Kusabab éta sigana mah anjeun nyobian!

setelanLeres! Leres! Leres! Kusabab éta "nuhun sapertos anjeun nyobian ”, Seth nyerat. Réréncangan anu dipikacinta di luar rapat sareng organisasi ngeunaan posisi anu saé sareng aranjeunna. Kuring udur, ngemis, sareng memohon ka anjeunna supados nganggo jas. Éta posisi dimana jas cocog sareng lengkep dina gaji anu ditawarkeun. Kuring nyobian sadayana ... henteu mundur.

"Kuring henteu cocog", saurna.
"Anjeun kedah!", Kuring ngomong.
"Kuring naroskeun sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna sadayana nganggo jeans", saur anjeunna.
"Janten kumaha !?", saur kuring.

Anjeunna henteu nganggo jas.

Ayeuna dikabulkeun, anjeunna kamungkinan bakal kéngingkeun tawaran éta. Kuring henteu ragu kamampuan luar biasa na ogé kapribadian, drive, sareng dedikasi na. Kuring ngaraos leres-leres 'sakola lawas' nitah anjeunna nganggo jas. Anjeunna sareng kuring duanana damel pikeun perusahaan anu atos atos sareng santai. Teu sapertos kitu, kuring damel pikeun perusahaan dimana kuring dasi unggal dinten. Teu kapikiran ... ngajantenkeun kuring penting. Nya, kuring kedah ngaku. 🙂

Kuring ngan saukur henteu gaduh jawaban anu saé pikeun anjeunna nalika kuring terus-terusan ngempelkeun anjeunna, tapi kuring yakin yén jas bakal ngahasilkeun tawaran anu langkung saé, pilihan anu langkung saé, hal anu hadé! Sugan ngan saukur hormat tambahan. Jas A ngan saukur investasi pikeun diri. Anggo jasna, kéngingkeun artos ... lebetkeun kana beberesih dugi ka waktos sanés. Naon karandapanna? Teu aya anu seuri ka lalaki dina jas. Tapi aranjeunna tiasa seuri ka jalma anu calana jeans.

Baheula, kuring sacara pribadi nyandak kaputusan pikeun teu nyewa jalma kusabab kode pakéan sareng kabersihanna. Hanjakalna ... tapi kuring diliwatan ku aranjeunna sanaos aranjeunna berbakat pisan. Kunaon Kuring henteu pernah mikirkeun éta sateuacanna, tapi Seth pencét kana sirah ... éta kusabab éta henteu nyobian. Bodo (atanapi gal) dina jas éta nyobian. Aranjeunna ngagem kaos kaki mewah, nyéhatkeun sapatu, dihijikeun ka Windsor 3 kali, lebetkeun pin kerah dina… sareng nyandak jaket sareng mareuman 3 kali supados henteu kariput. Nyeri naon! Tapi aranjeunna tumaros. Kunaon Kusabab aranjeunna nyobian!

Éta lepat? Naha kuring parantos sepuh?

Kuring miharep kuring kantos maca entri ieu sababaraha minggu ka pengker janten kuring tiasa ngajawab anjeunna. Sapertos Seth nyarioskeun ngeunaan Balon Marketing di tempat Penjualan Otomatis, jas tiasa dilakukeun anjeun siga anu nyobian.

2 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju pisan Doug. Kuring malah bakal nambihan cukuran sareng sapatu anu hadé pikeun campuran. Pikeun kuring upami jalma éta henteu paduli pikeun masihan kesan anu saé. Naon anu ngajantenkeun anjeun pikir anjeunna bakal paduli ngeunaan ngalaksanakeun padamelanna ogé atanapi paduli perusahaan anjeun. Sanés sanés perkawis kamampuan sareng uteuk. Aya seueur jalmi palinter. Éta ngeunaan karep sareng drive.

  2. 2

    Ogé satuju. Abdi sateuacana bangga pernah, pernah nganggo jas (janten ngan ukur hiji-hiji dina dinten wisuda, ngan saukur conto). Tapi ti saprak ngamimitian perusahaan kuring sorangan, sareng gaduh sababaraha rapat klien, kuring parantos diajar (sareng henteu ngan ukur ditampi) yén masuk akal pikeun berpakaian. Mangrupikeun cara pikeun nyarios yén anjeun serius ngeunaan naon anu anjeun laksanakeun. Yén anjeun hormat klien anjeun. Éta anjeun pikirkeun naon anu anjeun lakukeun.
    Dina rapat anu salajengna (atanapi, upami réréncangan anjeun), anjeun tiasa teras-terasan teu damang. Tapi moal langkung kasual yén anjeun klien!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.