One comment

  1. 1

    Pamasaran email parantos janten salah sahiji bentuk pamasaran online anu paling seueur dianggo, hasilna ogé salah sahiji anu paling mujarab pikeun usaha. Spam geus ilahar kiwari sarta eta bakal neruskeun lumangsung.

    Naon nu boga usaha kudu nyaho éta spamming bakal ngancurkeun merek maranéhanana dina jangka pondok, keur kieu gunana sarta nyadiakeun teu saloba hasil ti kalawan daptar milih-di.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.