One comment

  1. 1

    Pamasaran email parantos janten salah sahiji bentuk pamasaran online anu panglobana dianggo, hasilna ogé salah sahiji anu pang efektif pikeun usaha. Spam umum ayeuna sareng éta bakal teras-terasan kajadian.

    Anu kedah dipikanyaho ku anu gaduh usaha nyaéta yén spamming bakal ngancurkeun mérekna dina jangka pondok, sabab teu aya gunana sareng nyayogikeun henteu seueur hasilna tibatan daptar opt-in.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.