Saha Anu Nempo Iklan Banner

anu ningali iklan spanduk

Abdi henteu nentang Iklan banner, tapi kuring lawan teu ngagaduhan iklan spanduk anu nyayogikeun aksi kuat (CTA) anu caket kana kontén anu aya hubunganana anu ditepikeun ka pemirsa anu aya hubunganana. Sakali-kali teuing, kuring ngadatangan situs wéb sareng ningali iklan spanduk anu teu aya hubunganana sareng eusi di sakurilingna. A iklan spanduk paling hadé nalika éta CTA ka tujuan pikeun saha waé anu parantos badarat dina situs sareng ngaharepkeun kalibet langkung jauh.

Iklan spanduk mimiti muncul dina wéb dina taun 1994 sareng ti saprak éta iklanna parantos dianggo sacara éksténsif dina Internét. Éta dijantenkeun narik ati sareng matak nguntungkeun sahingga aranjeunna ngajurung pangunjung pikeun nga-klik kana bisnisna. Tapi, produksi massal sareng nyalahgunakeunana nyababkeun pemirsa janten skeptis sareng teu ngaréspon aranjeunna. Saatos 8 taun, naha urang masih kénéh resep iklan anu pikaresepeun ieu?

Infographic ieu ti Prestige Marketing, Saha Anu Nempo Iklan Banner, Nyayogikeun sababaraha wawasan kana patarosan éta.

Banner Iklan Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.