Nyiruan: Ngawangun Sareng Ngunduh Surélék Responsif Mobile Anjeun Online Gratis

BEE Mobile Email Responsif

Langkung 60% sadaya email dibuka dina alat sélulér numutkeun kana Kontak konstan. Geulis pisan yén sababaraha perusahaan masih bajoang sareng ngawangun email responsif. Aya 3 tantangan nganggo email responsif:

  1. Panyadia Layanan Surélék - Seueur panyadia email masih henteu ngagaduhan sered & teundeun kamampuan ngawangun email, janten peryogi seueur pangembangan di bagian agénsi anjeun atanapi tim pangembangan internal pikeun ngawangun témplat éta.
  2. Email Klién - Henteu sadayana palanggan email sami sareng kaseueuran aranjeunna ngadamel email anu sanés ti anu sanés. Hasilna, uji coba di palanggan email sareng alat mangrupikeun industri dina nyalira.
  3. pangwangunan - Upami anjeun terang HTML sareng CSS, anjeun tiasa ngawangun halaman wéb anu responsif anu cukup amis rada gampang ... tapi ngawangun pengecualian pikeun unggal klien email leres-leres janten ngimpina. Peryogi damel sareng pangembang anu hébat, atanapi damel sareng témplat anu diuji sareng dirobah pisan.

Ayeuna aya seueur tempat online dimana anjeun tiasa mendakan sareng ngaunduh témplat email gratis anu lengkep responsif. Upami anjeun cukup saé dina pamekaran, anjeun biasana tiasa ngagentos unsur-unsur sareng ngawangun nyalira email anu saé. Ngédit kode atah di tukangeun email masih henteu pikaresepeun, sanaos ... hilap gaya atanapi kelas sareng email anjeun bakal katingali pikareueuseun.

Abdi parantos hoyong ngepaskeun buletin dina Martech Zone sakedap ayeuna sareng urang leres-leres gaduh jasa email nyalira anu dijalankeun dina sérver kami nyalira anu hargana récéh tina dolar dibandingkeun sareng panyadia sanés. Kalayan langkung ti 30,000 palanggan, kuring ngan ukur henteu tiasa menerkeun biaya pikeun kaseueuran panyadia layanan email janten kami ngawangun sorangan!

Pangwangun Email Responsif Mobile BEE

Nalika kuring marios sababaraha témplat di wéb anu kuring resep, kuring kajantenan di lebah BEE, perusahaan anu ngembangkeun sababaraha alat anu hébat:

  • Nyiruan Plugin - éditor halaman email anu tiasa dilebetkeun kanggo perusahaan SaaS kanggo dilebetkeun kana platformna.
  • Palebah Pro - alur kerja desain email pikeun désainer email propésional pikeun kolaborasi sareng ngembangkeun.
  • BEE Gratis - pembina email-responsif gratis anu endah anu anjeun tiasa ngembangkeun témplat ti mimiti atanapi impor salah sahiji ratusan template email responsif gratis.

Parios Email sareng Pendarat Halaman Pendaratan BEE

Dina sajam, kuring tiasa ngawangun email abdi, nyabit-nyabit kanggo alat sélulér, ngirim tés nyalira, sareng ngaunduh kode ... sadayana gratis!

Mimiti, kuring milih témplat kosong teras ngawangun bagian-bagian anu kuring pikahoyong sareng dimangpaatkeun gambar panempatan. Kuring bakal jadi coding ieu kana Martech Zonetémplat sakali éta persis dimana Abdi hoyong.

Lebah Éditor Surélék Responsif

Kuring teras sawangan email pikeun desktop sareng ngadamel sababaraha modifikasi minor pikeun jarak sareng padding.

Bee Responsive Email Editor Desktop Preview

Abdi sawangan dina Mobile sareng ngadamel sababaraha parobihan tambahan. Éditor nawiskeun kasempetan pikeun nyumputkeun barang-barang pikeun desktop atanapi seluler, janten anjeun leres-leres tiasa ngarépakeun pangalaman sélulér kalayan saé.

BEE Responsive Email Mobile Pratinjau

Kuring teras ngirim email kuring nyalira langsung ti Éditor BEE:

BEE Responsive Email Test Kirim

Editor ogé ngamungkinkeun anjeun gaduh latar tukang transparan anu katingalina saé upami anjeun nganggo Mode Gelap dina email anjeun langganan.

Palebah Tés Gmail

Sakali sadayana sampurna, kuring tiasa ngaunduh file HTML lengkep sareng gambar sosial naon waé anu disertakeun sareng antarbeungeutna. Aranjeunna gaduh sababaraha pilihan dina waktos ieu, sanaos upami anjeun daptar pikeun akun BEE Pro anu mayar.

Janten Pilihan Ékspor Pembina É responsif

Palebah anu milarian buletin anu diénggalan ti Martech Zone!

Mimitian Ngawangun Email Responsif Anjeun sareng Lebah

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.