Balihoo: Otomatisasi Pamasaran Lokal

wéb lokal

Dinten ieu kami kagungan Shane Vaughan dina acara radio anu ngabahas automasi pamasaran lokal. Shane mangrupikeun CMO ti Balihoo, perusahaan anu nyayogikeun jasa otomatis pemasaran lokal. Balihoo mangrupikeun platform otomatisasi pamasaran anu ngalayanan perusahaan perusahaan anu ngagaduhan kabutuhan pamasaran tingkat lokal, sapertos waralaba, distribusi ritel, atanapi perusahaan jasa lokal. Conto sapertosna 1800Doktor.com, Geico, KasurFirm ka sababaraha ngaran.

Dangukeun Wawancara kami sareng Shane Vaughan

Balihoo mangrupikeun panyayogi téknologi Otomatis Pemasaran Lokal sareng jasa ka mérek nasional kalayan kabutuhan pamasaran lokal. Balihoo ngamungkinkeun pamasaran kelas perusahaan di tingkat lokal sareng masihan mérek nasional pisibilitas pinuh kana sadaya kagiatan sareng hasil pamasaran lokal.

Shane Vaughan ngeunaan Pamasaran Lokal:

Balihoo ngajelaskeun kabutuhan sareng manpaat automasi pamasaran lokal:

  1. Ngahontal prospek langkung caket kana titik paméséran - Paripolah beuli konsumén parantos robih. Wéb lokal dianggo langkung sering sareng langkung seueur jinis média dilebetkeun dina prosés nyandak kaputusan anu has. Otomatisasi lokal ngamungkinkeun merek nasional pikeun ngajaga kontrol langkung lami dina prosés komunikasi sareng penjualan.
  2. Ngaleungitkeun kapercayaan kana apiliasi lokal sareng mitra - Candak kaahlian pamasaran nasional anjeun sareng lokalisasi éta. Ngahontal sababaraha pasar lokal kalayan usaha sakumaha ngajalankeun hiji kampanye sareng wawasan kana pasar lokal ngalangkungan analytics sahingga anjeun tiasa ningkatkeun pangasilan kampanye nasional dina inpormasi.
  3. Nampi waktos, hasil gabungan tina usaha pamasaran lokal - Anggo lokal analytics pikeun ngaidentipikasi tren di-pasar sareng ningkatkeun usaha kampanye nasional.

Milarian sareng sosial nyetir pamasaran lokal sacara signifikan sareng éta henteu cekap pikeun merek ageung ieu ngagaduhan ayana nasional. Konsumén sareng bisnis milarian sacara régional ngamangpaatkeun pamilarian anu ditargetkeun sacara geografis. Malah tanpa istilah géografis, mesin pencari nerapkeun panargetan geografis dumasar kana lokasi pangguna… atanapi dipangaruhan ngalangkungan jaringan sosial pangguna. Kalayan kecap séjén, seueur tingkah laku milarian anu ditargétkeun ku cara géografi sareng éta moal tiasa dianggurkeun.

Balihoo nawiskeun bantosan halaman wéb lokal, pamasaran apiliasi, pamasaran ko-op sareng iklan, sareng gedong iklan dina bungkus tunggal anu nawiskeun toko usaha alit lokal kamampuan pikeun gampang ngatur méakkeun pamasaranna sareng ngartos dimana balikna Investasi kajantenan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.