Janten mérek Pilihan

Depositphotos 19735551 s

Dina tulisan anu anyar, Seth Godin naroskeun patarosan anu penting saur kuring unggal boga usaha kedah ngajawab: Naha Anjeun? Naha Ayeuna?

Nyanggakeun nyanghareupan kaseueuran kategori produk, tapi pastina dina jasa internét kami ngagaduhan pilihan. Nalika ngeunaan panyadia Email, wéb wéb, sareng perangkat lunak manajemén hubungan palanggan, anu gaduh bisnis pinter kedah naroskeun sumber poténsial: Kalayan seueur pilihan, naha kuring kedah milih anjeun?

Nalika kuring ngamimitian bisnis kuring ngiringan harga panghandapna, kaseueuran pamilik usaha ngalakukeun. Tapi saatos sababaraha interaksi sareng panyadia biaya murah, ilaharna nalika aya anu lepat, kuring terang waktos kuring ngagaduhan nilai. Janten ayeuna, nalika kuring meunteun alat sareng sumber online, kuring gaduh sababaraha kriteria anu langkung penting tibatan harga.

  1. Naha produk ngeusian my sarat. Sanaos aya sababaraha alat CRM anu sayogi ayeuna, kuring anggo Alamat Dua, sabab didesain ku saha waé anu ngajalankeun usaha sapertos kuring. Judul, lapangan, organisasi dasbor sareng asup akal pikeun kuring.
  2. Dupi abdi terang kumaha jalanna tanpa maca potongan instruksi anu panjang, atanapi ku batur ngalangkungan kuring. Abdi henteu gaduh waktos kanggo demo panjang di tengah dinten. Sareng sanaos kuring tiasa maca (lumayan leres) kuring henteu hoyong nyéépkeun waktos pikeun ngalangkungan pitunjukna. Parangkat lunak salaku jasa, kedah mandiri. Antarbeungeut pangguna kedah intuitif. Kuring bakal daék nanem modal waktos pikeun fitur canggih, tapi pasihkeun dasarna. Conto paporit kuring tina antarbeungeut pangguna saderhana:  Kontak Konstan. (Kuring sadayana ngeunaan lokal, sareng kuring hate kanyataan yén kuring henteu tiasa ngesahkeun perusahaan eMail anu berbasis di Indianapolis, tapi kuring henteu mendakan nanaon anu gampang dianggo)
  3. Dukungan Téknis Jalma Daya. Nalika kuring atos ngadaptarkeun alat online, salah sahiji hal munggaran anu kuring lakukeun, sateuacan masihan kartu kiridit kuring, nyauran garis dukungan aranjeunna. Abdi hoyong terang sabaraha sekuen 2,3,2,1,1,1,1,1 # Abdi kedah pencét lumpat sateuacan kuring kéngingkeun jalmi langsung. Sareng nalika kuring ngalakukeun, naha aranjeunna damel skrip, sareng sakumpulan patarosan khusus, atanapi aranjeunna sanggup ngupingkeun kuring? Telepon tukang ngawangun online'sFormstack dukungan téknis atanapi Provim sareng anjeun bakal ningali naon anu kuring hartosna. Jalma asli, kalayan kamampuan ngartos patarosan anjeun. Sedengkeun GoDaddy parantos langkung saé, ngantosanna masih panjang teuing, sareng jumlah inpormasi anu anjeun kedahkeun pikeun ngan ukur nampi patarosan diwaler sering teu munasabah.

Ieu milik abdi “Naha anjeun, naha ayeuna”Kriteria. Meureun kuring sanés pelanggan target anjeun. Upami kuring henteu, kersa waé henteu merhatoskeun pendapat abdi. Tapi tong nganggap anjeun terang kriteria kaputusan pikeun palanggan anjeun. Candak waktos kanggo naros ka palanggan anjeun naha aranjeunna milih anjeun, sareng ningkatkeun pangiriman anjeun kana aspek-aspek éta sareng harga bakal janten ampir teu aya hubunganana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.