Bearish dina Blog

Depositphotos 26743721 s

News.com - Bearish dina Blog

Forbes.com - Gelembung MySpace

Sababaraha catetan anu pikaresepeun dina ledakan blog. Sapertos sareng 'gelembung' naon, jalma-jalma parantos nyarios ngeunaan 'burst'. Kapamilikan pribadi kuring nyaéta yén Nick Denton henteu kéngingkeun 'bearish on blog', anjeunna nuju bearish dina blog goréng salaku sumber pendapatan. Blog bakal teras-terasan berkembang dina waktosna sareng ngahijikeun kana unggal aspék wéb. Nanging, sapertos halaman wéb naon waé, konténna kedah janten raja. Upami anjeun henteu nyerat langkung saé tibatan anu salajengna, jalma bakal bosen sareng angkat.

Pikeun perusahaan sapertos Mr. Denton anu ngamanpaatkeun blog salaku sumber pendapatan, ieu hartosna yén unggal entri blog kedah janten killer. Aya résiko ageung aub dina pendapatan judi pikeun eusi - utamina nalika aya milyaran halaman eusi di ditu.

Abdi henteu blog kanggo artos (kuring henteu tuang upami henteu). Sabalikna, kuring blog pikeun komunikasi sareng rerencangan, kulawarga, sareng profesional industri anu sanés. Ieu mangrupikeun tempat pikeun kuring ngabagi pikiran sareng ngabahas pamikiran jalma sanés. Éta nyayogikeun kuring paparan sareng nyungkeun umpan balik ti anu kuring hormati.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.