Ballparker: Nyiptakeun Perkiraan kalayan Mudah

tukang bal

nu séktor ngalaksanakeun penjualan nuju ngabeledug dina kamekaran, kalayan seueur perusahaan anu sadar yén padamelan penjualan parantos robih sakedik taun. Ku waktos prospek dugi ka anjeun, aranjeunna parantos nalungtik anjeun sareng pesaing anjeun online, ngartos kaunggulan sareng kalemahan anjeun sareng ngan saukur hoyong turun kana proposal.

Salah sahiji séktor séktor téknologi penjualan tiasa ngabantosan usaha gampang ngawangun sareng ngadistribusikaeun perkiraan, tanda petik, usulan sareng réspon ka RFP (nyungkeun usulan). Aya sababaraha seueur solusi di luar sana, ti solusi desktop perusahaan anu ngahijikeun sareng Word, dugi ka solusi proposal mérek kalayan édignaturitas sareng kamampuan diskusi, dugi ka solusi enteng pikeun ngembangkeun perkiraan.

Ngadegkeun David Calvert parantos damel di industri agénsi langkung ti dasawarsa sareng ningali lolongkrang di pasar pikeun Ballparker. Ballparker mangrupikeun platform bersih anu saé, dirancang khusus pikeun ngadamel prosés ngira-ngira pikeun calon padamelan gancang sareng saderhana. Ieu kahontal ku ngajantenkeun platform cocog pikeun sadaya alat sélulér sareng komputer desktop. Platform anu salawasna aya via awan, ngamungkinkeun saha waé anu ditugaskeun nyiptakeun perkiraan pikeun ngalakukeunana bari dina situs, jauh ti kantor atanapi balik di méja na.

Sakali perkiraan parantos dihasilkeun éta tiasa di-email langsung tina alat sélulér atanapi kénca dugi ka jalmi na deui di kantor. Ballparker ogé nampilkeun alat ngalaporkeun anu tiasa ngabandingkeun perusahaan sanés dina séktor atanapi lokasi anu sami, janten pangguna tiasa ningali kumaha hadéna performa ngalawan perusahaan anu sami anu ogé ngagunakeun sistem.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.