Pamasaran Digital sareng SEO pikeun Band sareng Musisi

situs musik band seo

Anjeun panginten rasa kuring dina musik rada ambek, kuring resep pisan ka band lokal Gabung sareng The Dead didieu di Indianapolis. Salami mangtaun-taun, kuring janten langkung seueur penggemar musik live, teu jelas, sareng lokal. Abdi resep ngagaduhan bir sareng band sareng ngahargaan pangalaman musik lokal langkung seueur tibatan sababaraha band anu kuring bieu tiasa ningali tina korsi irung di stadion lokal atanapi amfiteater.

Jujur, bari seueur band sareng bintang musik ageung ceurik ngeunaan langit ragrag dina industri na, kuring yakin média online parantos ngarobah industri musik janten langkung saé. Daripada sababaraha urang mogul di luar sana milih musik anu badé didangukeun atanapi band budak salajengna anu bakal janten bintang, kami ayeuna ngagaduhan konsumen musik mutuskeun naon anu aranjeunna hoyong karungu. Kami henteu acan lengkep aya - tapi teu aya ragu yén band anu kawilang kanyahoan tiasa didangu ayeuna langkung ti heula, utamina upami aranjeunna masarkeun dirina sacara online.

Pastikeun anjeun gaduh ayana musik dina Wéb sakedik kalangkung terlibat tibatan ngempelkeun tautan kana saluran Youtube anjeun dina Facebook- anjeun peryogi halaman wéb, tag judul sareng pedaran meta, hubungan sareng blogger anu gaduh pangaruh, sareng seueur deui. Ieu pituduh anjeun pikeun SEO pikeun musisi sahingga anjeun tiasa ngalih ti band garasi janten sensasi viral. Kristen Geil, Basisir Katilu Digital.

Janten aya anu anjeun - infographic hébat anu nyayogikeun sababaraha sumber anu saé. Abdi ogé pameget bandsintown pikeun ngadaptar manggung salajengna anjeun sareng sina nuturkeun sareng ngabagi anjeun! Lebet!

Pamasaran Online sareng SEO pikeun Band sareng Musisi

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Tulisan hébat & tepat waktu Douglas. Kami parantos maén sareng kartu Twitter Audio anu kuring pikir mangrupikeun cara anu saé pikeun ngawenangkeun musisi (sareng podcasters) pikeun nargétkeun pamirsa anyar poténsial jsb.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.