareng kantor-kantor di London sareng Bristol. Aranjeunna naroskeun sababaraha patarosan ngeunaan sababaraha pilihan ngeunaan eusi anu saé sareng anu goréng sapertos na ngahasilkeun infographic pikeun nembongkeun hasilna:

Eusi Goréng

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.