Autotarget: Mesin Marketing Perilaku pikeun Email

Depositphotos 86049558 m 2015

Pamasaran basis data sadayana ngeunaan paripolah indéks, demografi sareng ngalakukeun prediksi analytics kana prospek anjeun supados masarkeun ka aranjeunna langkung pinter. Kuring saleresna nyerat rencana produk sababaraha taun ka pengker pikeun statistik Asup palanggan email dumasar kana kalakuanana. Ieu bakal ngamungkinkeun para pamasar pikeun misahkeun populasi palanggan dumasar kana saha anu paling aktip.

Ku cara ngaindeks kana paripolah, pamasar tiasa ngirangan olahtalatah, atanapi nguji olahtalatah anu béda, pikeun palanggan anu henteu kabuka, klik-liwat, atanapi ngadamel beuli (konvérsi) tina email. Éta ogé bakal ngamungkinkeun para pemasar ogé ngaganjar sareng langkung hadé sasaran palanggan anu paling aktif. Fiturna henteu pernah disatujuan pikeun ngajantenkeun produk sareng perusahaan éta, tapi perusahaan sanés parantos naék kana tingkat pamasaran database sareng sophistication segmentation ieu, iPost.

iPost parantos ngaluncurkeun mesin penargetan perilaku anu mantap pikeun line-up na, disebatna AutoTargetTM (pencét pikeun ngagedéan gambar):

otomatis

Craig Kerr, iPP's VP of Marketing, parantos nyayogikeun inpormasi ieu ngeunaan produk:

OtomatisTM

iPost's Autotarget ngamungkinkeun para pemasar pikeun sacara dramatis ningkatkeun hasil kampanye pamasaran email nganggo prediksi analytics. Pamakéan Autotarget parantos kabuktosan naékkeun kameunangan pikeun kampanye email sahenteuna 20 persén sareng sacara signifikan ngirangan diskon harga sareng ningkatkeun tingkat kabuka.

Hiji perusahaan, salaku conto, parantos ningkatkeun kamampuan nguntungkeun pamasaran email ku 28%, turunna diskon, bahkan di pasar tangguh ieu, ku 40% sareng ningkat tingkat kabuka ku 90% saatos ngan sababaraha bulan nganggo Autotarget. Autotarget ngaleungitkeun ramalan sareng ngagentoskeun sareng metodologi otomatis anu kabuktosan anu mastikeun yén email anu leres dikirim ka jalma anu bener dina waktos anu pas.

Seueur pamasar email parantos bangga kana sabaraha aranjeunna parantos ngalangkungan daptar emailna. Sareng aranjeunna sacara tradisional, ngan saukur ngabeledug sakalian aranjeunna ka seueur jalma dina daptar email sabisa-bisa. Pendekatan ieu mangrupikeun limbah sumberdaya sareng cara anu pasti pikeun kaleungitan konsumén: Sanaos sababaraha palanggan hoyong nampi email komérsial anu sering, anu sanés gancang nganggap email salaku spam sareng anu ngirim salaku spammer.

Téknologi analitik prediktif unik Autotarget naha kerja keras pikeun para pemasar ku sacara otomatis ngungkit inpormasi anu parantos aranjeunna kumpulkeun ngeunaan palanggan? kabiasaan dina sadaya saluran aranjeunna. Sareng, énggal kalayan vérsi pangénggalna, Autotarget damel sareng panyadia ladénan email (ESP).

Kumaha Autotarget jalan

Autotarget disetir ku dua aliran data: kahiji, klik email liwat teras pencét tampilan tingkah laku sareng, kadua, tingkah laku paméséran salang-kanal. Autotarget sacara otomatis sareng teras-terasan kéngingkeun klik email sareng ningali data tingkah laku langsung tina panyadia jasa email perusahaan ayeuna.

Data paripolah palanggan sajarah sacara otomatis janten data anu tiasa dilaksanakeun

Autotarget ngaksés data réspon email sadidinten sareng sacara visual mintonkeun dugi ka 125 personas pelanggan sasarengan sareng 12 bulan? data labuh dina kabiasaan kampanye email na. Sakali personas ieu diadegkeun, Autotarget tiasa gancang ngirim pesen email anu ditargétkeun ka palanggan dumasar kana persona khususna, ningkatkeun kamungkinan réspon positip.

Ngagunakeun metodologi anu kabuktosan kalebet analisis RFM

Komponén konci pengelompokan persona nyaéta analisis RFM (Recency of last interaksi, Frékuénsi interaksi, sareng nilai Moneter konsumén). Autotarget mangrupikeun solusi email anu munggaran pikeun ngajadikeun otomatis sareng ngamutahirkeun analisis RFM pikeun kampanye pamasaran email online.

Analisis RFM seueur dianggo di dunya offline pikeun ngabagi konsumén kana kelompok dumasar kana réspon paripolahna pikeun pesen-pesen khusus. Nilai analisis RFM nyaéta yén éta parantos kabuktosan mangtaun-taun pikeun akurat ngaduga kabiasaan kahareup konsumén dumasar paripolahna sorangan dina sababaraha saluran sareng paripolah palanggan sanés anu sami sareng propil anu sami.

Sél RFM anu nyaritakeun ngeunaan pamasaran sareng diskon

Sacara intuitif, nasabah anu gaduh nilai sél RFM pangluhurna jauh langkung kalibet sareng mérekna, sareng langkung gampang ngabales tawaran sareng meryogikeun diskon anu langkung handap, kirang atanapi, panginten, henteu aya diskon. Grafik iPot Autotarget RFM nunjukkeun persis sabaraha palanggan per sél RFM anu leres-leres ngaréspon (anu diklik, ditingali, sareng dipésér) kana sababaraha set mail anu dipilih. Angkatan sareng data ieu, para pemasar tiasa gancang sareng gampang nyiptakeun bagéan konsumén dumasar kana réspon sél RFMna pikeun pamasaran nurutan anu épéktip.

Autotarget peryogi 5 menit kanggo dianggo

Henteu peryogi survey atanapi bentuk, tapi 100% tina dasar palanggan anu propil sareng Autotarget. Palanggan ngahasilkeun data unggal waktos aranjeunna berinteraksi sareng pesen email atanapi mésér iraha waé kontak (halaman wéb, POS, atanapi call center). Dina kasimpulan, Autotarget mangrupikeun solusi anu kuat, gancang sareng gampang dianggo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.