Gewang Bahaya Ngahindarkeun Wéb Sosial

wéb sosial

Jonathan Salem BaskinKuring mikir ngeunaan namina tulisan ieu, Naha Jonathan Salem Baskin Salah… Tapi kuring saleresna satuju sareng anjeunna dina seueur poin dina jabatanana, Gewang Bahaya dina Wéb Sosial. Kuring satuju, salaku conto, yén guru média sosial sering nyobian nyorong usaha kana ngamangpaatkeun média tanpa ngartos budaya atanapi sumberdaya di perusahaan anu aranjeunna damel. Éta henteu kedah héran, sanaos. Aranjeunna nyobian ngajual produk ... konsultasi sorangan!

Abdi henteu satuju Pak Baskin dina sababaraha poin, sanaos:

  1. Kecap-kecapna mamingan bahaya evokes sababaraha gambar dahsyat tina wéb sosial ngancurkeun perusahaan. Kanyataanna nyaéta, kacuali anjeun damel pikeun perusahaan dina kaayaan pangaturan anu parah, nyarios sareng ngupingkeun konsumén anjeun henteu saé pisan sapertos disada. Nyatana, éta diarepkeun pisan sareng ngaapresiasi. Upami persaingan anjeun sayogi dina jaringan anu teu aya… hasilna bisa janten dahsyat. Perusahaan anu ngagaduhan sumber daya sareng prosés pikeun ngatur reputasi na online sareng ngatur komunikasi parantos mendakan wéb sosial anu épéktip sareng épisién pikeun sadayana tina masalah layanan palanggan dugi ka ngawangun wewenang dina industri na.
  2. nu wéb sosial parantos robih sadayana… Langkung seueur tibatan anu hoyong ngaku pasar. Nyatakeun yén éta moal aya anu sami sareng nyarios yén union henteu ngagaduhan pangaruh kana revolusi industri. Barina ogé, lini produksi, produk, manajemén sareng padamelanna sadayana masih aya, leres? Leres… tapi serikat pekerja ngalaksanakeun kakuatan pikeun mangaruhan manajemen sareng mayar. Serikat padamel tiasa ngadamel atanapi ngarusak perusahaan ... sareng aranjeunna gaduh. Ieu mangrupikeun sarimbag sareng wéb sosial. Perusahaan parantos ngaluncatan persainganna ku nyoko kana prakték sosial; batur ragrag di tukang. Nyatakeun sabalikna henteu tanggung jawab.

Pak Baskin nagara:

Jalma-jalma kantos gaduh paguneman ngeunaan mérek. Sateuacan internét, aya komunitas géografi, profési, pendidikan, agama sareng sajumlah kelompok sosial anu sigana kirang lega sareng caang tibatan anu disayogikeun online, tapi langkung jero sareng ngadukung. Kegiatanna pastina langkung sacara harfiah langsung sareng hasilna hasilna langkung gaya hirup. Paripolah sosial henteu unik pikeun téknologi; éta ngan ukur urang gaduh pisibilitas parsial kana sababaraha aspék kumaha jalma ngobrolkeun ayeuna, janten kami hoyong ngadorong atanapi ilubiung dina kagiatan éta.

Leres, ieu leres ... tapi anu janten masalah nyaéta paguneman ieu ayeuna janten bagian rékaman umum. Éta tiasa diindéks, diatur sareng dipanggihan dina mesin pencari dina sababaraha detik. Sareng masarakat nuju merhatoskeun langkung seueur kana koméntar négatip sareng ulasan anu dikumpulkeun ku perusahaan. Antrian anu lasut dina nanganan masalah palanggan ayeuna tiasa gaduh pangaruh anu signifikan kana reputasi perusahaan anu henteu pernah dilakukeun sateuacanna.

Pemasar teu diidinan nyumput di tukangeun logo, slogan, sareng jingle fancy ... pemasar dipaksa komunikasi langsung sareng balarea. Biasana urang ngan ukur ngobrol ... ayeuna urang kedah ngupingkeun sareng ngaréspon. Teu aya réspon dina ranah sosial ieu siga anu teu paduli ka konsumén anjeun. Pemasar teu acan siap sacara leres pikeun ieu… sareng ngacapruk diajar manajemén bantahan, jaringan, sareng katerampilan sanés anu jauh di saluareun pendidikan sareng pangalamanana.

Pangaruhna kana bisnis nyata. Perusahaan ngupayakeun sumber pikeun nutupan usaha anu diperyogikeun pikeun ngawas sareng ngaréspon wéb sosial. Ieu mangrupikeun masalah anu sanés anu sono guru média sosial. Aranjeunna nganggap enteng sumber anu diperyogikeun pikeun nyebarkeun cekap, ngajawab cukup gancang, sareng ngembangkeun prosés anu diperyogikeun pikeun pinuh ngamangpaatkeun wéb sosial.

Janten, bari kuring satuju kana gurus ngalakukeun padamelan anu goréng sareng éksékutip dina nyiapkeun aranjeunna pikeun wéb sosial, kuring yakin dijauhkeun tina wéb sosial jauh langkung picilakaeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.