Mesin Kecantikan anu Cocog: Saran Pribadi AI Anu Ngarah Penjualan Kageulisan Online

Kacerdasan jieunan dina Ékonomi Dandan sareng Ritel

Teu aya anu tiasa sadar épék apokaliptik COVID-19 bakal aya dina kahirupan urang sadidinten sareng ékonomi sareng khususna ritel kalayan panutupan seueur toko jalan tinggi anu terkenal. Éta didamel mérek, pangecér, sareng konsumén sadayana ngémutan deui masa depan ritel. 

Mesin Kecantikan Cocog

Mesin Kecantikan Cocog™ (BME) mangrupikeun jalan kaluar pikeun pangecér khusus kageulisan, e-tailers, supermarket, juru tata rambut, sareng mérek. BME mangrupikeun mesin personalisasi basis AI anu dilabélan bodas anu inovatif yén prédiksi sareng ngahususkeun pilihan produk konsumén langkung resep mésér. Kitu ogé tiasa nyarankeun produk BME ngahususkeun sadaya poin tina perjalanan online konsumén tina munggah-jual dugi ka halaman badarat.

Salaku pangusaha téknologi, ieu sanés pangadeg Nidhima Kohlisolusi digital munggaran. Nidhima ogé pangadegna Pertandingan Kecantikan Kuring™ (MBM), didirikeun taun 2015 sareng parantos janten rekomendasi produk kaéndahan anu munggaran sareng situs perbandingan harga anu mangrupikeun salah sahiji halaman wéb kageulisan di dunya leuwih ti 400,000 produk.

MBM parantos damel sareng sababaraha pangecér kageulisan sareng mérek kaasup Harrods, Harvey Nichols, Liberty, Look Fantastic, Clarins, Bobbi Brown, sareng seueur deui, ngamungkinkeun para nasabah balanja sadayana tina ngan hiji halaman wéb sareng ngabandingkeun harga. Atuh tina diajar ti MBM, Kohli tiasa nyandak lima taun data, nganalisis kabiasaan balanja konsumén sareng nerapkeunana kana modél bisnis énggal na BME anu tujuanna pikeun masihan wawasan anu teu ternilai sareng alat paripolah pikeun B2B.

Kumaha AI Personalisasi Nyetir Konversi

Beauty Matching Engine tiasa dianggo sacara aktif, ku cara ngajantenkeun konsumen ngalebetkeun inpormasi na nganggo Asisten Virtual dimana waé online pikeun ngakses patarosan gaya diagnostik interaktif ngeunaan jinis kulitna, masalah kulit, masalah rambut sareng awak, sareng karesep produk atanapi aroma.

Asistén Kageulisan Digital

Data ieu ngamungkinkeun BME pikeun ngamangpaatkeun AI sareng data dina urutan pikeun nyarankeun produk anu leres langsung. Éta ogé tiasa dianggo pasip, ku niténan tingkah laku jual beuli sareng browsing. The proprietary waktos langsung kecantikan leyuran ngarobih pangalaman pelanggan kaéndahan ku ngamungkinkeun aktipitas anu unik, khusus dina unggal titik touch dina perjalanan balanja online ti mimiti-ngajual ka halaman badarat sareng saran produk. 

Asistén Kageulisan Digital

Kalayan BME, konsumén kéngingkeun asistén penjualan hiji-hiji di toko sapertos pangalaman online sareng tina kanyamanan di bumi nyalira. Kusabab toko ayeuna dibuka deui, BME ogé tiasa dilaksanakeun kana touchpads toko di toko pikeun nyiptakeun strategi omnichannel anu épéktip. Beuki luhur tingkat personalisasi sareng rekomendasi anu masihan pangecér kamampuan calakan jieunan tanpa kedah ngawangun éta. 

Saran Asistén Kageulisan Digital

Sareng, ayeuna langkung ti kantos nalika transformasi ritel dipimpin ku dunya pasca-COVID énggal aya kabutuhan pikeun sektor ritel pikeun nerapkeun platform BME pikeun mastikeun kasuksésan sareng pangpentingna kalumangsungan bisnis na di jaman ayeuna teu stabil iklim. 

Produk Kecantikan Upsells

  Ieu mangrupikeun kahiji kalina, alat personalisasi parantos didamel khusus pikeun industri kageulisan sareng didukung ku data saingan anu lengkep henteu kadéngé sateuacanna. 

Janten Kumaha Cara BME?

Ku ngahijikeun AI ku kecerdasan khusus kageulisan sareng ogé kecerdasan pesaing 5 taun, BME nerapkeun algoritma pembelajaran mesin dinamis pikeun ngaidentipikasi pola bernuansa dina susunan data konsumen. Kalayan kecap séjén, BME ngaidentipikasi produk kageulisan pikaresep ku umur, masalah kulit sareng pola mésér. Langkung seueur konsumen nganjang ka toko online, langkung seueur inpormasi alatna diajar sareng sacara otomatis dioptimalkeun. 

Mesin teras nyempetkeun pilihan palanggan, ngaramal produk mana anu dipikaresep konsumén mésér, ningkatkeun penjualan, sareng kasatiaan. BME personalisasi rekomendasi produk, produk pelengkap, email, halaman badarat, sareng seueur deui supados konsumén kéngingkeun pangalaman pribadi 360-gelar lengkep anu nyumbang kana ngaoptimalkeun konvérsi penjualan ku 30 dugi ka 600%.

BME sacara efektif parantos dilaksanakeun di Inggris sareng Farmasi Perancis anu parantos ningali paningkatan 50% dina AoV (Rata-rata Nilai Pesenan) sareng paningkatan 400% dina tingkat konvérsi pikeun penjualan. BME ogé parantos bermitra sareng merek kosmetik premium Ku Terry sareng salah sahiji pangecér Beauty Douglas anu pangageungna.  

Dumasar kana studi kasus anyar, BME parantos ngadamel rekomendasi produk kageulisan 18m dugi ka ayeuna. Éta parantos ningkat dina nilai urutan rata ku 50% anu mengesankan dan tingkat konvérsi naék nepi ka dijual ku teu percaya 400%. 

Mesin Kecantikan anu Cocog Proposisi Ngajual Unik

BME ngadopsi pendekatan omnichannel anu épéktip pikeun ritel sabab tiasa dianggo online, aplikasi, email, sareng toko. Anu paling penting, BME didukung ku data saingan sareng data kecerdasan kecantikan ti ilmuwan kosmetik anu ngadamel mérek dagang BME kecantikan cocog ™ langkung akurat, otentik, sareng dipercaya dina hal hasil pribadi. Sareng, patandingan ieu nguntungkeun kabutuhan asli konsumén tina menit aranjeunna daptar, teu sapertos platform sanés anu peryogi langkung lami pikeun diajar kabiasaan konsumén. 

Tina sudut pandang bisnis plugin nyandak klien ngan ukur 1-2 jam kanggo nerapkeun janten henteu ngagaduhan pangaruh ageung dina jalan dinten-dinten tina bisnisna sareng éta mangrupikeun platform terpadu anu dioptimalkeun sareng AI sacara otomatis, klien tiasa ngahaturkeun wilujeng sumping ka sistem manual anu nyéépkeun waktos. 

Kumaha Béda BME?

Bandingkeun sareng anu sanés platform personalisasi kageulisan di pasar, BME henteu ngan ukur ngan ukur rekomendasi produk dumasar kana kuis tapi ogé ngaramal paripolah konsumen sareng ngahususkeun SADAYANA touchpoint pikeun SETIAP kategori kageulisan ti rambut dugi ka wangi pikeun perawatan kulit sareng awak sareng kuku. Mangrupikeun platform khusus khusus kageulisan anu ngan ukur nyarankeun produk sareng warna anu pas anu dianggo pikeun unggal katégori kageulisan ti perawatan kulit dugi ka rambut sanés ngan ukur hiji kategori anu paling cocog pikeun nasabah. Ogé, sabab didukung ku 5 taun data, éta nyiptakeun paningkatan pikeun para nasabah sareng pangalaman pelangganna ti dinten ka-1.

Ayeuna di pasar aya seueur solusi personalisasi 360 derajat anu henteu dioptimalkeun pikeun kageulisan sabab henteu kaéndahan khusus, janten aranjeunna henteu masihan pangangkatan 400% anu sami dina penjualan sapertos ngagunakeun solusi khusus kaéndahan atanapi aranjeunna nyandak 3-6 bulan ka leres-leres nunjukkeun paningkatan sareng lumayan manual.

Beauty Matching Engine ngagaduhan pendekatan anu inovatif pikeun nyiptakeun pangalaman balanja konsumén dina unggal titik touch pikeun ngabantosan para nasabah mendakan Beauty Matches ™ na via fitur Virtual Beauty Assistant atanapi tanpa di dunya COVID. Kami ngarepkeun ngagancangkeun pamekaran ku nyandak jaringan sareng kaahlian urang dina industri kageulisan. 

Camille Kroely, Kapala Global ngeunaan Inovasi Terbuka & Jasa Digital

Tanjeunna pikahareupeun mangrupikeun digital sareng kasuksésan ritel kageulisan… .éta Beauty Matching Engine ™. 

Jadwal hiji Demo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.