Merek Dipercaya

mérek dipercaya naon jinis olahtalatah mérek anu konsumén mésér kana potongan

Kami gaduh paguneman anu luar biasa kamari sareng Shel Israel dimana anjeunna ngumumkeun buku anyarna anu nuju nyerat sareng Robert Scoble (nonton pengumuman dina Forbes minggu payun). Jigana topikna cukup aya hubunganana sareng infographic ieu ti MDG Iklan. Shel ngabahas kumaha pemasar ningali kana média sosial salaku kasempetan pikeun ngajual… nalika tujuan média sosial pikeun konsumén henteu kedah sami.

Dangukeun Wawancara kami sareng Shel Israel

Dina perlombaan pikeun ngrebut palanggan sareng meunang persaingan, mérek ayeuna nuju ngabahekeun konsumén sareng barisan pesen mérek sareng iklan. Naha konsumén yakin yén pesen mérek pamasaran massal ieu parantos janten misteri. Dugi ka ayeuna. Laporan Nielsen anyar ngeunaan tingkat kapercayaan sadunya dina pesen mérek sareng iklan diideuan MDG Advertising ngembangkeun infographic informatif ieu.

merek anu dipercaya naon jinis olahtalatah mérek anu konsumén mésér

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.