Bannerflow: Desain, Skala, sareng Nyebarkeun Kampanye

Nalika saluran iklan janten langkung beragam, kamampuan ngawangun, kolaborasi, sareng kéngingkeun iklan spanduk disatujuan tiasa janten ngimpina. Platform Manajemén Kreatif (CMP) nyayogikeun kamampuan pikeun ngalancarkeun desain, ningkatkeun alur kerja, sareng ngaoptimalkeun sadayana kréatip pikeun standar industri. Platform manajemén kreatif Bannerflow masihan anjeun kendali lengkep ngeunaan produksi sareng distribusi iklan, ngahémat waktos sareng artos.

Upami anjeun damel ngalangkungan sababaraha kanal, dina sababaraha pasar, sareng sababaraha format, Bannerflow ngalakukeun angkat anu beurat, ngamungkinkeun anjeun janten payuneun iklan digital.

Bannerflow CMP

Fitur Bannerflow kalebet kamampuan pikeun tim iklan pikeun:

  • Ngawangun spanduk anjeun - Ngawangun spanduk média euyeub HTML5 pikeun unggal alat sareng platform, ti mobile dugi ka média euyeub.
  • skala - Tina spanduk tunggal, ngahasilkeun sadaya ukuran sareng variasi pikeun kampanye anjeun.
  • narjamahkeun - Dianggo dina awan sareng panarjamah sareng ngantepkeun aranjeunna ngédit salinan spanduk langsung. Hilap spreadsheets luar!
  • ngagawe bebarengan - Koméntar sareng nyatujuan dina platform pikeun bertindak langkung gancang dina sadaya alur produksi anjeun. Ucapkeun wilujeung ka ranté email anu kacau.
  • jadwal - Rencana kampanye sateuacanna sareng fungsina sered sareng teundeun saderhana.
  • nyebarkeun - Ngahémat waktos kalayan gampang diterbitkeun kana sadaya jaringan iklan, ageung atanapi alit, dina platform.
  • Nganalisis sareng ngaoptimalkeun - Nyandak kaputusan anu leres sareng ngaoptimalkeun kampanye nganggo fitur sapertos heatmaps sareng uji A / B.

Nyuhungkeun Percobaan Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.